Μαθήματα αγγλικών στην Θεσσαλονίκη και online
Καθηγήτρια Αγγλικών, απόφοιτη του University of Sheffield (BA in English Language, Linguistics and Literature), με 4 χρόνια εμπειρίας σε ιδιαίτερα μαθήματα και 3 χρόνια διδασκαλίας σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών. Αναλαμβάνω μαθητές όλων των επιπέδων, παιδιά, εφήβους και ενήλικες, καθώς και προετοιμασία για πτυχία B2–C2 και IELTS.
Στόχος μου είναι ένα οργανωμένο και ουσιαστικό μάθημα, προσαρμοσμένο στις ανάγκες, το επίπεδο και την προσωπικότητα κάθε μαθητή.
Δίνω ιδιαίτερη σημασία στην υπομονή, τη μεταδοτικότητα και στη δημιουργία μιας ουσιαστικής σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ μαθητή και καθηγητή. Προσαρμόζω τον τρόπο διδασκαλίας και το υλικό στις ανάγκες, τον χαρακτήρα και τον ρυθμό του κάθε μαθητή, διατηρώντας παράλληλα ένα οργανωμένο και δομημένο πλαίσιο.
Στόχος μου δεν είναι μόνο η κατάκτηση της γλώσσας ή ενός πτυχίου, αλλά ο μαθητής να αποκτήσει πραγματική κατανόηση, αυτοπεποίθηση και σταθερότητα στην πορεία της μάθησής του αλλά κυρίως το να αγαπήσει τη γλώσσα και να σταματήσει η μάθηση να μοιάζει με υποχρέωση!
Διδάσκω Αγγλικά τα τελευταία 4 χρόνια σε ιδιαίτερα μαθήματα δια ζώσης, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια εργάζομαι παράλληλα σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών. Έχω εμπειρία στη διδασκαλία όλων των επιπέδων, τόσο σε παιδιά και εφήβους όσο και σε ενήλικες, καθώς και στην προετοιμασία μαθητών για εξετάσεις B2 και C2, με δυνατότητα ανάληψης και προετοιμασίας IELTS.
Παράλληλα, έχω ολοκληρώσει μονοετή επιμόρφωση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, γεγονός που έχει ενισχύσει ακόμη περισσότερο την προσέγγισή μου ως προς τις διαφορετικές μαθησιακές ανάγκες κάθε μαθητή.