Ιδιαίτερα Μαθήματα Ισπανικών

Αναζητάτε καθηγητή για Ιδιαίτερα Μαθήματα Ισπανικών; Μόλις τον βρήκατε!
Το idietera.gr προτείνει για ιδιαίτερα μαθήματα
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα 20/ώρα 2,118 Όχι
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ
137 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Παναγιώτης Κυριαζής
Ζωγράφου 12/ώρα 183 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Καθηγητής Ισπανικών με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών του Πανεπιστημίου της Γρανάδα - Ισπανία (τμήμα Μετάφρασης και Διερμηνείας) και με άδεια εξεταστή διπλωμάτων DELE C1/C2 του Instituto Cervantes, παραδίδει μαθήματα όλων των επιπέδων σε ενήλικες και φοιτητές μέσω skype.
ιδιαίτερα μαθήματα
Θεσσαλονίκη 12/ώρα 136 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΧΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ.ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαθήματα Ισπανικών Χριστίνα
Θεσσαλια,Βολος 10/ώρα 4,817 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Μαθήματα ισπανικών Απόφοιτη ισπανικής φιλολογίας με σπουδές σε ισπανικά πανεπιστήμια παραδίδει μαθήματα ισπανικών . Προετοιμασία για διπλώματα του Ινστιτούτου Cervantes, Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας, πανελλήνιες εξετάσεις ,erasmus Πλούσιο διδακτικό υλικό
Ιδιαίτερα Μαθήματα Jesús Kolizeras
Άγιος Στέφανος 20/ώρα 615 Όχι
Ισπανόφωνος καθηγητής, πτυχιούχος ισπανικής φιλολογίας, του πανεπιστημίου Menéndez Pelayo, του Santander με πολυετή φροντιστηριακή προϋπηρεσία παραδίδει κατ' οίκον μαθήματα.
Ιδιαίτερα Μαθήματα ΔΟΜΝΑ ΚΑΣΑΠΑΚΗ
ΑΘΗΝΑ 15/ώρα 1,200 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
ΜΑΘΕ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ONLINE!!!!! Καθηγήτρια με μεγάλη πείρα, μεταπτυχιακή κατάρτιση και πάθος για τη γλώσσα, Ελληνίδα με διπλή κατοικία σε Αθήνα και Μαδρίτη, παραδίδει μαθήματα μέσω skype. Εγγυημένα αποτελέσματα στις εξετάσεις γλωσσομάθειας (DELE και ΚΠΓ).
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα 20/ώρα 2,118 Όχι
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ευγενία Κυριακοπούλου
Πετρούπολη 12/ώρα 1,389 Όχι
Μαθήματα Αγγλικών και Ισπανικών σε όλα τα επίπεδα από έμπειρη καθηγήτρια με σπουδές και πολυετή παραμονή σε Αγγλία και Ισπανία. Μόνο πρωινές ώρες.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Néstor Bermúdez Carmona
Αθήνα 10/ώρα 49 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Muy buenas, mozuelos y mozuelas! ή ο'τι είναι το ίδιο: γεια σας κ χαρά σας, παιδιά!
Ιδιαίτερα Μαθήματα Marta Miguélez Sánchez
Νεο Ηράκλειο 18/ώρα 75 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Ισπανόφωνη καθηγήτρια με Μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διδασκαλία Ισπανικών ως ξένης γλώσσας απο το Πανεπιστήμιο της Lleida. Ισπανία. Πιστοποιημένες γνώσεις στην παιδαγωγική, διδακτική εμπειρία και μεταδοτικότητα. Ιδιαίτερα και για μικρά γκρούπ.
Ιδιαίτερα Μαθήματα ΔΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 10/ώρα 91 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Δίπλα στους λαούς βρισκόμαστε μόνο όταν κατανοούμε τη γλώσσα τους!Σαν καθηγήτρια Ιταλικής και Ισπανικής γλώσσας του Πανεπιστημίου Αθηνών σας δίνω την ευκαιρία να τους γνωρίσετε!

Σελίδες