Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Ιδιαίτερα IELTS

Μαθήματα IELTS

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα IELTS; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα IELTS Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα IELTS εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Ψάχνεις μια διαφορετική διδασκαλία; Σε ενδιαφέρει η βιωματική μάθηση, η αλληλεπίδραση και η επικοινωνία;Πρώτα, όμως θα θέλαμε να μας γνωρίσετε καλύτερα:
Έκπτωση σε αδέρφια 14 Κριτικές
Τρίκαλα 14€
Και Online
Ενδιαφέρεστε για μαθήματα Αγγλικών για σας η για το παιδί σας?
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 2 Κριτικές
Θεσσαλονίκη, Ανατολικά 15€
Και Online
Μαθήματα AΓΓΛΙΚΩΝ από 12€ online και 15€ κατ'οίκον σε μαθητές όλων των ηλικίων. Για πτυχία η τιμή είναι αναλόγως του πτυχίου.
3 Κριτικές
Online 30€
Δια ζώσης
你好!Αν θέλεις να μάθεις κινέζικα 'με τρόπο, κι όχι κόπο', παραδίδω διαδικτυακά μαθήματα κινέζικης γλώσσας.Η μεθοδολογία μου έχει εσένα και τους στόχους σου στο επίκεντρο:
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 4 Κριτικές
Χαλάνδρι 20€
Και Online
Παραδίδω μαθήματα Αγγλικών σε μαθητές και μαθήτριες επιπέδου Β1 και πάνω, με στόχο τη σωστή προετοιμασία για εξετάσεις Β2 (lower) και C2 (proficiency) όλων των φορέων (Cambridge,…
Έκπτωση σε αδέρφια
Περαία 15€
Και Online
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών πανελλαδικά εξ αποστάσεως (Zoom) και αναλαμβάνω υπεύθυνα την προετοιμασία για τα αναγνωρισμένα πτυχία γλωσσομάθειας της Αγγλικής.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 19 Κριτικές
Ελλάδα 18€
Και Online
Ξεκινήστε τώρα θερινά μαθήματα για τις εξετάσεις του Νοεμβρίου/Δεκεμβρίου 2024 .Καθηγητής Αγγλικών,Exam Coach  με περαιτέρω εξειδίκευση  στη Διδακ
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 23 Κριτικές
Θεσσαλονίκη 13€
Και Online
Μετά από 25 ετή πείρα στην διδασκαλία Αγγλικής και Ιταλικής γλώσσας μπορώ να παρέχω εγγύηση για την σωστή εκμάθηση της γλώσσας
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Λάρισα 12€
Και Online
ΑΓΓΛΙΚΑ μαθήματα όλων των επιπέδων από πτυχιούχο Αγγλικής Φιλολογίας Παν/μίου Αθηνών.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 1 Κριτική
Αθήνα 15€
Και Online
*IELTS* BRITISH COUNCIL EXAMINER IELTS ***BRITISH NATIVE CITIZEN NOMINATED (UCLES)  CERT.
Έκπτωση σε πολύτεκνους 11 Κριτικές
Ελλάδα 18€
Και Online
Εξετάστρια αγγλικών σε πιστοποίση Language Cert, SELT.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 12 Κριτικές
Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Ονομάζομαι Σωτηριάδου Χριστίνα και είμαι καθηγήτρια Αγγλικών με εξειδίκευση στην Ειδική αγωγή. Παραδίδω διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών από το 2016. 
Άγιοι Ανάργυροι 14€
Και Online
Διδάσκω την Αγγλική και Γαλλική γλώσσα κατ´οίκον, online και σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών, σε μαθητές ανηλίκους και ενηλίκους από 7 έως 60 ετών.
Νέα Σμύρνη και Skype globally 25€
Και Online
Certified English Langauge teacher for Exam Preparation.,Writing, Speaking, Literary Analysis, Terminology On-line lessons (via Skype) throughout Greece and Europe.
2 Κριτικές

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...