Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Ιδιαίτερα LRN

Μαθήματα LRN

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα LRN; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα LRN Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα LRN εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Θεσσαλονίκη 10€
Και Online
Είμαι εξειδικευμένος καθηγητής Αγγλικών, κατόχους πτυχίου από το Κολλέγιο Anatolia και με πολυετή εμπειρία στο Εθνικό Πανεπιστήμιο Chonnam στην Κορέα.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 6 Κριτικές
Θεσσαλονίκη 12€
Και Online
Βελτιωσε τα προφορικα σου σημερα! ΑΓΓΛΙΚΑ από έμπειρη καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας ΑΠΘ. Σπουδές σε New York, York-Canada και Uppsala-Sweden.Υποτροφος ιδρ. Νιαρχος.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 9 Κριτικές
Θάσος 17€
Και Online
Ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών αποκλειστικά online με μεγάλη δυνατότητα προσαρμογής τόσο στις ώρες όσο και στις μέρες διεξαγωγής των μαθημάτων.
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Χαλάνδρι 20€
Και Online
Παραδίδω μαθήματα Αγγλικών σε μαθητές και μαθήτριες επιπέδου Β1 και πάνω, με στόχο τη σωστή προετοιμασία για εξετάσεις Β2 (lower) και C2 (proficiency) όλων των φορέων (Cambridge,…
Έκπτωση σε αδέρφια
Ελλάδα 18€
Και Online
Ξεκινήστε τώρα θερινά μαθήματα για τις εξετάσεις του Νοεμβρίου/Δεκεμβρίου 2024 .Καθηγητής Αγγλικών,Exam Coach  με περαιτέρω εξειδίκευση  στη Διδακ
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 23 Κριτικές
Αθήνα 15€
Και Online
Hey everyone! I’m Stella, a 33-year-old English/Greek tutor. I’ve been teaching English to both kids and adults since 2011 and Greek since 2019. 
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Ηράκλειο, Κρήτης 71306 15€
Και Online
ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ από έμπειρη καθηγήτρια με μεγάλη μεταδοτικότητα και σύστημα άμεσης και γρήγορης επιτυχίας, πτυχιούχο Αγγλικής Φιλολογίας, με Bachelor of…
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Θεσσαλονίκη 10€
Και Online
Παραδίδονται μαθήματα AΓΓΛΙΚΩΝ σε μαθητές όλων των ηλικίων από καθηγήτρια απόφοιτο ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ Α.Π.Θ.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 6 Κριτικές
Λάρισα 12€
Και Online
Καθηγητρια αγγλικων με 27 χρονια φροντιστιριακης εμπειριας σε όλα τα επίπεδα, παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών όλων των επιπέδων.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Κομοτηνή 10€
Και Online
Πτυχιούχος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών και ιταλικών  σε ενήλικες και παιδιά δια ζώσης ή…
Έκπτωση για γκρουπ 1 Κριτική
ιδιαίτερα μαθήματα
Ελληνικό, Αθήνα 20€
Και Online
Παραδίδω μαθήματα Αγγλικών σε όλα τα επίπεδα. 
Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Καθηγήτρια αγγλικών, απόφοιτη της σχολής "Αγγλική Φιλολογία" του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με 11ετή πείρα και πολυετή επιτυχία στις εξετάσεις, παραδίδει μαθήματα κατ'…
Έκπτωση σε αδέρφια
ιδιαίτερα μαθήματα
Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Καθηγητής αγγλικών διδάσκει τη γλώσσα σε μαθητές διαφόρων επιπέδων.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Ορεστιάδα 14€
Και Online
Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας με εμπειρία σε ποικίλους επαγγελματικούς χώρους, με πάθος και μεράκι για την επιτυχία και εξέλιξη των μαθητών.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Πτυχιούχος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης παραδίδει μαθήματα αγγλικών κατ'οικον και διαδικτυακά σε μαθητές όλων των ηλικιών και…
Έκπτωση σε ανέργους

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...