Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
28 ετών 1 έτη διδακτικής εμπειρίας

Μαθήματα Βιολογίας στην Θεσσαλονίκη και online

Εφαρμοσμένη Γενετική και Βιοδιαγνωστική
Βιομοριακές Επιστήμες και Βιοτεχνολογία
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού

Καθηγητής Γενετικής σε προπτυχιακούς φοιτητές κολεγίου και Βιολόγος με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην Εφαρμοσμένη Γενετική και Βιοδιαγνωστική παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Βιολογίας.

Αναλαμβάνω μαθητές Λυκείου, καθώς και προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές σε μαθήματα Βιολογίας και συναφή αντικείμενα των Βιοεπιστημών.

Η διδασκαλία προσαρμόζεται στο επίπεδο και στις ανάγκες κάθε μαθητή ή φοιτητή, με έμφαση στην ουσιαστική κατανόηση της ύλης, στην κάλυψη κενών και στη στοχευμένη προετοιμασία για εξετάσεις.

Δυνατότητα δια ζώσης μαθημάτων στη Θεσσαλονίκη και διαδικτυακών μαθημάτων.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Στόχος μου είναι ο μαθητής ή ο φοιτητής να κατανοεί ουσιαστικά το αντικείμενο και όχι να περιορίζεται στην αποστήθιση.

Προσαρμόζω τη διδασκαλία στο επίπεδο και στις ανάγκες κάθε εκπαιδευόμενου, από μαθητές Λυκείου έως προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές. Δίνω ιδιαίτερη έμφαση στην κατανόηση σύνθετων βιολογικών εννοιών με απλό και οργανωμένο τρόπο, στην κάλυψη κενών και στη σωστή προετοιμασία για εξετάσεις.

Η ακαδημαϊκή μου κατάρτιση, η διδακτική μου εμπειρία και η ενεργή ενασχόλησή μου με τη σύγχρονη βιολογική έρευνα μου επιτρέπουν να συνδέω τη θεωρία με την εφαρμογή και να προσαρμόζω το μάθημα στις απαιτήσεις κάθε επιπέδου.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδάσκω Γενετική σε προπτυχιακούς φοιτητές στο New York College, στο πλαίσιο προγραμμάτων BSc (Hons) του University of Greenwich, με αντικείμενο τη διδασκαλία, την οργάνωση της διδακτέας ύλης και την αξιολόγηση φοιτητών.

Παράλληλα, διαθέτω εμπειρία στην παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων Βιολογίας σε μαθητές Λυκείου, καθώς και στην υποστήριξη προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών σε αντικείμενα των Βιοεπιστημών.

Είμαι Βιολόγος με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην Εφαρμοσμένη Γενετική και Βιοδιαγνωστική και διαθέτω πιστοποιημένη Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια. Η ακαδημαϊκή και ερευνητική μου εμπειρία επικεντρώνεται στη Γενετική, τη Μοριακή Βιολογία, τη Βιοδιαγνωστική και την Ανοσολογία.

Διδακτική προσέγγιση
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης - Τμήμα Βιολογίας
Master - Εφαρμοσμένη Γενετική και Βιοδιαγνωστική 2026
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων - Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών
Master - Βιομοριακές Επιστήμες και Βιοτεχνολογία 2024
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;