Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένες Γλώσσες

Αναζητάτε καθηγητή για Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένες Γλώσσες; Μόλις τον βρήκατε!
345 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Κατερίνα Λ.
Χολαργός, Παπάγου, Κ.Χαλάνδρι, Ν.Ψυχικό 15/ώρα 283 Όχι
Ελληνογερμανίδα καθηγήτρια γερμανικών, με μητρική γλώσσα τα Γερμανικά & σπουδές στην Γερμανία, τελειόφοιτη ΕΚΠΑ και επαγγελματική εμπειρία στον τομέα της διδασκαλίας, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Viktoria Pikalova
Αθήνα, Ίλιον. 8/ώρα 254 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Ρωσικά μέσω SKYPE, για τους αρχάριους και προχωρημένους. Συνθέτω ιδανικό πρόγραμμα για τον κάθε μαθητή. Προετοιμασία για τις εξετάσεις πιστοποίησης ρωσικής γλώσσας.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ελένη Κωνσταντινίδου
Θεσσαλονίκη/Άνω Τούμπα 7/ώρα 264 Όχι
Πτυχιούχος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών σε μαθητές και φοιτητές στην Θεσσαλονίκη. Αναλαμβάνω και γκρουπ. Τιμές φιλικές. Προετοιμασία για First Certificate, Advanced, Proficiency.
ιδιαίτερα μαθήματα
ΑΘΗΝΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ 30/ώρα 1,634 Όχι
ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ- ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ ΑΣΟΕΕ ( ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ) ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ( ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ). ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥ HSK6 ( ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΤΥΧΙΟΥ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ) ΚΑΙ HSKK ( ADVANCED) .
Ιδιαίτερα Μαθήματα Νικόλαος Πιστόλας
Αθήνα 20/ώρα 1,160 Όχι
Κάτοχος του Ν1( ανώτατου πτυχίου της ιαπωνικής γλώσσας) παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα ιαπωνικών στην οικία σας για όλα τα επίπεδα, όπως και προετοιμασία για τα πτυχία N5, N4, Ν3 και N2.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ανέστης Δ.
Καλλιθέα 10/ώρα 713 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Κάτοχος του πτυχίου C2 Großes Deutsches Sprachdiplom από το Goethe-institut Dresden , με σπουδές στο πανεπιστήμιο Bonn και 10 χρόνια διαμονής στην γερμάνια παραδίδει μαθήματα γερμανικών , ιδιαίτερα ή σε τμήματα σε όλα τα επίπεδα και ηλικίες. (60 λεπτά η ώρα).
ιδιαίτερα μαθήματα
Καλλιθέα,Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Νέος Κόσμος 10/ώρα 580 Όχι
Καθηγήτρια Αγγλικών,απόφοιτος Πανεπιστημίου,παραδίδει μαθήματα όλων των επιπέδων.
Ιδιαίτερα Μαθήματα ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΚΑΤΣΗ
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 8/ώρα 750 Όχι
Παραδίδονται μαθήματα Αγγλικών από κάτοχο πτυχίου του ΑΠΘ (ΑΓΓΛΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ).Κάτοχος άδειας διδασκαλίας από το κράτος. Σε όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα. Ευχάριστο μάθημα με πρωτοποριακό υλικό. Προετοιμασία για πτυχία (Lower, Proficiency, IELTS, TOEIC κ.α.).
Ιδιαίτερα Μαθήματα Τάνια Μαντά
Αθήνα 11/ώρα 15 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Καθηγήτρια της γερμανικής φιλολογίας με σπουδές στη Γερμανία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών όλων των επιπέδων. Προετοιμασία για όλα τα πτυχία (Goethe/ OSD/ Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας), καθώς και για σπουδές ή εργασία στο εξωτερικό.
Ιδιαίτερα Μαθήματα ΜΑΡΙΑ ΤΑΣΙΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 10/ώρα 495 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδονται μαθήματα AΓΓΛΙΚΩΝ σε μαθητές όλων των ηλικίων από καθηγήτρια απόφοιτο ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο του KINGSTON του Ηνωμένου Βασιλείου, κάτοχος επάρκειας/άδειας διδασκαλίας αγγλικής γλώσσας, πολυετή εμπειρία, μεταδοτικότητα και 100% επιτυχεία στις εξε

Σελίδες