Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
29 ετών 9 έτη διδακτικής εμπειρίας

Ιδιαίτερα Αγγλικών στην Αθήνα και online

English Literature with Linguistics
TESOL - Teaching English to Speakers of Other Languages
Μαθήματα που παραδίδω
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Επαγγελματίες

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών για όλες τις ηλικίες και επίπεδα.

Κάτοχος πτυχίου στην Αγγλική Γλώσσα με ειδίκευση στη Γλωσσολογία
 Πιστοποιήσεις: Cambridge CELTA- Teach English to Speakers of Other Languages 
Μεταπτυχιακές σπουδές σε εξέλιξη
 

✔️ Προετοιμασία για πιστοποιήσεις (Lower, Proficiency κ.ά.)
✔️ Ενίσχυση σχολικής ύλης
✔️ Εξατομικευμένο μάθημα ανάλογα με τις ανάγκες του μαθητή
✔️ Σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας με χρήση τεχνολογίας

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η επιλογή του κατάλληλου καθηγητή είναι καθοριστική για την επιτυχία ενός μαθητή. Στα μαθήματά μου δίνω έμφαση στην εξατομικευμένη προσέγγιση, προσαρμόζοντας το μάθημα στις ανάγκες, τον ρυθμό και τους στόχους του κάθε μαθητή. Στόχος μου δεν είναι απλώς η αποστήθιση, αλλά η ουσιαστική κατανόηση και η σωστή χρήση της γλώσσας.

Με συνδυασμό εμπειρίας, σύγχρονων μεθόδων και διαδραστικών δραστηριοτήτων, δημιουργώ ένα ευχάριστο και υποστηρικτικό περιβάλλον μάθησης, όπου ο μαθητής αποκτά αυτοπεποίθηση και πραγματική πρόοδο.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διαθέτω 8 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία Αγγλικών, έχοντας εργαστεί με μαθητές όλων των ηλικιών και επιπέδων. Παράλληλα, εργάζομαι σε μεγάλο εκπαιδευτικό όμιλο, αποκτώντας καθημερινά πολύτιμη εμπειρία σε οργανωμένο περιβάλλον διδασκαλίας.

Έχω αναλάβει την προετοιμασία μαθητών για εξετάσεις πιστοποίησης (Lower, Proficiency), καθώς και την ενίσχυση της σχολικής τους επίδοσης. Στα μαθήματά μου εφαρμόζω σύγχρονες και διαδραστικές μεθόδους, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τους στόχους κάθε μαθητή.

Διδακτική προσέγγιση

Η διδακτική μου προσέγγιση στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας είναι μαθητοκεντρική και επικοινωνιακή, με στόχο οι μαθητές να χρησιμοποιούν τη γλώσσα με αυτοπεποίθηση σε πραγματικές συνθήκες. Εστιάζω στην ανάπτυξη όλων των δεξιοτήτων (ομιλία, ακρόαση, ανάγνωση, γραφή) μέσα από διαδραστικές και συνεργατικές δραστηριότητες.

Προσαρμόζω τη διδασκαλία στις ανάγκες της τάξης και αξιοποιώ αυθεντικό υλικό και σύγχρονα μέσα, ώστε το μάθημα να είναι ενδιαφέρον και ουσιαστικό. Δημιουργώ ένα υποστηρικτικό περιβάλλον που ενθαρρύνει τη συμμετοχή και τη συνεχή εξέλιξη των μαθητών.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Θερινά μαθήματα
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Πτυχία
Deree-The American College of Greece
Πτυχίο - English Literature with Linguistics 2023 Επαληθευμένο
University of Cambridge
Πιστοποίηση - Teaching English to Speakers of Other Languages 2023 Επαληθευμένο
Deree-The American College of Greece
Master - TESOL - Teaching English to Speakers of Other Languages 2028
Προσφορές
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;