Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
23 ετών 2 έτη διδακτικής εμπειρίας
Αθήνα
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Μαθήματα Φιλολογικών στην Αθήνα και διαδικτυακά

Αξιότιμες κυρίες και Αξιότιμοι κύριοι,

 Ονομάζομαι Στέφανος Ζάκας και είμαι επι πτυχίω φοιτητής στο Τμήμα Φιλοσοφίας του ΕΚΠΑ. Η διετής εμπειρία μου στη κατ' οίκον εκπαίδευση  σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μου έχουν επιτρέψει να αναπτύξω ένα εκπαιδευτικό πλάνο. Μέσω αυτού επιτυγχάνονται  η βελτίωση στα μαθήματα, οι καλύτερες επιδόσεις και το ενδιαφέρον για τις ανθρωπιστικές επιστήμες. Η παράδοση των μαθημάτων είναι μια  ευχάριστη περιήγηση στο μονοπάτι της γνώσης. Θα χαρώ να συνεργαστούμε. Ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέσατε διαβάζοντας αυτή την αγγελία.

 Με εκτίμηση,

Ζάκας Στέφανος

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Είμαι ένας καθηγητής με πάθος για τις ανθρωπιστικές επιστήμες, τη μάθηση και τη διδασκαλία. Είμαι ένας ευχάριστος, επιμελής και μεταδοτικός διδάσκαλος. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Διαθέτω διετή εμπειρία στο χώρο της κατ΄ οίκον εκπαίδευσης με μαθητές από όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Μεγαλωμένος σε μια οικογένεια φιλολόγων, η αγάπη προς το αντικείμενο των ανθρωπιστικών επιστημών ήταν κάτι το απολύτως φυσικό για μένα.  Αργότερα οι καθηγητές μου αποτέλεσαν κι αυτοί πρότυπα μου. Αφομοίωσα την αγάπη για τη φιλολογία και τη φιλοσοφία. Σκοπός μου είναι η κοινοποίηση του πάθους για τα φιλολογικά μαθήματα και την εκπαίδευση. 

Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Αξιολογήσεις

5.0
(3)

Εξαιρετικός καθηγητής, με πολύπλευρες γνώσεις. Πολύ βοηθητικός και πρόθυμος να αντιμετωπίσει κάθε μαθησιακή δυσκολία. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

5.0
Γιαννίκα Μαρία

Ευχάριστος, ευγενικός, μεθοδικός, αξιόλογος καθηγητής. Έχετε αποτελέσει για τα παιδιά μου πηγή έμπνευσης και θαυμασμού. Ευχαριστώ για όλα!

5.0
Παπαναστασίου Αλεξία

Αξιόλογος φιλόλογος – Τον προτείνω με όλη μου την καρδιά

Ο κύριος Ζάκας ήταν ο φιλόλογος του γιου μου και πραγματικά έκανε τη διαφορά. Από την πρώτη κιόλας συνάντηση, κέρδισε την εμπιστοσύνη μας με τον ήρεμο και προσιτό του τρόπο. Εξήγησε με απλό και κατανοητό τρόπο ακόμη και τα πιο δύσκολα κομμάτια, και βοήθησε το παιδί να οργανωθεί, να πιστέψει στον εαυτό του και να ανεβάσει τη βαθμολογία του.

Είναι πάντα συνεπής, ευγενικός και δείχνει ειλικρινές ενδιαφέρον για την πρόοδο του μαθητή. Δεν είναι απλώς ένας καλός καθηγητής, αλλά ένας άνθρωπος που νοιάζεται πραγματικά.

Τον προτείνω ανεπιφύλακτα σε κάθε γονιό που ψάχνει έναν σωστό, ανθρώπινο και αποτελεσματικό φιλόλογο.

5.0
Γεωργίου Στυλιανός
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;