Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Γερμανικά για αρχάριους

Μαθήματα Γερμανικά για αρχάριους

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικά για αρχάριους; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα Γερμανικά για αρχάριους Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα Γερμανικά για αρχάριους εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Θεσσαλονίκη 12€
Και Online
Βελτιωσε τα προφορικα σου σημερα! ΑΓΓΛΙΚΑ από έμπειρη καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας ΑΠΘ. Σπουδές σε New York, York-Canada και Uppsala-Sweden.Υποτροφος ιδρ. Νιαρχος.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 9 Κριτικές
Λαμία 10€
Και Online
Είμαι Απόφοιτη του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της Γερμανικής Λογοτεχνίας.
Έκπτωση για γκρουπ 1 Κριτική
Κερατσίνι 14€
Δια ζώσης
Καθηγήτρια Γερμανικής γλώσσας, μεγαλωμένη στο Κίελο της Γερμανίας και απόφοιτος Γερμανικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με πολυετή εμπειρία
Έκπτωση για γκρουπ 7 Κριτικές
Αθήνα, Μοσχάτο 8€
Και Online
Τελειόφοιτος του τμήματος της Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΕΚΠΑ αναλαμβάνει μαθητές δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου καθώς και ενήλικες για τα πρώτα τους βήματα με την…
Έκπτωση σε αδέρφια
Μαρούσι 12€
Δια ζώσης
Ειμαι τελειόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Αθηνών και μου μένει ένα μάθημα για να ολοκληρώσω το πτυχίο c2.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
ιδιαίτερα μαθήματα
Ιλίσια, Αθήνα 8€
Και Online
Τελειόφοιτος φοιτητής Γερμανικής Φιλολογίας παραδίδω μαθήματα Γερμανικών σε παιδιά όλων των ηλικιών και ενήλικες. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των ιδιαίτερων μαθημάτων. …
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Θεσσαλονίκη 10€
Και Online
Πτυχιούχος του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Α.Ε.Ι.
Έκπτωση για γκρουπ
Αθήνα 30€
Και Online
Γεια σας! Έχω γεννηθεί και έχω μεγαλώσει στην Αθήνα αλλά τα τελευταία χρόνια ζω και εργάζομαι στο εξωτερικό, όπου και διδάσκω Αγγλικά, Γερμανικά και Ελληνικά ως ξένη γλώσσα.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
ιδιαίτερα μαθήματα
Καλλιθέα 12€
Και Online
Καθηγήτρια Γερμανικών απόφοιτος γερμανικής φιλολογίας με σπουδές στην Αθήνα(ΕΚΠΑ) και στην Αυστρία(Universität Salzburg) παραδίδει μαθήματα γερμανικών για όλες τις…
Βόρεια προάστια 15€
Και Online
Τεταρτοετής φοιτήτρια Γερμανικης Γλώσσας και Φιλολογίας ΕΚΠΑ. Παραδίδω μαθήματα γερμανικων σε παιδιά και εφήβους.  Επίπεδα Α1,Α2,Β1.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
ιδιαίτερα μαθήματα
Online 20€
Και Online
Απόφοιτη Goethe Institut Berlin με υποτροφία και πολυετή παραμονή στην Γερμανία, παραδίδει μαθήματα γερμανικών για όλα τα επίπεδα με ιδιαίτερη εμπειρία σε αρχάριους .Τιμές …
ιδιαίτερα μαθήματα
Θεσσαλονίκη 15€
Δια ζώσης
Παραδίδω μαθήματα Γερμανικών και Αγγλικών σε ενήλικες και παιδιά για όλα τα επίπεδα, καθώς και εξειδικευμένα προγράμματα σε ειδικά επιστημονικά παιδιά στις αντίστοιχες γλώσσες.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Λάρισα 10€
Δια ζώσης
Απόφοιτος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Πολυετής εμπειρία στα ιδιαίτερα μαθήματα. Σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας.
ιδιαίτερα μαθήματα
Θεσσαλονίκη 8€
Δια ζώσης
ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ παραδίδονται από τελειόφοιτη Γερμανικής Φιλολογίας σε παιδιά και αρχάριους. Αναλαμβάνω, επίσης και το διάβασμα για όλα τα μαθήματα του Δημοτικού.
ιδιαίτερα μαθήματα
Θεσσαλονίκη 13€
Και Online
Παραδιδω μαθηματα Γερμανικής γλώσσας (γεννήθηκα στην Γερμανια) για αρχαριους, στήριξη σε παιδια του Δημοτικού και για ενδιαφερομενους που θελουν να φύγουν για Γερμανία για εύρεση…

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...