Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πλακιά Σπυριδούλα

έως 40 ετών 10 έτη διδακτικής εμπειρίας
Φιλοσοφική Ιωαννίνων
Τεχνολογίες στην εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Πτυχίο - Φιλοσοφική Ιωαννίνων 2014 Επαληθευμένο
HELLENIC AMERICAN UNION
Πιστοποίηση - CERTIFICATE OF ENGLISH C2 2005 Επαληθευμένο
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Πιστοποίηση - Σχολική Ψυχολογία 2022 Επαληθευμένο
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Master - Τεχνολογίες στην εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση 2023 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Φιλόλογος με διδακτική εμπειρία 10 ετών παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, όλα τα φιλολογικά μαθήματα  (εξειδίκευση στην  Έκθεση-έκφραση - Λογοτεχνία & στην Ιστορία κατεύθυνσης). Παρέχονται σημειώσεις για πλήρη κατανόηση του μαθήματος. Εστίαση στην κάλυψη κενών που μπορεί να υπάρχουν καθώς και στην παραγωγή γραπτού λόγου. Χρήση εξατομικευμένου εκπαιδευτικού διαδραστικού υλικού. Τιμές προσιτές και συζητήσιμες (γίνεται έκπτωση ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας-μηνιαίο εκπτωτικό πρόγραμμα, αναλυτικά κατόπιν συνεννόησης). ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ

Τιμή για Γυμνάσιο: από 9-11€/ώρα

Τιμή για Λύκειο: από 13-15€/ώρα

Προετοιμασία για μαθήματα Πανελληνίων: 17€/ώρα

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει
  1. Μάθημα με μεταδοτικότητα, υπευθυνότητα και συνέπεια!
  2. Χρήση κατάλληλου εκπαιδευτικού υλικού για την εμπέδωση της ύλης και τη βοήθεια μελέτης θεωρητικών μαθημάτων με την πιο κατάλληλη προσέγγιση για τον κάθε μαθητή.
  3. Εξειδίκευση στην Έκθεση, τη Λογοτεχνία και την Ιστορία (εκμάθηση τρόπου ανάλυσης πηγών).
  4. Βοήθεια των μαθητών/τριών να κατανοούν το μάθημα και να αναπτύσσουν την ικανότητα να απαντούν εύστοχα.
Επαγγελματική Εμπειρία

Μεγάλη διδακτική εμπειρία στα ιδιαίτερα μαθήματα και σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης σε τάξεις Γυμνασίου-Λυκείου. Ενεργή εκπαιδευτικός σε διαδικτυακό φροντιστήριο μαθητών Γυμνασίου-Λυκείου. Ενισχυτική διδασκαλία και κατάλληλη προετοιμασία. Επιτυχημένη προετοιμασία για πανελλαδικές εξετάσεις με στόχο τη μέγιστη επίδοση και τη διαχείριση των  εξετάσεων (αδυναμία διαχείρισης χρόνου και άγχους).

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Μέσα από τη διδασκαλία στόχος μου είναι να καταφέρω να μεταδώσω στους μαθητές/τριες τη γνώση του αντικειμένου διδασκαλίας, προσπαθώντας παράλληλα να διεγείρω το ενδιαφέρον τους και ενδεχομένως να θελήσουν να ασχοληθούν περαιτέρω. Το κίνητρό μου που τροφοδοτεί τη προσπάθειά μου είναι μέσα από την εμπειρία μου στην εκπαίδευση να αναπτύσσω και να εξελίσσω ολοένα και πιο αποτελεσματικούς και στοχευμένους τρόπους διδασκαλίας.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Μέσα από το πρώτο αναγνωριστικό μάθημα αντιλαμβάνομαι τις ατομικές εκπαιδευτικές ανάγκες του κάθε μαθητή και εστιάζω στη κάλυψη τόσο των κενών που μπορεί να  υπάρχουν από προηγούμενες χρονιές, όσο και στην πλήρη κατανόηση της ύλης του κάθε μαθήματος.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

15 Κριτικές

Άψογη καθηγήτρια, συνεπής, ευχάριστη, δεν ακολουθεί το παραδοσιακό μοντέλο διδασκαλίας αλλά χρησιμοποιεί και δημιουργικές διαδραστικές ασκήσεις στις οποίες συμμετέχουν τα παιδιά ξεφεύγοντας από τη μονοτονία. Η διαφορά έχει ήδη φανεί από τους βαθμούς του Α' τετραμήνου και από την ενημέρωση των καθηγητών, παρόλο που φοβόμασταν για τα λατινικά που είναι νέο μάθημα. Τη συνιστώ χωρίς δεύτερη σκέψη!!!

 

Αριάδνη

Πολύ καλή συνεργασία, τα αποτέλεσμα απο τα μαθήματα (παρόλο που είχα αμφιβολία για την αποτελεσματικότητα από τα ονλαιν μαθήματα) φάνηκε σε πολυ μικρό διάστημα (ούτε αυτό περίμενα τόσο γρήγορα). Όχι, επειδή δεν είχα εμπιστοσύνη στην καθηγήτρια, αλλά επειδή είχαμε δύσκολη περίπτωση ...  Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

Γκαλίνα Ντιμίτροβα

Μεταδοτική και ευπροσάρμοστη καθηγήτρια! Επεξηγεί τη θεωρία χρησιμοποιώντας απλά και κατανοητά παραδείγματα. Η κόρη μου δυσκολευόταν αρκετά να γράψει έκθεση και με τη βοήθειά της έχει ανέβει σημαντικά επίπεδο. Σαφώς φέτος θα την χρειαστούμε και στα κείμενα Λογοτεχνίας. Τα διαδικτυακά μαθήματα μας επιτρέπουν να έχουμε και ευελιξία στο πρόγραμμα οπότε θα τα επιλέγαμε έτσι και αλλιώς. 

Αλεξία