Ιδιαίτερα Μαθήματα Ρώσικων

Αναζητάτε καθηγητή για Ιδιαίτερα Μαθήματα Ρώσικων; Μόλις τον βρήκατε!
86 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Orestis Angelidis
Θεσσαλονίκη 9/ώρα 217 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Νόμιμα μαθήματα ρωσικών από φιλόλογο με μητρική την ρωσική γλώσσα. 17 χρόνια εμπειρίας. Προετοιμασία και για τα 6 διεθνή επίπεδα ρωσικών. Τιμές από 9 ευρώ/ώρα.
Ιδιαίτερα Μαθήματα  Τατιάνα Ρ.
θεσσαλονίκη 9/ώρα 601 Όχι
Παραδίδονται μαθήματα ρωσικης γλωσσας απο φυσική ομιλήτρια, κάτοχο πιστοποιητικού γλωσσομάθειας Κρατικού Πενεπιστημίου Μόσχας Λομονόσοφ με εμπειρια στη διδασκαλία.Παρακολούθηση σεμιναρίων διδακτικής "Πρακτικη μεθοδολογία διδασκαλίας ρωσικής γλώσσας ως ξένης РКИ" απο το Κρατικό Ινστιτούτο Ρωσικής
Ιδιαίτερα Μαθήματα ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗ
ΙΛΙΟΝ 10/ώρα 80 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδονται μαθήματα ρώσικων σε αρχάριους και προχωρημένους κατ' οίκον και μέσω skype από φυσική ομιλήτρια και μαθητευόμενη παράλληλα, με άριστη γνώση ελληνικών και αγγλικών. Τιμή συζητήσιμη, ωράρια ευέλικτα. Για περισσότερες πληροφορίες άμεσα με μήνυμα μέσω σελιδας
Ιδιαίτερα Μαθήματα Viktoria Pikalova
Αθήνα, Ίλιον. 7/ώρα 141 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Ρωσικά μέσω SKYPE, για τους αρχάριους και προχωρημένους. Συνθέτω ιδανικό πρόγραμμα για τον κάθε μαθητή.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ελισαβετ Χρομοβα
Κεντρο Αθηνας 15/ώρα 642 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Γεια χαρα!! Με λενε Ελισαβετ, ειμαι ρωσιδα, φιλολογος και, φυσικα ;), φυσικη ομιλητρια με μητρικη την ρωσικη γλωσσα και με γνωση της ελληνικης γλωσσας (ξερω και αρχαια ελληνικα), και μενω στην ομορφη Ελλαδα και παλι σπουδαζω (οχι φιλολογια ομως)!
ιδιαίτερα μαθήματα
Άθηνα 10/ώρα 391 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Μαθήματα ρωσικών όλων των επιπέδων, για παιδιά και ενήλικες, για αρχάριους και προχωρημένους μέσω σκάιπ και κατ' οίκον από Φιλόλογο με μητρική την ρωσική γλώσσα. Αρίστη γνώση της ελληνικής γλώσσας (με Γ' επίπεδο ελληνομάθειας). Επίσης, Business Russian και Russian for Tourism.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Tatyana
Θεσσαλονίκη 10/ώρα 282 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδονται μαθήματα ΡΩΣΙΚΗΣ γλώσσας όλων των επιπέδων κυρίως για τους επιχειρηματίες απο φυσική ομιλήτρια με μητρική την ρωσική και άριστη γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας. Ειδική προσέγγιση, ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών προσαρμοσμένο στον κάθε πελάτη.
ιδιαίτερα μαθήματα
Κεραμεικός Γκάζι 6/ώρα 328 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδονται μαθήματα ΡΩΣΙΚΗΣ και ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ γλώσσας,αρχαριου και μεσαίου επιπέδου για μεγάλους και παιδιά απο φυσική ομιλήτρια με μητρική την ρωσική και άριστη γνώση της ελληνικής γλώσσας ,κάτοχο πιστοποιητικού γλωσσομάθειας Ινστιτούτου Πούσκιν . Μαθήματα κατ'οικον και μέσω Skype .
ιδιαίτερα μαθήματα
χαιδαρι 15/ώρα 204 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Μαθήματα Ρωσικών όλων των επιπέδων, για αρχάριους και προχωρημένους, παραδίδονται από Φιλόλογο με μητρική την Ρωσική γλώσσα.Αρίστη γνώση Ελληνικής γλώσσας (με Γ' επίπεδο ελληνομάθειας) Επίσης, Business Russian και Russian in Tourism.
ιδιαίτερα μαθήματα
Σέρρες 8/ώρα 203 Όχι
Ρωσικής γλώσσας και πολιτισμού μαθήματα παραδίδονται από φιλόλογο της ρωσικής στην περιοχή των Σερρών, σε πολύ συναρπαστική τιμή όπως είναι και η ίδια η ρωσική γλώσσα! Επιπλέον παραδίδονται και Αρχαία Ελληνικά, Λατινικά, Ιστορία, Λογοτεχνία και Έκθεση σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου.

Σελίδες