Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πένταρη Παναγιώτα

Φιλόλογος
Πτυχία
Πανεπιστήμιο του Σαλέντο
Πτυχίο - Φιλόλογος 2009 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα ιταλικών ONLINE, από έμπειρη καθηγήτρια με σπουδές στην Ιταλία, απόφοιτος ιταλικού ΑΕΙ και κάτοχος άδειας διδασκαλίας. Με παραμονή στη Φλωρεντία, της Ιταλία για παρακολούθηση μαθημάτων ιταλικής γλώσσας στο "Centro linguistico Dante Alighieri", σε άλλες ιταλικές πόλεις, ταξίδια, συμμετοχή σε σεμινάρια δια ζώσης και διαδικτυακά. Σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα πτυχία ιταλικών (Celi, ΚΠΓ, Cils, PLIDA κ.α). Σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις!!! Επιπλέον, μεταφράζω πάσης φύσεως κείμενα από τα ιταλικά στα ελληνικά και αντίστροφα και παραδίδω μαθήματα λατινικών λυκείου (και για πανελλήνιες εξετάσεις). Μετάφραση, απομαγνητοφώνηση σε λογικές τιμές.​​ Τιμή:10ευρώ/ώρα αρχάριοι, 15-20ευρώ/ώρα προχωρημένοι για μαθήματα ιταλικών και 10ευρώ/ὠρα για μαθήματα λατινικών.

Πανελλαδικά και στο εξωτερικό.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

 Η εμπειρία μου, η υπευθυνότητα μου, η σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις και η μέθοδός μου που  προσαρμόζεται  στις ανάγκες του μαθητή, σε συνδυασμό με τις γνώσεις μου, την εξάσκηση στα γραπτά και στα προφορικά και το ενδιαφέρον του μαθητή, οδηγεί στο επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Πάνω από δέκα χρόνια εμπειρία στη διδασκαλία της ιταλικής γλώσσας σε μαθητές, φοιτητές, ενήλικες, εργαζόμενους και σε όσους θέλουν απλά, να μάθουν την ιταλική γλώσσα, επειδή την αγαπούν ή για χόμπι.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα τη διδασκαλία κατά πρώτο λόγο, διότι είναι η δουλειά μου και κατά δεύτερο, για να μεταδώσω τις γνώσεις μου, με σκοπό την αφομοίωση της γνώσης αυτής από τον μαθητή. Απώτερος στόχος η επιτυχία στις εξετάσεις και η απόκτηση του αποδεικτικού γνώσεων στην ιταλική γλώσσα.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η κατανόηση των εκπαιδευτικών αναγκών κάθε μαθητή γίνεται μετά από εκτενή συζήτηση και κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Θα είμαι σε θέση να αντιληφθώ πλήρως τις ανάγκες κάθε μαθητή, προσαρμόζοντας τη διδασκαλία στο μαθητή και όχι το μαθητή στη διδασκαλία.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
13

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές