Ιδιαίτερα Μαθήματα Ρώσικων

Αναζητάτε καθηγητή για Ιδιαίτερα Μαθήματα Ρώσικων; Μόλις τον βρήκατε!
87 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Viktoria Pikalova
Αθήνα, Ίλιον. 8/ώρα 254 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Ρωσικά μέσω SKYPE, για τους αρχάριους και προχωρημένους. Συνθέτω ιδανικό πρόγραμμα για τον κάθε μαθητή. Προετοιμασία για τις εξετάσεις πιστοποίησης ρωσικής γλώσσας.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Orestis Angelidis
Θεσσαλονίκη 8/ώρα 302 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Νόμιμα μαθήματα ρωσικών. 17 χρόνια εμπειρίας. Και τα 6 διεθνή επίπεδα. Από 8 ευρώ. -35% για καλοκαίρι/Χριστούγεννα/Πάσχα.
Ιδιαίτερα Μαθήματα  Τατιάνα Ρ.
θεσσαλονίκη 9/ώρα 644 Όχι
Παραδίδονται μαθήματα ρωσικης γλωσσας απο φυσική ομιλήτρια, κάτοχο πιστοποιητικού γλωσσομάθειας Κρατικού Πενεπιστημίου Μόσχας Λομονόσοφ με εμπειρια στη διδασκαλία.Παρακολούθηση σεμιναρίων διδακτικής "Πρακτικη μεθοδολογία διδασκαλίας ρωσικής γλώσσας ως ξένης РКИ" απο το Κρατικό Ινστιτούτο Ρωσικής
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ελενα Κ.
Καλαματα 10/ώρα 50 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Ιδιαίτερα μαθήματα ρωσικής γλώσσας στην Καλαμάτα (και μέσω skype) από native - speaker Καθηγήτρια φροντιστηρίου. Προετοιμασία για τις εξετάσεις πιστοποίησης Πούσκιν και Ρώσικου Επιστημονικού και Πολιτιστικού Κέντρου. E- . :
Ιδιαίτερα Μαθήματα ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗ
ΙΛΙΟΝ 10/ώρα 167 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδονται μαθήματα ρώσικων σε αρχάριους και προχωρημένους κατ' οίκον και μέσω skype από φυσική ομιλήτρια και μαθητευόμενη παράλληλα, με άριστη γνώση ελληνικών και αγγλικών. Τιμή συζητήσιμη, ωράρια ευέλικτα. Για περισσότερες πληροφορίες άμεσα με μήνυμα μέσω σελιδας
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ελισαβετ Χρομοβα
Κεντρο Αθηνας 15/ώρα 749 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Γεια χαρα!! Με λενε Ελισαβετ, ειμαι ρωσιδα, φιλολογος και, φυσικα ;), φυσικη ομιλητρια με μητρικη την ρωσικη γλωσσα και με γνωση της ελληνικης γλωσσας (ξερω και αρχαια ελληνικα), και μενω στην ομορφη Ελλαδα και παλι σπουδαζω (οχι φιλολογια ομως)!
ιδιαίτερα μαθήματα
Άθηνα 10/ώρα 442 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Μαθήματα ρωσικών όλων των επιπέδων, για παιδιά και ενήλικες, για αρχάριους και προχωρημένους μέσω σκάιπ και κατ' οίκον από Φιλόλογο με μητρική την ρωσική γλώσσα. Αρίστη γνώση της ελληνικής γλώσσας (με Γ' επίπεδο ελληνομάθειας). Επίσης, Business Russian και Russian for Tourism.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Tatyana
Θεσσαλονίκη 10/ώρα 329 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδονται μαθήματα ΡΩΣΙΚΗΣ γλώσσας όλων των επιπέδων κυρίως για τους επιχειρηματίες απο φυσική ομιλήτρια με μητρική την ρωσική και άριστη γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας. Ειδική προσέγγιση, ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών προσαρμοσμένο στον κάθε πελάτη.
ιδιαίτερα μαθήματα
Κεραμεικός Γκάζι 6/ώρα 394 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδονται μαθήματα ΡΩΣΙΚΗΣ και ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ γλώσσας,αρχαριου και μεσαίου επιπέδου για μεγάλους και παιδιά απο φυσική ομιλήτρια με μητρική την ρωσική και άριστη γνώση της ελληνικής γλώσσας ,κάτοχο πιστοποιητικού γλωσσομάθειας Ινστιτούτου Πούσκιν . Μαθήματα κατ'οικον και μέσω Skype .
ιδιαίτερα μαθήματα
χαιδαρι 15/ώρα 234 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Μαθήματα Ρωσικών όλων των επιπέδων, για αρχάριους και προχωρημένους, παραδίδονται από Φιλόλογο με μητρική την Ρωσική γλώσσα.Αρίστη γνώση Ελληνικής γλώσσας (με Γ' επίπεδο ελληνομάθειας) Επίσης, Business Russian και Russian in Tourism.

Σελίδες