Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Μαθήματα Πληροφορικής

Μαθήματα Πληροφορικής

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα Πληροφορικής; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα Πληροφορικής Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα Πληροφορικής εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Το idietera.gr προτείνει
Ηράκλειο Κρήτης 15€
Και Online
Έμπειρος καθηγητής στον Προγραμματισμό Python σε πανεπιστημιακό επίπεδο και σε εκπονήσεις εργασιών.
Έκπτωση για γκρουπ 13 Κριτικές
Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Τελειόφοιτος φοιτητής Χημείας ΑΠΘ με Διπλωματική στην Τεχνική Νοημοσύνη και την Μηχανίκη Μάθηση στις Μοριακές Αλληλεπιδράσεις.
Έκπτωση σε αδέρφια 1 Κριτική
Θεσσαλονίκη, Εύοσμος 20€
Και Online
Μαθήματα πληροφορικής από το Δημοτικό έως το Πανεπιστήμιο.Εκπαιδευτική ρομποτική σε παιδιά, υλοποίηση εργασιών project.
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό 7 Κριτικές
Αθήνα/Ελληνικό και γύρω περιοχές. 25€
Και Online
Καθηγήτρια πληροφορικής με πολυετή εμπειρία στην διδασκαλία του μαθήματος Προγραμματισμού (ΑΕΠΠ), τόσο σε  τμήματα όσο και σε ιδιαίτερα μαθήματα.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 11 Κριτικές
Ηλιούπολη/Αθήνα 15€
Και Online
Είμαι μεταπτυχιακή απόφοιτη του τμήματος Πληροφορικής και επικοινωνιών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ιδιαιτέρων.
Έκπτωση σε αδέρφια 6 Κριτικές
Νέα Ιωνία 20€
Και Online
Καθηγητής Πληροφορικής με προσωπικές σημειώσεις και πολύχρονη εμπειρία, διδάσκει το μάθημα του ΑΕΠΠ για προετοιμασία πανελληνίων εξετάσεων. Διαθέσιμες συστάσεις.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 6 Κριτικές
Θεσσαλονίκη 25€
Και Online
Είμαι απόφοιτος τμήματος πληροφορικής και κατέχω μεταπτυχιακό δίπλωμα από το πανεπιστήμιο Oxford Brookes της Μεγάλης Βρετανίας.
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό 1 Κριτική
Ελλάδα online 15€
Και Online
Εξ' αποστάσεως μαθήματα πληροφορικής
Έκπτωση σε ανέργους
Γλυφάδα, Βούλα, Βάρκιζα, Βάρη 30€
Και Online
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα: 1. Πληροφορικής σε μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και σε ενήλικες.
ιδιαίτερα μαθήματα
Χαλάνδρι 13€
Και Online
Λέγομαι Σπύρος Ράλλης και είμαι Πτυχιούχος Μαθηματικών και Πληροφορικής. Διδάσκω Πληροφορική ,Μαθηματικά και Ρομποτική σε Ιδιωτικό σχολείο από το 2008 μέχρι και σήμερα.
2 Κριτικές
Ρόδος 18€
Και Online
Έμπειρος Πτυχιούχος Λογιστής - Φοροτεχνικός Α' τάξης, απόφοιτος Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας με μεταπτυχιακές σπουδές στις Νέες Μορφές Εκπαίδευσης και Μάθησης από το Πανεπιστήμιο…
Νέα Φιλαδέλφεια, Αθήνα κέντρο 20€
Και Online
16 χρόνια εμπειρίας στην υποστήριξη μαθητών σε Πανελλήνιες Εξετάσεις, ΙΒ, Πρότυπα Γυμνάσια, απαιτητικά Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια αλλά και υποστήριξη φοιτητών σε πανεπιστημιακά μαθήματα κάθε…
Έκπτωση για γκρουπ 2 Κριτικές
Πάτρα 18€
Και Online
Αριστούχος απόφοιτος (8,48) του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού με τίτλο "Προχωρημένες Σπουδές στη Φυσική: Επιστήμη και Τεχνολογία των Υλικών -…
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Ρίο 15€
Και Online
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα προγραμματισμού στις γλώσσες C/C++, Java και Python σε φοιτητές, καθώς και σε οποιονδήποτε άλλον ενδιαφέρεται.
Έκπτωση σε ανέργους

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...