Ιδιαίτερα Μαθήματα Γερμανικών

Αναζητάτε καθηγητή για Ιδιαίτερα Μαθήματα Γερμανικών; Μόλις τον βρήκατε!
263 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ανέστης Δ.
Καλλιθέα 10/ώρα 357 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Κάτοχος του πτυχίου C2 Großes Deutsches Sprachdiplom από το Goethe-institut Dresden , με σπουδές στο πανεπιστήμιο Bonn και 10 χρόνια διαμονής στην γερμάνια παραδίδει μαθήματα γερμανικών , ιδιαίτερα ή σε τμήματα σε όλα τα επίπεδα και ηλικίες. (60 λεπτά η ώρα).
Ιδιαίτερα Μαθήματα Σπύρος Αγαλιανός
Πάτρα 10/ώρα 305 Όχι
Ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών, ιδανικώς σε μαθητές/φοιτητές, Κάτοχος του C2 πτυχίου πιστοποίησης από το Goethe Institut, προσωπική εμπειρία από διαμονή στην Γερμανία.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ζωή Κ.
Θεσσαλονίκη 10/ώρα 226 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Ιδιαίτερα μαθήματα γερμανικών παραδίδονται από έμπειρη καθηγήτρια με επάρκεια διδασκαλίας, απόφοιτο της Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Τάνια Μαντά
Αθήνα 11/ώρα 376 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Καθηγήτρια της γερμανικής φιλολογίας με σπουδές στη Γερμανία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών όλων των επιπέδων. Προετοιμασία για όλα τα πτυχία, καθώς και για σπουδές ή εργασία στο εξωτερικό. Περιοχές: Κέντρο Αθήνας, Αμπελόκηποι, Γουδή, Ζωγράφου, Ιλίσια, Παγκράτι
ιδιαίτερα μαθήματα
Γερμανία 10/ώρα 359 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Πτυχιούχος του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακή φοιτήτρια του τμήματος Μετάφρασης στο πανεπιστήμιο JGÜ του Mainz στη Γερμανία παραδίδει μαθήματα γερμανικών σε προσιτές τιμές.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαστρογιάννη Παναγιώτα
Αθήνα 15/ώρα 1,171 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Τελειόφοιτη Νομικής, κάτοχος του ανώτατου πτυχίου γερμανικής γλωσσoμάθειας C2 Großes Deutsches Sprachdiplom του Goethe Institut, με πολυετή παραμονή στη Γερμανία, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών, όλων των επιπέδων, κατ'οίκον και μέσω Skype.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Στέλλα Κοκκίνου
Θέρμη, Τριάδι, Χαριλάου, Βούλγαρη, Μαρτίου, Θεσσαλονίκη κέντρο 10/ώρα 365 Όχι
Αριστούχος απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης, με εξάμηνη φοίτηση στο Πανεπιστήμιο του Βούπερταλ (Bergische Universität Wuppertal-Germany) και εμπειρία στην καθημερινή μελέτη παιδιών προσφέρει ιδιαίτερα μαθήματα Δημοτικού (δυνατότητα βοήθειας σε γερμανικά και αγγλικά
Ιδιαίτερα Μαθήματα Σίσσυ Β.
Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Αγ. Παρασκεύη, Πεντέλη και γύρω περιοχές 15/ώρα 675 Όχι
Αριστούχος, υπότροφος, δίγλωσση καθηγήτρια Γερμανικής Φιλολογίας Παν/μίου Αθηνών, με μεταπτυχιακό στη Γλωσσολογία, απόφοιτος Γερμανικής Σχολής Αθηνών (Deutsche Schule Athen), κάτοχος Abitur και Großes Deutsches Sprachdiplom Ινστιτούτου Goethe Αθηνών, με δεύτερη μητρική γλώσσα τα Γερμανικά και διδ
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαίου Ευαγγελία
Βύρωνας 10/ώρα 2,398 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Γερμανόφωνη καθηγήτρια, πτυχιούχος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με εμπειρία και επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών, έχοντας εμπειρία και ειδική εκπαίδευση στην εκμάθηση της γλώσσας και στα σύγχρονα μέσα διδασκαλίας.Αναλαμβάνω όλα τα επίπεδα
Ιδιαίτερα Μαθήματα Κατερίνα Συντυχάκη
Αθήνα 10/ώρα 2,624 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Πτυχιούχος του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΕΚΠΑ και με σπουδές στη Γερμανία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικής Γλώσσας σε νήπια, μαθητές και ενήλικες. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας μικρών διδακτικών ομάδων.

Σελίδες