Ιδιαίτερα Μαθήματα Ισπανικών

Αναζητάτε καθηγητή για Ιδιαίτερα Μαθήματα Ισπανικών; Μόλις τον βρήκατε!
138 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Constantino Theodoropoulos
ΠΑΤΡΑ 10/ώρα 517 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Ισπανικά.Έμπειρος καθηγητής με σπουδές Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο της Valencia της Ισπανίας. Διδάσκεται και Ισπανική Οικονομική Ορολογία για στελέχη ή φοιτητές. Υψηλό επίπεδο διδασκαλίας, επαγγελματισμός.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Παναγιώτης Κυριαζής
Ζωγράφου 12/ώρα 333 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Καθηγητής Ισπανικών με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών του Πανεπιστημίου της Γρανάδα - Ισπανία (τμήμα Μετάφρασης και Διερμηνείας) και με άδεια εξεταστή διπλωμάτων DELE C1/C2 του Instituto Cervantes, παραδίδει μαθήματα όλων των επιπέδων σε ενήλικες και φοιτητές μέσω skype.
ιδιαίτερα μαθήματα
Θεσσαλονίκη 12/ώρα 227 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΧΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ.ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαθήματα Ισπανικών Χριστίνα
Θεσσαλια,Βολος 10/ώρα 4,888 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Μαθήματα ισπανικών Απόφοιτη ισπανικής φιλολογίας με σπουδές σε ισπανικά πανεπιστήμια παραδίδει μαθήματα ισπανικών . Προετοιμασία για διπλώματα του Ινστιτούτου Cervantes, Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας, πανελλήνιες εξετάσεις ,erasmus Πλούσιο διδακτικό υλικό
Ιδιαίτερα Μαθήματα Jesús Kolizeras
Άγιος Στέφανος 20/ώρα 665 Όχι
Ισπανόφωνος καθηγητής, πτυχιούχος ισπανικής φιλολογίας, του πανεπιστημίου Menéndez Pelayo, του Santander με πολυετή φροντιστηριακή προϋπηρεσία παραδίδει κατ' οίκον μαθήματα.
Ιδιαίτερα Μαθήματα ΔΟΜΝΑ ΚΑΣΑΠΑΚΗ
ΑΘΗΝΑ 15/ώρα 1,257 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
ΜΑΘΕ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ONLINE!!!!! Καθηγήτρια με μεγάλη πείρα, μεταπτυχιακή κατάρτιση και πάθος για τη γλώσσα, Ελληνίδα με διπλή κατοικία σε Αθήνα και Μαδρίτη, παραδίδει μαθήματα μέσω skype. Εγγυημένα αποτελέσματα στις εξετάσεις γλωσσομάθειας (DELE και ΚΠΓ).
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα 20/ώρα 2,237 Όχι
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ευγενία Κυριακοπούλου
Πετρούπολη 12/ώρα 1,435 Όχι
Μαθήματα Αγγλικών και Ισπανικών σε όλα τα επίπεδα από έμπειρη καθηγήτρια με σπουδές και πολυετή παραμονή σε Αγγλία και Ισπανία. Μόνο πρωινές ώρες.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Λαμπρινή Θάνου
Πειραιάς 8/ώρα 103 Όχι
Welcome jolis amigos! Θέλετε να μάθετε Αγγλικά, Γαλλικά ή Ισπανικά μαγειρεύοντας, χορεύοντας, τραγουδώντας ή παίζοντας; Πρωτοποριακός τρόπος διδασκαλίας βασισμένος στη βιωματική μάθηση. Προετοιμασία για όλα τα επίπεδα και πτυχία. ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ 8€!!!
Ιδιαίτερα Μαθήματα Néstor Bermúdez Carmona
Αθήνα 10/ώρα 203 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Muy buenas, mozuelos y mozuelas! ή ο'τι είναι το ίδιο: γεια σας κ χαρά σας, παιδιά!

Σελίδες