Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μαντά Κωνσταντίνα Έρρικα

Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού

Ονομάζομαι Μαντά Κωνσταντίνα και είμαι 3ο ετής φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Είμαι απόφοιτος της Γερμανικής σχολής Αθηνών και κάτοχος ABITUR, καθώς και διδασκομαι την γερμανική γλώσσα ως μάθημα επιλογής και στο πανεπιστήμιο, με αποτέλεσμα να έχω καθημερινή επαφή με τη γλώσσα  και να μην έχω ελλιπείς γνώσεις. 
Θα με ενδιέφερε να κάνω μαθήματα σε παιδιά δημοτικού είτε για μαθήματα γερμανικών, είτε να τα βοηθάω με τα καθήκοντα τους για το σχολείο. Μένω στην περιοχή Αιγαλεω επομένως οι περιοχές οι οποίες με εξυπηρετούν για δια ζώσης μαθήματα είναι κυρίως στα δυτικά προάστια, διαφορετικά υπάρχει η εναλλακτική της εξ αποστάσεως  διδασκαλίας μέσω της πλατφόρμας skype.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Μου αρέσει παρά πολύ να δουλεύω με παιδάκια,  να τα  κάνω να έχουν όρεξη για διάβασμα και να κάνουν τα μαθήματα τους με ευχαρίστιση . Δεν μου αρέσει να το βλέπουν σαν αγγαρεία και να τα κάνουν εξαναγκαστικά ! Για  αυτόν τον λογο βρίσκω δημιουργικούς τρόπους ώστε και να λαμβάνουν τις απαραίτητες γνώσεις αλλά  ταυτόχρονα να περνάνε καλά και να μην βαριούνται .

Επαγγελματική Εμπειρία

Εκανα ιδιαίτερα για έναν χρόνο σε ένα κοριτσάκι δευτέρας δημοτικού. Κάναμε  μαζί τα καθηκοντά  της για το σχολείο και επιπρόσθετες ασκήσεις  τις οποίες έφτιαχνα, και σε μορφή παιχνιδιού , ώστε να την βοηθησω και με ευχάριστο τρόπο να  κατανοήσει ακόμα καλύτερα αυτά που διδάσκονται στο σχολείο  . 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα την διδασκαλία, καθώς θεωρώ πως αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα επαγγέλματα κυρίως λόγω της καθημερινής συναναστροφής με τα παιδιά και φυσικά, επειδή αποτελεί λειτούργημα. Γι’ αυτό το λόγο, μόλις αποφοιτησω από την σχολή μου εχω σκοπο να πάρω ένα δεύτερο πτυχίο, μεσω κατατακτηριων εξετάσεων, από το τμήμα Παιδαγωγικά Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Έτη εμπειρίας
1

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές