Ιδιαίτερα Μαθήματα Σκακιού Online
♟️ Ιδιαίτερα Μαθήματα Σκακιού Online από Πρωταθλήτρια Ελλάδος
Θέλεις να μάθεις σκάκι, να βελτιώσεις το παιχνίδι σου ή να προετοιμαστείς για αγώνες; Είμαι 19 ετών, ασχολούμαι με το σκάκι εδώ και 10 χρόνια και διαθέτω 1900+ Elo, έχοντας κατακτήσει περισσότερες από 80 διακρίσεις σε διεθνή και τουρνουά εσωτερικού.
Μερικές από τις επιτυχίες μου:
- 3η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών Κ18, 2022
- 1η στο Πρωτάθλημα Ελλάδος Κ16, 2023
- 3η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18, 2024
- 2η στο Παννελήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών Κ20, 2026
- 1ο κορίτσι σχεδόν κάθε χρονιά στα Μαθητικά Πρωταθλήματα 2017-2021
- Συμμετοχές σε Διεθνή Όπεν, Παγκόσμια κατηγοριών και το European Women's Chess Championship το 2025.
Παράλληλα, διαθέτω προπονητική εμπειρία σε σχολεία και είμαι πιστοποιημένη διαιτήτρια σκακιού με νόρμα, έχοντας αποκτήσει εμπειρία τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο εκπαιδευτικό κομμάτι του αθλήματος.
Τα μαθήματα προσαρμόζονται στο επίπεδο, την ηλικία και τους στόχους κάθε μαθητή. Είτε ξεκινάς τώρα είτε θέλεις να εξελίξεις το αγωνιστικό σου επίπεδο, στόχος μου είναι να σε βοηθήσω να κατανοήσεις ουσιαστικά το παιχνίδι και να αναπτύξεις σωστό τρόπο σκέψης πάνω στη σκακιέρα.
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται online, αλλά και διαζώσης και απευθύνονται τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες, από αρχάριους έως προχωρημένους.
Το σκάκι αποτελεί εδώ και μία δεκαετία ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Μέσα από αυτό έχω μάθει την αξία της υπομονής, της πειθαρχίας, της επιμονής και της συνεχούς προσπάθειας για βελτίωση. Πιστεύω ότι αυτά είναι στοιχεία που αξίζει να μεταδίδονται και μέσα από τη διδασκαλία. Για μένα, κάθε μαθητής είναι διαφορετικός και αξίζει προσωπική προσοχή, ενθάρρυνση και σεβασμό στον δικό του ρυθμό μάθησης.
Η μεγαλύτερη ικανοποίηση για μένα δεν είναι μόνο μια καλή παρτίδα ή μια διάκριση, αλλά να βλέπω έναν μαθητή να αποκτά αυτοπεποίθηση, να κατανοεί κάτι που προηγουμένως του φαινόταν δύσκολο και να χαίρεται πραγματικά με την πρόοδό του.
Θέλω μέσα από τα μαθήματά μου να μεταδώσω όχι μόνο τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχω αποκτήσει ως αθλήτρια, αλλά και την αγάπη μου για το σκάκι. Πιστεύω ότι ένας καλός δάσκαλος δεν είναι αυτός που απλώς γνωρίζει πολλά, αλλά αυτός που μπορεί να κάνει και τον μαθητή του να αγαπήσει αυτό που μαθαίνει.
Επαγγελματική Εμπειρία
• Προπονήτρια σκακιού σε σχολεία, δημοτικά και γυμνάσια
• Παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων σκακιού online και διαζώσης
• Ενεργή διαιτήτρια σκακιού
• 10 χρόνια αγωνιστικής εμπειρίας σε διεθνή και εγχώρια τουρνουά
Μαθαίνουμε με κατανόηση, όχι παπαγαλία. Προσωπικό πλάνο για κάθε μαθητή, ανάλυση δικών σου παρτίδων, στρατηγική,τακτική και ψυχολογία αγώνων.