Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θανοπούλου Ρία

Ελληνική Φιλολογία, Γλωσσολογία
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πτυχίο - Ελληνική Φιλολογία, Γλωσσολογία 2017
Θανοπούλου Ρία
Πτυχίο - 0
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Παραδίδω ιδιαίτερα Φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Η παράδοση των μαθημάτων μπορεί να γίνει είτε δια ζώσης στην πόλη του Πύργου , είτε διαδικτυακά σε ό,τι αφορά τις άλλες πόλεις τις Ελλάδας καθώς και στο εξωτερικό. Αναλαμβάνω επίσης μαθητές που διαμένουν στα γύρω χωριά της περιοχής και έχουν πρόβλημα μετακίνησης στο κέντρο της πόλης. Εφαρμόζω σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, δημιουργώντας ένα φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον απόλυτα εξατομικευμένο για κάθε παιδί, σεβόμενη τους δικούς του ρυθμούς συγκέντρωσης και αφομοίωσης. Το μάθημα εμπλουτίζεται με προσωπικές σημειώσεις, ασκήσεις και διαγωνίσματα που στοχεύουν στην βαθύτερη κατανόηση της ύλης και στην εξάσκηση των μαθητών ανάλογα με τις ατομικές τους ανάγκες.
Γιατί κάποιος να με προτιμήσει
Με συνέπεια και εφαρμογή εξατομικευμένων μεθόδων διδασκαλίας, επιδιώκω οι μαθητές να αποβάλλουν το άγχος και να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Διαθέτω σημειώσεις που τις ανανεώνω συνέχεια. Διεξάγω συχνά τεστ και διαγωνίσματα για την κάλυψη των κενών των μαθητών. Με επαναλήψεις ενοτήτων ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ελέγχω ότι ο μαθητής έχει λύσει τις απορίες του και έχει κατανοήσει την ύλη του μαθήματος.
Επαγγελματική Εμπειρία
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα πριν την κατοχή πτυχίου, σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Για την προσωπική μου εξέλιξη επιμορφώνομαι συνεχώς με πιστοποιημένα σεμινάρια.
Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)
Ως εκπαιδευτικός είμαι ενθουσιώδης και δημιουργική. Λατρεύω να μοιράζομαι τις γνώσεις μου με τους/τις μαθητές/τριες μου, καθώς με αυτόν τον τρόπο νιώθω ότι τους/τις βοηθώ να πετύχουν τους στόχους τους. Για τον λόγο αυτό προσπαθώ πάντοτε να τους εμπνεύσω και να τους μεταδώσω την αγάπη που τρέφω για τα φιλολογικά μαθήματα. Στόχος μου είναι, όχι μόνο η παροχή βοήθειας για τη θετική αξιολόγηση του μαθητή στο τέλος της χρονιάς, αλλά και η ουσιαστική αγάπη για μάθηση. Το να είναι κανείς  εκπαιδευτικός, δεν είναι απλά η μετάδοση γνώσεων, είναι και η διαμόρφωση χαρακτήρα και προσωπικότητας.
Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή
Ο κάθε μαθητής, όπως και ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Η διδασκαλία θα πρέπει να προσαρμόζεται στον καθένα ξεχωριστά, να δίνεται έμφαση στις αδυναμίες αλλά και στα δυνατά σημεία, προκειμένου να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
8

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές