Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
58 ετών 35 έτη διδακτικής εμπειρίας

Ιδιαίτερα γαλλικών στην Αθήνα και online

Γαλλική γλώσσα και φιλολογία
Μαθήματα που παραδίδω
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Δημοτικού
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Επαγγελματίες

Είμαι πτυχιούχος της Γαλλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με πολυετή πείρα στο χώρο της διδασκαλίας, αλλά κυρίως με αγάπη και προσωπικό ενδιαφέρον για τα παιδιά.

Αναλαμβάνω παιδιά και ενηλίκους όλων των επιπέδων (Delf- Dalf- Sorbonne). Πιστεύω ότι ένας δάσκαλος δεν αρκεί μόνο να μεταδίδει γνώσεις αλλά και να εμπνέει τον μαθητή. Για αυτό αντιμετωπίζω τον κάθε μαθητή ως ξεχωριστή προσωπικότητα. Ακούω τις ανάγκες τους φόβους και τους στόχους του.
 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

-Σέβομαι τον χρόνο και την οικονομική επένδυση των γονέων , προσφέρω απόλυτη οργάνωση, συνέπεια στις ώρες και ξεκάθαρο πλάνο ύλης.

-Προσφέρω έξτρα δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό ( φυλλάδια, ασκήσεις, σημειώσεις) προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε μαθητή.

-Προσαρμόζω το ρυθμό και την ύλη σύμφωνα με τον ελεύθερ χρόνο και τους στόχους σας (πτυχίο, εργασία, διαμονή στο εξωτερικό ).

-Συνδιάζω πειθαρχία με επιβράβευση για τη δημιουργία υγιών σχολικών συνηθειών.

-100% επιτυχία στην απόκτηση τίτλων σπουδών με στοχευμένη στρατηγική εξετάσεων.

Επαγγελματική Εμπειρία

1990-1996     Φροντιστήρια και ιδιαίτερα

1996-2006       Ιδιαίτερα

2006-2011        Πυροσβεστική Ακαδημία Φροντιστήρια και  ιδιαίτερα

2011- Σήμερα    Ιδιαίτερα

Διδακτική προσέγγιση

-Μπορώ να απλοποιώ την σύνθετη δομή της γαλλικής γλώσσας και δεν προχωράω παρακάτω αν δεν βεβαιωθώ ότι η γνώση έχει εμπεδωθεί.

-Προσπαθώ να κάνω τον μαθητή να νιώσει ασφάλεια και το λάθος δεν είναι αποτυχία αλλά ένα χρήσιμο εργαλείο για να μάθουμε.

-Η πολυετής εμπειρία μου με βοηθάει να εντοπίζω γρήγορα κενά και ελλείψεις και δουλεύουμε πάνω σε αυτά ώστε να τα καλύψουμε.

-Δίνω έμφαση στη λεπτομέρεια, επιμένω στη σωστή προφορά τη σύνταξη και την γραμματική ακρίβεια από το πρώτο μάθημα

-Εξηγώ τα γραμματικά φαινόμενα με απλό πρακτικό τρόπο χρησιμοποιώντας δικά μου προσωπικά διαγράμματα και οπτικά βοηθήματα αποφεύγοντας τη στείρα αποστήθιση.

-Ο μαθητής βρίσκει τις απαντήσεις στα διάφορα ερωτήματα με βοήθεια την καθοδήγησή μου και δεν του προσφέρονται έτοιμες από εμένα, καθώς στόχος του μαθήματος δεν είναι η μετάδοση ξερών γνώσεων αλλά η καλλιέργεια της κριτικής ικανότητας και η ουσιαστική κατανόηση της γλώσσας.

-Επιμένω στη λεπτομέρεια, επιμένω στη σωστή προφορά τη σύνταξη και την γραμματική ακρίβεια από το πρώτο μάθημα

-Δίνω έμφαση στον προφορικό λόγο, μιας και ποια η σημασία των πτυχίων αν δεν μπορούμε και να επικοινωνούμε στη γλώσσα που σπουδάζουμε!!

-Τέλος, προσπαθώ να περάσω και στους μαθητές μου την αγάπη μου για την γαλλική γλώσσα και κουλτούρα αλλά και για τη μάθηση γενικότερα.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Πτυχία
Εθνικό καιΚαποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Γαλλική γλώσσα και φιλολογία 1990 Επαληθευμένο
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Αξιολογήσεις

5.0
(2)

Η συνέπεια και η υπευθυνότητα της κυρίας Νικολαδού είναι υποδειγματική. Ποτέ δεν καθυστέρησε,ποτέ δεν άφησε απορία άλυτη. Έχει έναν δικό της, πολύ δομημένο τρόπο να εξηγεί τα δύσκολα κομμάτια της γλώσσας, κάνοντάς τα κατανοητά ακόμα και σε παιδιά που δυσκολεύονται.Η σοβαρότητα της δουλειάς της αντικατοπτρίζεται στους εξαιρετικούς βαθμούς του παιδιού μου. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.

5.0
Τζώρη Ζωή

Ξεκίνησα μαθήματα μετά από σχεδόν δέκα χρόνια αποχής από τη γλώσσα και με φόβο ότι δεν θα τα καταφέρω. Η κυρία Σταματία, πέρα από την γλώσσα αυτήν κάθε αυτήν, δούλεψε πολύ με την ψυχολογία μου, με έκανε να νιώσω σιγουριά και μου έμαθε να σκέφτομαι στα γαλλικά. Η επιτυχία στις εξετάσεις του Delf B2 ήταν αποτέλεσμα της μεθοδικής και εξαιρετικά παραγωγικής δουλειάς της. Η κυρία Σταματία είναι μια πραγματική καθηγήτρια και εκπαιδευτικός, την οποία και συνιστώ ανεπιφύλακτα.

5.0
Γκιουλέας Περικλής- Οδυσσέας
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;