Ιδιαίτερα Μαθήματα Ισπανικών

Αναζητάτε καθηγητή για Ιδιαίτερα Μαθήματα Ισπανικών; Μόλις τον βρήκατε!
140 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Constantino Theodoropoulos
ΠΑΤΡΑ 12/ώρα 722 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Ισπανικά.Έμπειρος καθηγητής με σπουδές Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο της Valencia της Ισπανίας. Διδάσκεται και Ισπανική Οικονομική Ορολογία για στελέχη ή φοιτητές. Υψηλό επίπεδο διδασκαλίας, επαγγελματισμός.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Παναγιώτης Κυριαζής
Δάφνη, Ελληνικό, Άγιος Δημήτριος Κέντρο, Νέος Κόσμος, Καισαριανή, Παγκράτι, Ζωγράφου, Ιλίσια, Γουδί, Αμπελόκηπους, Πανόρμου, Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Άγιος Ιωάννης 12/ώρα 673 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Καθηγητής Ισπανικών με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών του Πανεπιστημίου της Γρανάδα - Ισπανία (τμήμα Μετάφρασης και Διερμηνείας) και με άδεια εξεταστή διπλωμάτων DELE C1/C2 του Instituto Cervantes, παραδίδει μαθήματα όλων των επιπέδων σε ενήλικες και φοιτητές μέσω skype.
ιδιαίτερα μαθήματα
Θεσσαλονίκη 12/ώρα 437 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΧΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ.ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαθήματα Ισπανικών Χριστίνα
Θεσσαλια,Βολος 10/ώρα 5,223 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Μαθήματα ισπανικών Απόφοιτη ισπανικής φιλολογίας με σπουδές σε ισπανικά πανεπιστήμια παραδίδει μαθήματα ισπανικών . Προετοιμασία για διπλώματα του Ινστιτούτου Cervantes, Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας, πανελλήνιες εξετάσεις ,erasmus Πλούσιο διδακτικό υλικό
Ιδιαίτερα Μαθήματα Jesús Kolizeras
Άγιος Στέφανος 20/ώρα 770 Όχι
Ισπανόφωνος καθηγητής, πτυχιούχος ισπανικής φιλολογίας, του πανεπιστημίου Menéndez Pelayo, του Santander με πολυετή φροντιστηριακή προϋπηρεσία παραδίδει κατ' οίκον μαθήματα.
Ιδιαίτερα Μαθήματα ΔΟΜΝΑ ΚΑΣΑΠΑΚΗ
ΑΘΗΝΑ 15/ώρα 1,416 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
ΜΑΘΕ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ONLINE!!!!! Καθηγήτρια με μεγάλη πείρα, μεταπτυχιακή κατάρτιση και πάθος για τη γλώσσα, Ελληνίδα με διπλή κατοικία σε Αθήνα και Μαδρίτη, παραδίδει μαθήματα μέσω skype. Εγγυημένα αποτελέσματα στις εξετάσεις γλωσσομάθειας (DELE και ΚΠΓ).
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα 20/ώρα 2,416 Όχι
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ευγενία Κυριακοπούλου
Πετρούπολη 12/ώρα 1,592 Όχι
Μαθήματα Αγγλικών και Ισπανικών σε όλα τα επίπεδα από έμπειρη καθηγήτρια με σπουδές και πολυετή παραμονή σε Αγγλία και Ισπανία. Μόνο πρωινές ώρες.
Ιδιαίτερα Μαθήματα ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
thessaloniki 10/ώρα 254 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΟΙΤΟ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ CERVANTES ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ!!!
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ηω Ζαφειροπουλου
Πεύκη 20/ώρα 134 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Καθηγήτρια ισπανικών, με σπουδές στη φιλολογία στο Καποδιστριακό πανεπιστήμιο και μεταπτυχιακές σπουδές στην ισπανικη γλώσσα κ λογοτεχνια στο πανεπιστημιο της Βαρκελωνης και με πολυχρονη εμπειρια στη διδασκαλια στη Βαρκελωνη,παραδίδει μαθήματα ισπανικών για όλα τα επίπεδα.

Σελίδες