Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αναστασία Δογάνη

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Μαθήματα ισπανικών από αριστούχα πτυχιούχο του τμήματος Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας, με μεταπτυχιακό στη μετάφραση της ισπανικής, σπουδές και πρακτική άσκηση ενός χρόνου στην Ισπανία (Universidad de Valladolid - Universidad de Sevilla). Προετοιμασία για όλα τα επίπεδα (ατομικά ή σε group), για τα διπλώματα Dele και Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, καθώς και εντατικά μαθήματα για ταξίδι ή erasmus. Δυνατότητα μαθημάτων online μέσω οποιασδήποτε εφαρμογής (zoom, skype, messenger, google duo κλπ.). Ευχάριστο μάθημα με πλούσιο διδακτικό υλικό! Η τιμή κυμαίνεται ανάλογα με το επίπεδο.

Θα χαρώ πολύ να απαντήσω στις ερωτήσεις σας.

¡Hasta pronto!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η πορεία μου στον χώρο της εκμάθησης και διδασκαλίας ξένων γλωσσών μου έχει μάθει πολύτιμα πράγματα, τα οποία ενσωματώνω στη δουλειά μου, προσπαθώντας να έρθω στη θέση του/της μαθητή/μαθήτριάς μου και έτσι να καταφέρουμε μαζί να μετατρέψουμε κάτι το φαινομενικά δύσκολο ή βαρετό, σε απλό και ενδιαφέρον για αυτόν/αυτήν. Επιπλέον, τα πολλαπλά σεμινάρια και συνέδρια που παρακολουθώ, μου δίνουν συνεχώς πρωτοποριακές ιδέες και πλούσιο υλικό για να γίνει το μάθημα ένα παιχνίδι, μια απόδραση από τη ρουτίνα. Τέλος, η υψηλή μεταδοτικότητα και άριστη επαφή με τους μαθητές μου αντανακλάται από τα αυξημένα ποσοστά επιτυχίας των τελευταίων στις εξετάσεις τους.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία της ισπανικής γλώσσας και επιδιώκω να είμαι ενημερωμένη για όλες τις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας ξένων γλωσσών, παρακολουθώντας όσα περισσότερα σεμινάρια, συνέδρια και ημερίδες διοργανώνονται. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία μιας ξένης γλώσσας είναι κάτι που με γεμίζει σαν άνθρωπο, καθότι μου δίνει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση να βλέπω ότι συνεισφέρω κι εγώ στην προσπάθεια ενός ανθρώπου να γνωρίσει έναν ξένο πολιτισμό και να μιλήσει μια τόσο όμορφη γλώσσα όπως η ισπανική.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Το πιο σημαντικό είναι η επικοινωνία, αφου μέσω αυτής θα μπορέσουμε να εντοπίσουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια τις μαθησιακές ανάγκες του. Από εκεί και πέρα, θα δούμε μαζί πώς ανταποκρίνεται σε κάθε δεξιότητα και ίσως συμπληρώσει ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με τους στόχους και τις προτιμήσεις του.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές