Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Ιδιαίτερα Ενοργάνωσης

Μαθήματα Ενοργάνωσης

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα Ενοργάνωσης; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα Ενοργάνωσης Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα Ενοργάνωσης εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Θεσσαλονίκη 20€
Και Online
Παραδίδονται μαθήματα πιάνου από πτυχιούχο του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και διπλωματούχο του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης με πολύχρονη εμπειρία…
Αθήνα 25€
Δια ζώσης
Ιδιαίτερα μαθήματα πιάνου. Κλασικό ρεπερτόριο και πρόγραμμα σπουδών, θεωρητικό υπόβαθρο και δυνατότητα εγγραφής σε γνωστό συνεργαζόμενο ωδείο για απόκτηση αναγνωρισμένου τίτλου σπουδών. …
ιδιαίτερα μαθήματα
Κηφισιά 20€
Δια ζώσης
Πτυχιούχος πιάνου και ανωτέρων θεωρητικών (αρμονία ,ενοργάνωση , αντιστιξη, φούγκα) και πτυχιούχος της Ecole Normale de Musique του Παρισιού παραδίδει μαθήματα πιάνου.

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...