Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Ιδιαίτερα Μαθήματα WordPress

Μαθήματα WordPress

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα WordPress; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα WordPress Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα WordPress εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Τελειόφοιτος φοιτητής Χημείας ΑΠΘ με Διπλωματική στην Τεχνική Νοημοσύνη και την Μηχανίκη Μάθηση στις Μοριακές Αλληλεπιδράσεις.
Έκπτωση σε αδέρφια 1 Κριτική
Θεσσαλονίκη / Ανάληψη 30€
Και Online
Είμαι πτυχιούχος προγραμματιστής και Web Designer με πλούσια επαγγελματική εμπειρία 17 ετών στην κατασκευή ιστοσελίδων και eshop.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 2 Κριτικές
Ρόδος 18€
Και Online
Έμπειρος Πτυχιούχος Λογιστής - Φοροτεχνικός Α' τάξης, απόφοιτος Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας με μεταπτυχιακές σπουδές στις Νέες Μορφές Εκπαίδευσης και Μάθησης από το Πανεπιστήμιο…
Βουλιαγμένη 15€
Και Online
Πτυχιούχος του Τμήματος Πληροφορικής του ΕΑΠ, εργαζόμενη στον τομέα της Πληροφορικής και της Διδασκαλίας από το 1990 προσφέρω ιδιαίτερα μαθήματα σε διάφορους τομείς της Πληροφορικής σε…
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Αττική 20€
Και Online
Καθηγητής Πληροφορικής με 25έτη προϋπηρεσία παραδίδει μαθήματα Πληροφορικής, ΑΕΠΠ, Digital Marketing, Microsoft 365.
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Γλυφάδα 25€
Και Online
Αναζητάτε εξατομικευμένη εκπαίδευση στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες πληροφορικής;
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 1 Κριτική
Αθηνα 15€
Και Online
Απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής Πειραιά  πιστοποιημένος από τους οργανισμούς  Redhat και Cisco παραδίδω ιδιαίτερα στα παρακάτω μαθήματα αναλόγως το επίπεδο του Μαθητή. …
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 4 Κριτικές
Αθήνα/ online 18€
Και Online
Παραδίδω Ιδιαίτερα Μαθήματα Προγραμματισμού & Web Development σε HTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL, Bootstrap (responsive design), jQuery, XML, JSON, AJAX, Python, C#, Java καθώς και…
Έκπτωση σε ανέργους 4 Κριτικές
Ρέθυμνο 15€
Και Online
Είμαι Web Designer και παραδίδω μαθήματα για σχεδιασμό ιστοσελίδων & e-shop με Wordpress - Kadence Blocks για custom design από το μηδέν χωρίς έτοιμα theme/templates.
Έκπτωση σε ανέργους
Πεύκη 15€
Και Online
Παραδίδονται μαθήματα Πληροφορικής σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, ΕΠΑΛ και φοιτητές. Πολυετής εμπειρία σε τμήματα πληροφορικής ιδιωτικού τομέα.
Έκπτωση σε πολύτεκνους 1 Κριτική
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα 15€
Και Online
Παραδίδω μαθήματα προγραμματισμού ενισχυτικά σε φοιτητές. 
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα 25€
Και Online
Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην πληροφορική του τμήματος Πληροφορικής και επικοινωνιών (ΕΚΠΑ)…
Έκπτωση σε αδέρφια
Πειραιάς 45€
Και Online
ΔΕΝ αναλαμβάνω εκπόνηση εργασίων 
Έκπτωση σε ανέργους 1 Κριτική
Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Έμπειρος εκπαιδευτής που διδάσκω ιδιαίτερα μαθήματα σχεδίασης ιστοσελίδων, ανάπτυξης ιστοσελίδων, UX/UI, SEO και ψηφιακού μάρκετινγκ.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 1 Κριτική
ιδιαίτερα μαθήματα
Κερατσίνι 6€
Και Online
Γεια σας, ονομάζομαι Δημητρίου Φωτεινή. Έχω σπουδάσει Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία στο Α.Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας.

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...