Ιδιαίτερα Μαθήματα Ρώσικων

Αναζητάτε καθηγητή για Ιδιαίτερα Μαθήματα Ρώσικων; Μόλις τον βρήκατε!
83 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα  Τατιάνα Ρ.
θεσσαλονίκη 9/ώρα 353 Όχι
Παραδίδονται μαθήματα ρωσικης γλωσσας απο φυσική ομιλήτρια, κάτοχο πιστοποιητικού γλωσσομάθειας Κρατικού Πενεπιστημίου Μόσχας Λομονόσοφ με εμπειρια στη διδασκαλία.Παρακολούθηση σεμιναρίων διδακτικής "Πρακτικη μεθοδολογία διδασκαλίας ρωσικής γλώσσας ως ξένης РКИ" απο το Κρατικό Ινστιτούτο Ρωσικής
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ελισαβετ Χρομοβα
Κεντρο Αθηνας 10/ώρα 66 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Γεια χαρα!! Με λενε Ελισαβετ, ειμαι ρωσιδα, φιλολογος και, φυσικα ;), φυσικη ομιλητρια με μητρικη την ρωσικη γλωσσα και με γνωση της ελληνικης γλωσσας (ξερω και αρχαια ελληνικα), και μενω στην ομορφη Ελλαδα και παλι σπουδαζω (οχι φιλολογια ομως)!
ιδιαίτερα μαθήματα
Άθηνα 10/ώρα 100 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Μαθήματα ρωσικών όλων των επιπέδων, για παιδιά και ενήλικες, για αρχάριους και προχωρημένους μέσω σκάιπ και κατ' οίκον από Φιλόλογο με μητρική την ρωσική γλώσσα. Αρίστη γνώση της ελληνικής γλώσσας (με Γ' επίπεδο ελληνομάθειας). Επίσης, Business Russian και Russian for Tourism.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Tatyana
Θεσσαλονίκη 15/ώρα 71 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδονται μαθήματα ΡΩΣΙΚΗΣ γλώσσας όλων των επιπέδων κυρίως για τους επιχειρηματίες απο φυσική ομιλήτρια με μητρική την ρωσική και άριστη γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας. Ειδική προσέγγιση, ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών προσαρμοσμένο στον κάθε πελάτη.
ιδιαίτερα μαθήματα
Κεραμεικός Γκάζι 6/ώρα 96 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδονται μαθήματα ΡΩΣΙΚΗΣ και ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ γλώσσας,αρχαριου και μεσαίου επιπέδου για μεγάλους και παιδιά απο φυσική ομιλήτρια με μητρική την ρωσική και άριστη γνώση της ελληνικής γλώσσας ,κάτοχο πιστοποιητικού γλωσσομάθειας Ινστιτούτου Πούσκιν . Μαθήματα κατ'οικον και μέσω Skype .
ιδιαίτερα μαθήματα
χαιδαρι 15/ώρα 71 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Μαθήματα Ρωσικών όλων των επιπέδων, για αρχάριους και προχωρημένους, παραδίδονται από Φιλόλογο με μητρική την Ρωσική γλώσσα.Αρίστη γνώση Ελληνικής γλώσσας (με Γ' επίπεδο ελληνομάθειας) Επίσης, Business Russian και Russian in Tourism.
ιδιαίτερα μαθήματα
Σέρρες 8/ώρα 100 Όχι
Ρωσικής γλώσσας και πολιτισμού μαθήματα παραδίδονται από φιλόλογο της ρωσικής στην περιοχή των Σερρών, σε πολύ συναρπαστική τιμή όπως είναι και η ίδια η ρωσική γλώσσα! Επιπλέον παραδίδονται και Αρχαία Ελληνικά, Λατινικά, Ιστορία, Λογοτεχνία και Έκθεση σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Χειμωνίδου Μαντόνα
Θεσσαλονίκη 10/ώρα 192 Όχι
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ιδιαίτερα μαθήματα
Καστοριά 10/ώρα 98 Όχι
Απόφοιτος του τμήματος Γλώσσας Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών με ειδίκευση στη ρώσικη γλώσσα και φιλολογία, αναλαμβάνει τη παράδοση μαθημάτων ρώσικης γλώσσας στην ευρύτερη περιοχή του νομού Καστοριάς.
ιδιαίτερα μαθήματα
Κορωπί 10/ώρα 845 Όχι
Παραδίδονται Ιδιαίτερα μαθήματα Ρώσικης και Αγγλικής Γλώσσας από φοιτητή του τμήματος Ρωσικής Φιλολογίας και Σλαβικών Σπουδών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εμπειρία προετοιμασίας σε όλα τα επίπεδα με σημειώσεις και οπτικοακουστικό υλικό. Προϋπηρεσία σε φροντιστήριο.

Σελίδες