Ιδιαίτερα Σουηδικών

Αναζητάτε καθηγητή για Ιδιαίτερα Σουηδικών; Μόλις τον βρήκατε!
10 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα John Gunnar D.
Θεσσαλονίκη 15/ώρα 572 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Ολοκληρωμένη και συστηματική εκμάθηση Σουηδικών για όλα τα επίπεδα, κατ' οίκον και διαδικτυακά (Skype). Αναλαμβάνω προετοιμασία για όσους επιθυμούν να εργαστούν στην Σουηδία στον κλάδο της Ιατρικής. Εξειδίκευση στην ιατρική ορολογία. Παρέχεται το κατάλληλο υλικό.
Ιδιαίτερα Μαθήματα georg
Μακεδονια - θεσσαλονικη 15/ώρα 331 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥΗΔΙΚΩΝ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ. Υπαρχει η δυνατότητα και Skype, και φυσικής παρουσίας σε όλη σχεδόν την περιοχή της Μακεδονίας.
ιδιαίτερα μαθήματα
Θεσσαλονίκη 10/ώρα 1,599 Όχι
Καθηγήτρια, με σουηδική υπηκοότητα και πολυετή διαμονή στην Σουηδία με μεταδοτικότητα και αγάπη για την σουηδική γλώσσα. Παραδίδει μαθήματα σουηδικών, προετοιμασία για σπουδές ή εργασία στην Σουηδία.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Alexander Andersson
παγκρατι 10/ώρα 2,096 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Mαθήματα Σουηδικών παραδίδονται από σουηδό υπήκοο με πολυετή εμπειρία στην εκμάθηση της σουηδικής γλώσσας. Η διδασκαλία γίνεται με χρήση της αγγλικής γλώσσας. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος χρειάζεται πολλές ώρες διδασκαλίας, υπάρχει περιθώριο διαπραγμάτευσης της τιμής.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Spiros Grivas
Γλυφάδα 50/ώρα 2,051 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
ΙΒ, SAT, BMAT, GMAT, GRE, IGCSE, GCE A-level and IB από πολύ έμπειρο καθηγητή με μεταδιδακτορικό και πολυετή διδακτική και ερευνητική πείρα στο εξωτερικό (BSc, MSc, PhD, postdoc) και την Ελλάδα.
ιδιαίτερα μαθήματα
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 12/ώρα 1,976 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
ΕΜΠΕΙΡΗ ΕΛΛΗΝΟΣΟΥΗΔΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥΗΔΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ,ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ,ΦΙΛΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ελένη Τσελεγγίδου
Θεσσαλονίκη 12/ώρα 1,286 Όχι
Έμπειρη καθηγήτρια Νορβηγικών παραδίδει μαθήματα όλων των επιπέδων, ατομικά και σε γκρούπ (1-4 άτομα) στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Περιοχές: Ανατολική / Δυτική Θεσσαλονίκη , κέντρο πόλης. Eιδικές τιμές για γκρούπ.
ιδιαίτερα μαθήματα
θεσσαλονικη 12/ώρα 1,914 Όχι
τελειόφοιτη Karoliska Institutet Biomedical παραδίνω σουηδικά σε όλα τα επίπεδα.
ιδιαίτερα μαθήματα
ΑΘΗΝΑ 30/ώρα 1,904 Όχι
Πτυχιούχος Πανεπιστημίου του Göteborg με διδακτική εμπειρία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα στην γλώσσα των σουηδικών σε όλα τα επίπεδα. TISUS Swedex B2 Swedex B1 Swedex Α2/Α1
Ιδιαίτερα Μαθήματα Tina Törrönen
Αιγάλεω 12/ώρα 5,187 Όχι
Είμαι δασκάλα σουηδικής και φινλανδικής γλώσσας και παράλληλα φοιτήτρια Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχω διδακτική εμπειρία και είμαι native speaker (σουηδικά και φινλανδικά ως μητρικές μου γλώσσες) καθώς και κάτοχος πιστοποιητικού ελληνικής γλώσσας από το ΕΚΠΑ.