Ιδιαίτερα Μαθήματα Ρώσικων

Αναζητάτε καθηγητή για Ιδιαίτερα Μαθήματα Ρώσικων; Μόλις τον βρήκατε!
79 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα  Τατιάνα Ρ.
θεσσαλονίκη 9/ώρα 219 Όχι
Παραδίδονται μαθήματα ρωσικης γλωσσας απο φυσική ομιλήτρια, κάτοχο πιστοποιητικού γλωσσομάθειας Κρατικού Πενεπιστημίου Μόσχας Λομονόσοφ με εμπειρια στη διδασκαλία.Παρακολούθηση σεμιναρίων διδακτικής "Πρακτικη μεθοδολογία διδασκαλίας ρωσικής γλώσσας ως ξένης РКИ" απο το Κρατικό Ινστιτούτο Ρωσικής
ιδιαίτερα μαθήματα
χαιδαρι 15/ώρα 13 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Μαθήματα Ρωσικών όλων των επιπέδων, για αρχάριους και προχωρημένους, παραδίδονται από Φιλόλογο με μητρική την Ρωσική γλώσσα.Αρίστη γνώση Ελληνικής γλώσσας (με Γ' επίπεδο ελληνομάθειας) Επίσης, Business Russian και Russian in Tourism.
ιδιαίτερα μαθήματα
Σέρρες 8/ώρα 18 Όχι
Ρωσικής γλώσσας και πολιτισμού μαθήματα παραδίδονται από φιλόλογο της ρωσικής στην περιοχή των Σερρών, σε πολύ συναρπαστική τιμή όπως είναι και η ίδια η ρωσική γλώσσα! Επιπλέον παραδίδονται και Αρχαία Ελληνικά, Λατινικά, Ιστορία, Λογοτεχνία και Έκθεση σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Χειμωνίδου Μαντόνα
Θεσσαλονίκη 10/ώρα 107 Όχι
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ιδιαίτερα μαθήματα
Καστοριά 10/ώρα 40 Όχι
Απόφοιτος του τμήματος Γλώσσας Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών με ειδίκευση στη ρώσικη γλώσσα και φιλολογία, αναλαμβάνει τη παράδοση μαθημάτων ρώσικης γλώσσας στην ευρύτερη περιοχή του νομού Καστοριάς.
ιδιαίτερα μαθήματα
Κορωπί 10/ώρα 772 Όχι
Παραδίδονται Ιδιαίτερα μαθήματα Ρώσικης και Αγγλικής Γλώσσας από φοιτητή του τμήματος Ρωσικής Φιλολογίας και Σλαβικών Σπουδών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εμπειρία προετοιμασίας σε όλα τα επίπεδα με σημειώσεις και οπτικοακουστικό υλικό. Προϋπηρεσία σε φροντιστήριο.
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθηνα/Χολαργος 12/ώρα 178 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Καθηγητρια, αποφοιτη Φιλοσοφικης Σχολης Αθηνων, παραδιδει μαθηματα ρωσικων σε παιδια και ενηλικους για ολα τα επιπεδα με εμπειρια και μεθοδοτικοτητα.Μητρικη γλωσσα η ρωσικη.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Natalya Natasha
Αγία Παρασκευή , Χαλάνδρι , Χολαργός , Ψυχικό , Μαρούσι , Γέρακας , Παπάγου 15/ώρα 146 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Καθηγήτρια Ρωσικών με πολυετή πείρα, πτυχιούχος πανεπιστημίου της Ρωσίας, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Ρωσικής γλώσσας επιπέδων (Α1-C2) σε ενήλικους και παιδιά. Προετοιμασία για εξετάσεις της Ρωσικής γλώσσας ως ξένης (TORFL). Μαθήματα κατ' οίκον και εξ' αποστάσεως. Προσιτές τιμές.
ιδιαίτερα μαθήματα
ATTIKH 25/ώρα 140 Όχι
ΈΜΠΕΙΡΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΡΩΣΣΙΚΩΝ (ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ), ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΟΣ , ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΗς ΦΥΛΟΛΟΓΙΚΗς ΣΧΟΛΗΣ ΚΡΤΙΚΟΥ ΠΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΛΟΜΟΝΟΣΟΒ ΤΗς ΜΟΣΧΑΣ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΜΑΣΤΕΡ. ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΠΈΔΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΏΝ ΠΕΔΊΩΝ. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΑ
Ιδιαίτερα Μαθήματα ΡΩΣΙΚΑ ΒΟΛΟΣ
ΒΌΛΟΣ (ΘΕΣΣΑΛΙΑ) 8/ώρα 126 Όχι
Παραδίδονται μαθήματα ρωσικών στην περιοχή του Βόλου από ρωσόφωνους καθηγητές ανώτατης πιστοποίησης πανεπιστημίου της Μόσχας, με πολυετή εμπειρία και δημοσιευμένα άρθρα σε διεθνή συνέδρια.

Σελίδες