Ονομάζομαι Πρωτόπαπα Φραντζέσκα και είμαι απόφοιτη Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στη Μεσαιωνική και Νεοελληνική Φιλολογία. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε όλα τα φιλολογικά μαθήματα όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου.
Φροντίζω ώστε το κάθε μάθημα να προσαρμόζεται στις ανάγκες του εκάστοτε μαθητή. Στο τέλος του μαθήματος παρέχεται το κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό (σημειώσεις). Τα χρόνια της διδακτικής μου εμπειρίας μου έχουν δείξει πως μέσα από την καλή επικοινωνία καθηγητή και μαθητή, την προσπάθεια και την συνεχή ενθάρρυνση, μπορεί να επιτευχθεί το αναμενόμενο μαθησιακό αποτέλεσμα και η επιτυχία στις εξετάσεις.
Έχω 15ετη διδακτική πείρα και αναλαμβάνω την προετοιμασία των μαθητών στις πανελλήνιες εξετάσεις, όπως επίσης και τις ενδοσχολικές στο τέλος της χρονιάς. Ακόμη, έχω παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων ειδικής αγωγής και έχω δουλέψει αρκετά με παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες (Δυσλεξία, Δεπυ κλπ). Τέλος, έχω εργαστεί και σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης με κύρια αντικείμενα τα Νέα Ελληνικά και τα Αρχαία.