Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών

Μαθήματα Αγγλικών

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα Αγγλικών Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα Αγγλικών εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Το idietera.gr προτείνει
Vancouver, Canada, BC 15€
Και Online
Native English Speaker from Vancouver, Canada, BC offering you impeccable communication skills and a deep understanding of Canadian culture and values. With extensive experience …
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό 17 Κριτικές
Θεσσαλονίκη 10€
Και Online
Είμαι εξειδικευμένος καθηγητής Αγγλικών, κατόχους πτυχίου από το Κολλέγιο Anatolia και με πολυετή εμπειρία στο Εθνικό Πανεπιστήμιο Chonnam στην Κορέα.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 7 Κριτικές
Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
ΑΓΓΛΙΚΑ ONLINE για όλα τα επίπεδα από καθηγήτρια με 20ετή εμπειρία και πιστοποίηση στη διαδικτυακή εκπαίδευση.Πρωτότυπο διαδραστικό υλικό και απόλυτη επιτυχία στις…
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 11 Κριτικές
Online 14€
Και Online
Παραδίδονται online μαθήματα Αγγλικών όλων των τάξεων και επιπέδων οποιοσδήποτε κι αν είναι ο στόχος!
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 10 Κριτικές
Περαία 15€
Και Online
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών πανελλαδικά εξ αποστάσεως (Zoom) και αναλαμβάνω υπεύθυνα την προετοιμασία για τα αναγνωρισμένα πτυχία γλωσσομάθειας της Αγγλικής.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 22 Κριτικές
Τρίκαλα 14€
Και Online
Ενδιαφέρεστε για μαθήματα Αγγλικών για σας η για το παιδί σας?
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 2 Κριτικές
Θεσσαλονίκη 20€
Και Online
Πτυχιούχος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,σπουδές στη Γαλλία (Université de Rennes II, Erasmus). 
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 11 Κριτικές
Περιστέρι [Δυτικός Τομέας Αθηνών, Κεντρικός Τομέας Αθηνών, Πειραιάς] 15€
Και Online
Παραδίδω, σε ενήλικες και παιδία, μαθήματα μουσικής (ακορντεόν, θεωρία μουσικής, φωνητικής και ορθοφωνίας), ξένων γλωσσών (γαλλικά, αγγλικά) και μαθήματα σχολείου σε παιδιά δημοτικού και…
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό 4 Κριτικές
Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Απόφοιτος Αγγλικής γλώσσας & φιλολογίας του ΑΠΘ, κάτοχος Master στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία, με 18ετή εμπειρία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών σε όλα τα…
Έκπτωση για γκρουπ 20 Κριτικές
Θεσσαλονίκη, Ανατολικά 15€
Και Online
Μαθήματα AΓΓΛΙΚΩΝ από 12€ online και 15€ κατ'οίκον σε μαθητές όλων των ηλικίων. Για πτυχία η τιμή είναι αναλόγως του πτυχίου.
3 Κριτικές
Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Ψάχνεις μια διαφορετική διδασκαλία; Σε ενδιαφέρει η βιωματική μάθηση, η αλληλεπίδραση και η επικοινωνία;Πρώτα, όμως θα θέλαμε να μας γνωρίσετε καλύτερα:
Έκπτωση σε αδέρφια 14 Κριτικές
Θεσσαλονίκη 13€
Και Online
Βελτιωσε τα προφορικα σου σημερα! ΑΓΓΛΙΚΑ από έμπειρη καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας ΑΠΘ. Σπουδές σε New York, York-Canada και Uppsala-Sweden.Υποτροφος ιδρ. Νιαρχος.
19 Κριτικές
Ασπρόπυργος , Ελευσίνα, Αθήνα 15€
Και Online
Με άδεια  Αγγλικής Διδασκαλίας, πάνω από 12 έτη εμπειρίας και έχοντας παρακολουθήσει 3ετές πρόγραμμα σεμιναρίων-μαθημάτων στο
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 1 Κριτική
Αθήνα 18€
Και Online
Περιοχές που εξυπηρετώ: Νέος Κόσμος, Νέα Σμύρνη, Δάφνη, Παγκράτι, Καλλιθέα, Κάτω Πετράλωνα, Παλαιό Φάληρο, Μοσχάτο. 
Έκπτωση σε αδέρφια 8 Κριτικές

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή