Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πανοπούλου Γεωργία

Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Ιδιαίτερα μαθήματα ιταλικών σε παιδιά και ενήλικες από απόφοιτη ιταλικού πανεπιστημίου με πολυετή διαμονή στην Ιταλία και με άριστη γνώση της ιταλικής γλώσσας (C2). Προετοιμασία για όλα τα επίπεδα και όλα τα πτυχία (Celi, Plida, KΠΓ, Diploma). Βελτίωση γραπτού και προφορικού λόγου μέσω της συνεχούς επαφής με τη γλώσσα και την κουλτούρα της Ιταλίας. Προετοιμασία και tips για την εισαγωγή σε ιταλικά πανεπιστήμια και για την εξεύρεση εργασίας στην Ιταλία, με σύνταξη/μετάφραση του βιογραφικού σημειώματος. Τα μαθήματα υποστηρίζονται από το πλέον ενημερωμένο διδακτικό υλικό αλλά και από προσωπικές σημειώσεις. Ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις ανάγκες του μαθητή, οι οποίες αποτελούν βασικό κριτήριο της διδακτικής μεθοδολογίας.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

10 Κριτικές

Georgia has been providing online Italian lessons for my brother and sister the last 9 months. They have found the lessons with Georgia really helpful and insightful.  She is calm, organised and professional. It is a pleasure to speak with her during the lessons and on private. We are really happy with the results and would totally recommend her. 

Marsela Rousta
28.03.2024

Είμαστε ευγνώμονες που έχουμε μια τόσο υπέροχη δασκάλα που μοιράζεται την αγάπη και τη γνώση της για την ιταλική γλώσσα και κουλτούρα. Είναι πραγματικά μια εξαιρετική εκπαιδευτική εμπειρία και μας κάνει να ανυπομονούμε για κάθε μάθημα. Σας ευχαριστούμε κυρία Γεωργία.

Νικολοπούλου Φωτεινη
02.11.2023

Η κ. Πανοπουλου είναι εξαιρετική δασκάλα, πέραν της γνώσης σε βάθος της γλώσσας έχει και πραγματική γνώση της ιταλικής κουλτούρας αποτέλεσμα της πολυετους διαμονής και των τακτικών επισκέψεων στη χώρα. Παράλληλα τα μαθήματα έχουν ενδιαφέρον δίνοντας μια πραγματική αίσθηση της ζωής στην Ιταλία ενώ η ίδια προσαρμοζεται στις ιδιαιτεροτητες του μαθητή.

Νίκος Ρηγανας
28.08.2023