Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παλλαντζά Σοφία

Θεσσαλονίκη
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού

Παραδίδονται μαθήματα Αγγλικών από έμπειρη, πτυχιούχο καθηγήτρια απόφοιτο του τμήματος Αγγλικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και κάτοχος master ΤΕSOL University of Westminster, London. Αναλαμβάνω παιδιά και ενήλικες όλων των επιπέδων και προετοιμασία πτυχίων (Proficiency ECPE/CPE, Lower Cambridge/Michigan, IELTS, TOEIC etc.) Eπίσης αναλαμβάνω μεταφράσεις κειμένων και ιστοσελίδων καθώς και τον υποτιτλισμό βίντεο.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Επιδιώκω πάντα να δημιουργώ ένα ευχάριστο κλίμα στο μάθημα ώστε ο μαθητής να περνάει καλά και να μαθαίνει ταυτόχρονα! Προσπαθώ να εμπλουτίζω το κάθε μάθημα με έξτρα πράγματα εκτός βιβλίου και δίνω μεγάλη έμφαση στον προφορικό λόγο και στην επικοινωνία καθώς είμαι της φιλοσοφίας ότι μπαίνοντας κάποιος στη διαδικασία εκμάθησης μιας ξένης γλώσσας πέρα από την επίτευξη του στόχου των εξετάσεων είναι καλό να μαθαίνει να μιλάει όσο πιο πολύ μπορεί σαν native speaker! P.s Οι τιμές επίσης πάντα είναι συζητήσιμες!

Επαγγελματική Εμπειρία

Εργάζομαι από το 2008 σε διάφορα ιδιωτικά φροντιστήρια Αγγλικών και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα.έχω εργαστεί τόσο με παιδιά όσο και με ενήλικες Επίσης έχω ασχοληθεί με τη μετάφραση διαφόρων κειμένων και με τον υποτιλισμό βίντεο.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές