Ιδιαίτερα Μαθήματα Κινέζικων

Αναζητάτε καθηγητή για Ιδιαίτερα Μαθήματα Κινέζικων; Μόλις τον βρήκατε!
42 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ελένη Κ.
θεσσαλονικη 10/ώρα 1,796 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Eλληνίδα καθηγήτρια, κάτοχος ΗSK με πείρα και επάρκεια στην διδασκαλεία της Κινέζικης γλώσσας παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα κινεζικών σε παιδιά και ενηλίκους.Παρέχεται άριστο διδακτικό και οπτικοακουστικό υλικό. Απόκτηση διπλώματος κινέζικης επάρκειας (HSK3) επιπέδου Lower σε δύο (2) χρόνια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ανδριάνα Σκανδάμη
Αθήνα - Αγ. Δημήτριος 15/ώρα 2,052 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Καθηγήτρια με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία. Παραδίδω μαθήματα Κινέζικων σε ενήλικες και παιδιά. Είμαι κάτοχος HSK4 (συνεχίζω σπουδές για HSK5). Έκανα μετεκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο BLCU (Beijing Language and Culture University) του Πεκίνου (Καλοκαίρι 2016).
ιδιαίτερα μαθήματα
Μαρούσι 15/ώρα 55 Όχι
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα κινέζικων από φοιτήτρια, κάτοχο HSK 4 με πείρα στην διδασκαλία της κινεζικής γλώσσας. Αναλαμβάνεται προετοιμασία για τα διπλώματα HSK . Σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαρία Αν.
Αθηνα -κέντρο 20/ώρα 160 Όχι
Πτυχιούχος Πανεπιστημίου και Υπότροφος των Κινεζικών Πανεπιστημίων Jinan και South China Normal University της Κίνας ,
Ιδιαίτερα Μαθήματα efie汉语
Άνω ιλισια 20/ώρα 56 Όχι
大家好!你们好吗?Δεν θα σας φαίνονται πλέον κινέζικα!!!!! Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα κινεζικών από ελληνιδα κάτοχο hsk5 με πολυετή και συνεχή παρακολούθηση της κινεζικής γλώσσας.
ιδιαίτερα μαθήματα
Γλυφάδα 20/ώρα 153 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Καθηγητής, κάτοχος HSK5, με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία και τη διερμηνεία/μετάφραση, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα κινεζικών σε μαθητές όλων των ηλικιών και επιπέδων.
ιδιαίτερα μαθήματα
Thessaloniki 18/ώρα 168 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδονται μαθήματα κινεζικής γλώσσας & πολιτισμού από ελληνίδα καθηγήτρια με πολυετή εμπειρία και σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Πεκίνου.. Απόκτηση διπλωμάτων HSK1,2,&3. Σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις. Τιμή : 18€/ώρα. Κιν. .
ιδιαίτερα μαθήματα
Βόρεια προάστια 15/ώρα 412 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδονται μαθήματα σε αρχάριους,παιδιά και ενήλικες από Ελληνίδα καθηγήτρια με εμπειρία σε ιδιαίτερα και φροντιστήρια, κάτοχος HSK και συνεχή παρακολούθηση της κινέζικης γλώσσας. Απόκτηση HSK1 μέσα σε ένα χρόνο! Εξυπηρετώ αρκετές περιοχές κυρίως βόρεια προάστια και κέντρο.
ιδιαίτερα μαθήματα
Πειραιάς 10/ώρα 268 Όχι
Παραδίδονται μαθήματα Κινέζικων στο Πειραιά. Προετοιμασία για επίπεδα Α1, Α2. (CERF) έφωνο , .
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαθήματα Κινεζικών
Greece 9/ώρα 409 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδονται μαθήματα Κινεζικής Γλώσσας μέσω υπηρεσίας Skype, για απόκτηση Διπλωμάτων HSK, HSKK και YCT, στην προνομιακή τιμή των 9 ευρώ ανά ώρα. Τιμή συζητήσιμη, με δυνατότητα μείωσης της τιμής, χωρίς ποιοτική έκπτωση, δεδομένης της οικονομικής κρίσης.

Σελίδες