Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πετσάλη Έλενα

Φυσική και τεχνολογία υλικών
Φυσική
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Master - Φυσική και τεχνολογία υλικών 2
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Φυσική 4
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Πτυχιούχος Φυσικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού στη Φυσική και Τεχνολογία Υλικών. Διαθέτω διδακτική επάρκεια και εμπειρία στη διδασκαλία Φυσικής και Μαθηματικών δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκαίδευσης, τόσο σε φροντιστηριακό επίπεδο όσο και μέσω ιδιαιτέρων μαθημάτων. Με πάθος για την επιστήμη και την εκπαίδευση, είμαι αφοσιωμένη στο να βοηθήσω τους μαθητές να επιτύχουν τους στόχους τους και να ανακαλύψουν την ομορφιά του επιστημονικού κόσμου. Επικοινωνήστε μαζί μου για ιδιαίτερα μαθήματα που θα εμπνεύσουν και θα προκαλέσουν την περιέργεια του μαθητή.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Επιλέγοντάς με ως την καθηγήτριά σας, επιλέγετε μια αφοσιωμένη εκπαιδευτικό με πραγματικό πάθος για τη διδασκαλία και μια συνεχή επιδίωξη για την εξέλιξη των μαθητών. Οι κύριοι λόγοι για τους οποίους μαθητές και γονείς με εμπιστεύονται είναι:

  • Εξατομικευμένη Προσέγγιση: Δίνω προσοχή στις μοναδικές ανάγκες και στόχους κάθε μαθητή, προσαρμόζοντας τα μαθήματα για να εξασφαλίζω την καλύτερη δυνατή εκπαιδευτική εμπειρία.
  • Πλούσια Εμπειρία: Με τρία χρόνια εκπαιδευτικής εμπειρίας στη διδασκαλία Φυσικής και Μαθηματικών καθώς και με την εθελοντική μου δουλειά σε κοινωνικό φροντιστήριο, διαθέτω τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να υποστηρίξω τους μαθητές μου στο να επιτύχουν τους στόχους τους.
  • Διαρκής Μάθηση και Εξέλιξη: Ως κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης καθώς και της πιστοποίησης διδακτικής επάρκειας είμαι πάντα ενημερωμένη για τις τελευταίες εκπαιδευτικές μεθόδους και τεχνολογίες.
  • Ενσυναίσθηση και Υπομονή: Κατανοώ τις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίζουν οι μαθητές στην εκπαίδευση και προσφέρω την υποστήριξη και την καθοδήγηση που χρειάζονται για να ξεπεράσουν τυχόν εμπόδια, με υπομονή και κατανόηση.

Η δέσμευσή μου στην παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης, σε συνδυασμό με την ευρύτερη εκπαιδευτική και πρακτική εμπειρία μου, καθιστά την εκπαιδευτική μου προσέγγιση μοναδική και αποτελεσματική. Αναλαμβάνω να εμπνεύσω και να εξελίξω τους μαθητές μου, καλλιεργώντας την αγάπη για τη μάθηση και την επιστήμη.

Επαγγελματική Εμπειρία

Η επαγγελματική μου εμπειρία περιλαμβάνει τρία χρόνια διδασκαλίας Φυσικής και Μαθηματικών σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και φοιτητές. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ανέπτυξα μια βαθιά κατανόηση των αναγκών και των προκλήσεων των μαθητών προσαρμόζοντας τη διδασκαλία μου για να ενισχύσω την κατανόηση και την εφαρμογή των εννοιών.

Πέραν της ατομικής διδασκαλίας, είχα την ευκαιρία να συνεισφέρω εθελοντικά σε ένα κοινωνικό φροντιστήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου παρείχα μαθήματα Φυσικής σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Αυτή η εμπειρία ενίσχυσε την ικανότητά μου να διδάσκω σε διαφορετικά περιβάλλοντα και να προσεγγίζω την εκπαίδευση με ευελιξία και δημιουργικότητα, προσαρμόζοντας τις μεθόδους μου ανάλογα με τις ανάγκες κάθε μαθητή.

Μέσα από την εμπειρία μου, έχω αναπτύξει εξαιρετικές δεξιότητες στην επικοινωνία, τη διαχείριση τάξης και την προσαρμογή διδακτικών στρατηγικών για τη βελτιστοποίηση της μαθησιακής εμπειρίας. Είμαι αφοσιωμένη στην παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης και στην υποστήριξη των μαθητών μου να επιτύχουν τους ακαδημαϊκούς και προσωπικούς τους στόχους.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η επιλογή μου να ασχοληθώ με τη διδασκαλία δεν ήταν τυχαία, αλλά ένα συνειδητό βήμα που πηγάζει από το βαθύ ενδιαφέρον και την αγάπη μου για την επιστήμη και τη μετάδοση γνώσης. Η διδασκαλία για μένα αποτελεί μια πύλη προς την εξερεύνηση και την κατανόηση, μια ευκαιρία να μοιραστώ το πάθος μου με τους μαθητές και να τους καθοδηγήσω στην ανακάλυψη των δικών τους ενδιαφερόντων. Η στιγμή που ένας μαθητής φτάνει σε μια νέα κατανόηση, είναι ανεκτίμητη και αποτελεί τη μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμένα.
Στο επίκεντρο της εκπαιδευτικής μου φιλοσοφίας βρίσκεται η πεποίθηση ότι η διδασκαλία πρέπει να είναι προσβάσιμη, ελκυστική και εμπνευσμένη, προκειμένου να ενθαρρύνει τους μαθητές να εξερευνήσουν, να ερωτηματίζονται και να αναπτύσσουν μια βαθιά κατανόηση και εκτίμηση για την επιστήμη.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η κατανόηση των εκπαιδευτικών αναγκών ενός μαθητή είναι ένας δυναμικός και πολυδιάστατος στόχος, ο οποίος απαιτεί προσεκτική παρατήρηση, ενσυναίσθηση και προσαρμοστικότητα. Η αξιολόγησή μου για έναν μαθητή βασίζεται στην επικοινωνία, την παρατήρηση και τη συνεχή ανατροφοδότηση.  

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Έτη εμπειρίας
3

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές