Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Ιδιαίτερα TIE

Μαθήματα TIE

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα TIE; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα TIE Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα TIE εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Θεσσαλονίκη 12€
Και Online
Βελτιωσε τα προφορικα σου σημερα! ΑΓΓΛΙΚΑ από έμπειρη καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας ΑΠΘ. Σπουδές σε New York, York-Canada και Uppsala-Sweden.Υποτροφος ιδρ. Νιαρχος.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 9 Κριτικές
Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Ονομάζομαι Σωτηριάδου Χριστίνα και είμαι καθηγήτρια Αγγλικών με εξειδίκευση στην Ειδική αγωγή. Παραδίδω διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών από το 2016. 
Μελίσσια, Αθήνα 50€
Και Online
Αγγλική γλώσσα & λογοτεχνία, IB, Διπλωματικό Σώμα, Business English
West Palm Beach,Florida, U.S.A. 16€
Και Online
Ελληνοαμερικανίδα καθηγήτρια- native speaker παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών και ισπανικών.
Έκπτωση σε αδέρφια 21 Κριτικές
Αθήνα 15€
Και Online
Hey everyone! I’m Stella, a 33-year-old English/Greek tutor. I’ve been teaching English to both kids and adults since 2011 and Greek since 2019. 
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Θεσσαλονίκη 10€
Και Online
Παραδίδονται μαθήματα AΓΓΛΙΚΩΝ σε μαθητές όλων των ηλικίων από καθηγήτρια απόφοιτο ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ Α.Π.Θ.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 6 Κριτικές
Λάρισα 12€
Και Online
Καθηγητρια αγγλικων με 27 χρονια φροντιστιριακης εμπειριας σε όλα τα επίπεδα, παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών όλων των επιπέδων.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Αίγιο 15€
Και Online
Είμαι φυσική ομιλήτρια της Αγγλικής γλώσσας.  Σπούδασα Αγγλική Φιλολογία και Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Liverpool στη Μεγάλη Βρετανία.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
12€
Και Online
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών σε παιδιά και ενήλικες όλων των επιπέδων  (αρχάριοι, προχωρημένοι).
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 2 Κριτικές
Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Καθηγήτρια αγγλικών, απόφοιτη της σχολής "Αγγλική Φιλολογία" του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με 11ετή πείρα και πολυετή επιτυχία στις εξετάσεις, παραδίδει μαθήματα κατ'…
Έκπτωση σε αδέρφια
Αθήνα 13€
Και Online
Είμαι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχος πτυχίου Proficiency C2 ECPE Αγγλικών και Zertifikat B2…
Έκπτωση σε αδέρφια
ιδιαίτερα μαθήματα
Πάτρα 15€
Δια ζώσης
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) - Προετοιμασία των μαθητών για επιτυχή συμμετοχή στις εξετάσεις.
Θεσσαλονίκη 10€
Και Online
Κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης) και μεταπτυχιακού στην Θεωρητική και Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο…
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
ιδιαίτερα μαθήματα
Αχαρνές 13€
Δια ζώσης
Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας με μεταπτυχιακό επάνω στη Διδασκαλία και σε Γλωσσολογία, αναλαμβάνει μαθητές ( παιδιά και ενήλικες), για όλα τα επίπεδα, και προετοιμασία εξετάσεων όπως…
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα/Κάτω Πετράλωνα 15€
Και Online
Παραδίδονται μαθήματα Αγγλικών σε ενήλικες με ειδίκευση σε όλα τα πτυχία (IELTS/TOEIC/MICHIGAN/CAMBRIDGE/CITY AND GUILDS/ΚΠΓ/TOEFL/TIE), από καθηγήτρια με πολυετή πείρα σε τμήματα και σε…
12 Κριτικές

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...