Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

NAKOΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού

Αποφοίτησα από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών και σπούδασα οικονομική ανάλυση και πολιτική σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Είμαι επίσης διδακτορικός φοιτητής στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων- είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής της ΑΣΠΑΙΤΕ και έχω αποκτήσει παιδαγωγική επάρκεια. Παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα από πέρυσι και διδάσκει σε δημοτικά σχολεία και σε όλα τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Εκτενείς σημειώσεις και διδακτικό υλικό για τους μαθητές. Η ύπαρξη σημειώσεων και φωτοτυπημένου υλικού για κάθε μάθημα βοηθά τους μαθητές να κατανοήσουν καλύτερα το αντικείμενο και να διευκρινίσουν τυχόν απορίες ή δυσκολίες.
Πρωταρχικός μου στόχος είναι να παρέχω καλύτερα και σαφέστερα μαθήματα, λαμβάνοντας υπόψη την προσωπικότητα και την ατομικότητα του κάθε παιδιού, ώστε να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Όσον αφορά τα δίδακτρα, προσπαθούμε πάντα να τα καταστήσουμε προσιτά, λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές δυσκολίες κάθε οικογένειας. Η τυπική τιμή είναι 10€ η ώρα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους της διδακτικής μου εμπειρίας, δουλεύοντας με πολλούς μαθητές όλων των ηλικιών και βαθμίδων, αυτό που κάνει τη διαφορά στα μαθήματά μου είναι η σωστή και λογική διδασκαλία παρέχοντας στα παιδιά πολύ μεγάλο αριθμό και ποιότητα σημειώσεων καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Με το να μην προτιμώ τις απρόσωπες και άκαμπτες μεθόδους διδασκαλίας και να δημιουργώ μια εκπαιδευτική προσέγγιση προσαρμοσμένη στα δεδομένα και τις ανάγκες του κάθε μαθητή ξεχωριστά, οι στόχοι είναι πολύ πιο εύκολο να επιτευχθούν. Έχω πάντα υπόψη μου τα οικονομικά ζητήματα που μπορεί να πιέζουν τις οικογένειες και τα μαθήματά μου, είτε πρόκειται για ιδιαίτερα, ομαδικά ή διαδικτυακά μαθήματα, είναι πάντα χαμηλού κόστους και προσιτά.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω προετοιμάσει μαθητές για όλες τις τάξεις του γυμνασίου, του λυκείου, των εθνικών εξετάσεων και του δημοτικού σχολείου. Η πολυετής αυτή εμπειρία μου επιτρέπει να ασχοληθώ με τη μάθηση και τη διδασκαλία μαθητών όλων των επιπέδων και ικανοτήτων και να εντοπίζω και να απομακρύνω με επιτυχία τυχόν εμπόδια ή δυσκολίες στα μαθήματα, καθιστώντας τα μαθήματα πιο διαδραστικά, διασκεδαστικά, κατανοητά, μη βαρετά και άμεσα. Η εργασια του εκπαιδευτικού είναι επικουρική.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Το επάγγελμα του καθηγητή που επέλεξα ήταν κάτι που πάντα φιλοδοξούσα και ήθελα να κάνω. Στόχος μου ήταν να μπορώ να διδάσκω και να μεταδίδω τις γνώσεις που αποκτούσα στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα στους φοιτητές μου. Στόχος μου στη διδασκαλία μαθημάτων είναι να μεταδώσω τις γνώσεις που χρειάζονται οι μαθητές μου για να επιτύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα με τον πιο ομαλό και όμορφο τρόπο. Το κίνητρό μου είναι οι γνώσεις που έχω αποκτήσει, η πολυετής αφοσίωση στο αντικείμενό μου και η αγάπη για το επάγγελμα που έχω επιλέξει. Ο στόχος του μαθητή είναι πάντα και δικός μου στόχος και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να τον βοηθήσω.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Τα ιδιαίτερα μαθήματα, τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά, καθιστούν αυτό το είδος συνεχιζόμενης εκπαίδευσης πιο αποτελεσματικό, επειδή οι μαθητές μπορούν να εκφράσουν ευκολότερα τις εκπαιδευτικές τους ανάγκες και δυσκολίες. Εκτός από τα μαθήματα μεταξύ δασκάλου και μαθητή, η επικοινωνία με τους γονείς του παιδιού είναι επίσης απαραίτητη και σημαντική στα ιδιαίτερα μαθήματα για την πλήρη κατανόηση των εκπαιδευτικών αναγκών του παιδιού.

Η επικοινωνία και η διαβούλευση μεταξύ δασκάλου, μαθητή, μαθητή και γονέων είναι η αλυσίδα της επιτυχημένης εκπαίδευσης.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
1

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές