Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ταύρου Κλεονίκη

Αμπελόκηποι, Ζωγράφου, Παγκράτι, Κολωνάκι, Αγία Παρασκευή, Χολαργός
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Φιλόλογος, απόφοιτη της Φιλοσοφικής σχολής Ιωαννίνων, με πιστοποίηση Proficiency in English Language, General Certificate in English Language και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Εξειδικευμένη Μετάφραση, παραδίδει σε παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, όλα τα φιλολογικά μαθήματα, καθώς επίσης και μαθήματα αγγλικών.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η σύντομη εμπειρία μου στη διδασκαλία τόσο των φιλολογικών, όσο και των μαθημάτων της αγγλικής γλώσσας, με δίδαξε πως είναι πολύ σημαντικό για έναν εκπαιδευτικό, να προσαρμόζει συνεχώς τον τρόπο διδασκαλίας του με τις κατάλληλες παιδαγωγικές κατεύθυνσεις και τεχνικές, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε μαθητή. Σαν απόφοιτη του τμήματος Φ.Π.Ψ Ιωαννίνων με κατεύθυνση στην επιστήμη της Παιδαγωγικής, πρωταρχικός μου στόχος, είναι να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ στον τομέα της εκπαίδευσης, λαμβάνοντας υπόψιν μου τα πάντα, με τη σοβαρότητα που τους αρμόζει.

Επαγγελματική Εμπειρία

Στο παρελθόν έχω διδάξει σε συνοικιακά φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης στην Κύπρο και επίσης παρέδιδα όλα τα φιλολογικά μαθήματα δημοτικού και γυμνασίου σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και τα περισσότερα επίπεδα αγγλικών, υπό τη μορφή ιδιαιτέρων σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Θα ήθελα επίσης να αναφέρω, ότι στα πλαίσια φοίτησης του μεταπτυχιακού μου διπλώματος, ήρθα σε επαφή με τη διαδικασία της σύνταξης/επιμέλειας/διόρθωσης κειμένων, τόσο ελληνικών, όσο και αγγλικών,καθώς και με τη μετάφραση της ορολογίας όλων των επιστημών.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές