Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Ανάπτυξη Εφαρμογών (ΑΕΠΠ)

Μαθήματα Ανάπτυξη Εφαρμογών (ΑΕΠΠ)

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα Ανάπτυξη Εφαρμογών (ΑΕΠΠ); Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα Ανάπτυξη Εφαρμογών (ΑΕΠΠ) Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα Ανάπτυξη Εφαρμογών (ΑΕΠΠ) εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Αθήνα 10€
Και Online
Προετοιμασία μαθητών Β' & Γ' Λυκείου για πανελλαδικές εξετάσεις στο μάθημα της Πληροφορικής, μέσω διαδικτυακών & διά ζώσης ιδιαίτερων μαθημάτων.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 8 Κριτικές
Κομοτηνή 15€
Και Online
Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου προσφέρω ιδιαίτερα μαθήματα: Σε μαθητές Λυκείου: - Μαθηματικα  - Φυσική
Έκπτωση σε πολύτεκνους 17 Κριτικές
Αθήνα,Κυψέλη, Αμπελόκηποι, Γκύζη, Πολύγωνο, Νεάπολη, Πανόρμου, Αγίας Παρασκευής, Αιγάλεω, Ζωγράφου, Γαλατσίου, Πετράλωνα, Αττική,Παπάγου-Χολαργού, Ηλιούπολης, Φιλοθέης-Ψυχικού, Χαλανδρίου, Παπάγου-Χολαργού, Μεταμορφώσεως, Παλλήνης, Ηρακλείου, Περιστερίου, 17€
Και Online
Οικονομολόγος , Πτυχιούχος και κάτοχος Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Πανεπιστημίου Πειραιώς με 10ετή εμπειρία στην προετοιμασία Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ - ΕΠΑΛ.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 22 Κριτικές
Αθήνα/Ελληνικό και γύρω περιοχές. 25€
Και Online
Καθηγήτρια πληροφορικής με πολυετή εμπειρία στην διδασκαλία του μαθήματος Προγραμματισμού (ΑΕΠΠ), τόσο σε  τμήματα όσο και σε ιδιαίτερα μαθήματα.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 11 Κριτικές
Αθήνα 20€
Και Online
Μια χρονιά τελειώνει, μια άλλη ξεκινάει.
Έκπτωση σε αδέρφια 2 Κριτικές
Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Τελειόφοιτος φοιτητής Χημείας ΑΠΘ με Διπλωματική στην Τεχνική Νοημοσύνη και την Μηχανίκη Μάθηση στις Μοριακές Αλληλεπιδράσεις.
Έκπτωση σε αδέρφια 1 Κριτική
Ηράκλειο Κρήτης 15€
Και Online
Έμπειρος καθηγητής στον Προγραμματισμό Python σε πανεπιστημιακό επίπεδο και σε εκπονήσεις εργασιών.
Έκπτωση για γκρουπ 13 Κριτικές
Ηλιούπολη/Αθήνα 15€
Και Online
Είμαι μεταπτυχιακή απόφοιτη του τμήματος Πληροφορικής και επικοινωνιών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ιδιαιτέρων.
Έκπτωση σε αδέρφια 6 Κριτικές
Νέα Ιωνία 20€
Και Online
Καθηγητής Πληροφορικής με προσωπικές σημειώσεις και πολύχρονη εμπειρία, διδάσκει το μάθημα του ΑΕΠΠ για προετοιμασία πανελληνίων εξετάσεων. Διαθέσιμες συστάσεις.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 6 Κριτικές
Ελλάδα online 15€
Και Online
Εξ' αποστάσεως μαθήματα πληροφορικής
Έκπτωση σε ανέργους
Θεσσαλονίκη 25€
Και Online
Καθηγητής Πληροφορικής,απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής,Υπολογιστών και επικοινωνιών του ΑΤΕΙ Σερρών (νυν Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος), παραδίδει μαθήματα σε μαθητές…
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Περιστέρι 15€
Και Online
Παραδίδω ιδιαίτερα Μαθηματικών, Φυσικής, Χημείας & Ανάπτυξης Εφαρμογών σε μαθητές Γυμνασίου Λυκείου.
Έκπτωση σε ανέργους
Ηλιούπολη 17€
Και Online
Έμπειρος καθηγητής Φυσικής, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο ΕΜΠ, παραδίδει:
Έκπτωση σε ανέργους
Online 17€
Και Online
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα ONLINE από επιστημονικό μέλος με 14 χρόνια προϋπηρεσία σε εκπαιδευτικές δομές της Ελλάδας (Φροντιστήρια), Αγγλίας (Tutoring Schools) και Γερμανίας…
Έκπτωση σε αδέρφια 18 Κριτικές
ιδιαίτερα μαθήματα
Χαλάνδρι 13€
Και Online
Λέγομαι Σπύρος Ράλλης και είμαι Πτυχιούχος Μαθηματικών και Πληροφορικής. Διδάσκω Πληροφορική ,Μαθηματικά και Ρομποτική σε Ιδιωτικό σχολείο από το 2008 μέχρι και σήμερα.
2 Κριτικές

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...