Ιδιαίτερα Μαθήματα Ισπανικών

Αναζητάτε καθηγητή για Ιδιαίτερα Μαθήματα Ισπανικών; Μόλις τον βρήκατε!
Το idietera.gr προτείνει για ιδιαίτερα μαθήματα
Ιδιαίτερα Μαθήματα Penelope Español
ΚΟΛΩΝΑΚΙ - ΧΙΛΤΟΝ 15/ώρα 1,335 Όχι
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Ισπανικών. Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Ισπανικών από Native Speaker. Περιοχές: Κολωνάκι, Χίλτον, Ζωγράφου, Ευαγγελισμός, Αμπελόκηποι, Ιλίσια Κάτοχος πτυχίου Α.Ε.Ι. Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας.
141 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Constantino Theodoropoulos
ΠΑΤΡΑ 10/ώρα 682 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Ισπανικά.Έμπειρος καθηγητής με σπουδές Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο της Valencia της Ισπανίας. Διδάσκεται και Ισπανική Οικονομική Ορολογία για στελέχη ή φοιτητές. Υψηλό επίπεδο διδασκαλίας, επαγγελματισμός.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Παναγιώτης Κυριαζής
Δάφνη, Ελληνικό, Άγιος Δημήτριος Κέντρο, Νέος Κόσμος, Καισαριανή, Παγκράτι, Ζωγράφου, Ιλίσια, Γουδί, Αμπελόκηπους, Πανόρμου, Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Άγιος Ιωάννης 12/ώρα 611 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Καθηγητής Ισπανικών με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών του Πανεπιστημίου της Γρανάδα - Ισπανία (τμήμα Μετάφρασης και Διερμηνείας) και με άδεια εξεταστή διπλωμάτων DELE C1/C2 του Instituto Cervantes, παραδίδει μαθήματα όλων των επιπέδων σε ενήλικες και φοιτητές μέσω skype.
ιδιαίτερα μαθήματα
Θεσσαλονίκη 12/ώρα 397 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΧΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ.ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαθήματα Ισπανικών Χριστίνα
Θεσσαλια,Βολος 10/ώρα 5,141 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Μαθήματα ισπανικών Απόφοιτη ισπανικής φιλολογίας με σπουδές σε ισπανικά πανεπιστήμια παραδίδει μαθήματα ισπανικών . Προετοιμασία για διπλώματα του Ινστιτούτου Cervantes, Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας, πανελλήνιες εξετάσεις ,erasmus Πλούσιο διδακτικό υλικό
Ιδιαίτερα Μαθήματα Jesús Kolizeras
Άγιος Στέφανος 20/ώρα 754 Όχι
Ισπανόφωνος καθηγητής, πτυχιούχος ισπανικής φιλολογίας, του πανεπιστημίου Menéndez Pelayo, του Santander με πολυετή φροντιστηριακή προϋπηρεσία παραδίδει κατ' οίκον μαθήματα.
Ιδιαίτερα Μαθήματα ΔΟΜΝΑ ΚΑΣΑΠΑΚΗ
ΑΘΗΝΑ 15/ώρα 1,378 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
ΜΑΘΕ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ONLINE!!!!! Καθηγήτρια με μεγάλη πείρα, μεταπτυχιακή κατάρτιση και πάθος για τη γλώσσα, Ελληνίδα με διπλή κατοικία σε Αθήνα και Μαδρίτη, παραδίδει μαθήματα μέσω skype. Εγγυημένα αποτελέσματα στις εξετάσεις γλωσσομάθειας (DELE και ΚΠΓ).
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα 20/ώρα 2,385 Όχι
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ευγενία Κυριακοπούλου
Πετρούπολη 12/ώρα 1,549 Όχι
Μαθήματα Αγγλικών και Ισπανικών σε όλα τα επίπεδα από έμπειρη καθηγήτρια με σπουδές και πολυετή παραμονή σε Αγγλία και Ισπανία. Μόνο πρωινές ώρες.
Ιδιαίτερα Μαθήματα ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
thessaloniki 10/ώρα 140 Όχι
ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΟΙΤΟ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ CERVANTES ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ!!!
Ιδιαίτερα Μαθήματα Γκουθμάν Πασκουάλ Περάμο
Καλλιθέα 10/ώρα 129 Όχι
Γειά σας, είμαι ένας Ισπανός δημοσιογράφος που προσπαθεί να μείνει σε αυτή την τρελή χώρα όπου σημβαίνουν τόσα εντιαφέροντα πράγματα. Σπούδασα στο Universidad Complutense της Μαδρίτης και έχω κάνει πρακτική Erasmus στο ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο.

Σελίδες