Ιδιαίτερα Μαθήματα Γερμανικών

Αναζητάτε καθηγητή για Ιδιαίτερα Μαθήματα Γερμανικών; Μόλις τον βρήκατε!
272 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Τσιάβου Βασιλική
αθηνα 15/ώρα 728 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Ιδιαίτερα μαθήματα γερμανικών παραδίδονται σε νήπια, μαθητές δημοτικού ,γυμνασίου και λυκείου καθώς και σε ενήλικες για τα επίπεδα Α1-C2 .
Ιδιαίτερα Μαθήματα Τάνια Μαντά
Αθήνα 11/ώρα 139 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Καθηγήτρια της γερμανικής φιλολογίας με σπουδές στη Γερμανία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών όλων των επιπέδων. Προετοιμασία για όλα τα πτυχία (Goethe/ OSD/ Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας), καθώς και για σπουδές ή εργασία στο εξωτερικό.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Βίκυ Δίμτσιου Γερμανικά Native Speaker
Θεσσαλονίκη 15/ώρα 3,448 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Καθηγήτρια πτυχιούχος γεννημένη, μεγαλωμένη και με σπουδές στην Γερμανία (Native speaker) με νόμιμη επάρκεια & άδεια διδασκαλίας παραδίδει ιδιαίτερα (και ταχύρρυθμα) μαθήματα Γερμανικών σε άτομα που επιθυμούν να μεταναστεύσουν σε γερμανόφωνες χώρες, μαθητές & φοιτητές για όλα τα πτυχία το
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ανέστης Δ.
Καλλιθέα 10/ώρα 579 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Κάτοχος του πτυχίου C2 Großes Deutsches Sprachdiplom από το Goethe-institut Dresden , με σπουδές στο πανεπιστήμιο Bonn και 10 χρόνια διαμονής στην γερμάνια παραδίδει μαθήματα γερμανικών , ιδιαίτερα ή σε τμήματα σε όλα τα επίπεδα και ηλικίες. (60 λεπτά η ώρα).
Ιδιαίτερα Μαθήματα Σπύρος Αγαλιανός
Πάτρα 10/ώρα 399 Όχι
Ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών, ιδανικώς σε μαθητές/φοιτητές, Κάτοχος του C2 πτυχίου πιστοποίησης από το Goethe Institut, προσωπική εμπειρία από διαμονή στην Γερμανία.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ζωή Κ.
Θεσσαλονίκη 10/ώρα 509 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Ιδιαίτερα μαθήματα γερμανικών παραδίδονται από έμπειρη καθηγήτρια με επάρκεια διδασκαλίας, απόφοιτο της Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
ιδιαίτερα μαθήματα
Γερμανία 10/ώρα 516 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Πτυχιούχος του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακή φοιτήτρια του τμήματος Μετάφρασης στο πανεπιστήμιο JGÜ του Mainz στη Γερμανία παραδίδει μαθήματα γερμανικών σε προσιτές τιμές.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαστρογιάννη Παναγιώτα
Αθήνα 12/ώρα 1,449 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Τελειόφοιτη Νομικής, κάτοχος του ανώτατου πτυχίου γερμανικής γλωσσoμάθειας C2 Großes Deutsches Sprachdiplom του Goethe Institut, με πολυετή παραμονή στη Γερμανία, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών, όλων των επιπέδων, κατ'οίκον και μέσω Skype.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Στέλλα Κοκκίνου
Θέρμη, Τριάδι, Χαριλάου, Βούλγαρη, Μαρτίου, Θεσσαλονίκη κέντρο 10/ώρα 532 Όχι
Αριστούχος απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης, με εξάμηνη φοίτηση στο Πανεπιστήμιο του Βούπερταλ (Bergische Universität Wuppertal-Germany) και εμπειρία στην καθημερινή μελέτη παιδιών προσφέρει ιδιαίτερα μαθήματα Δημοτικού (δυνατότητα βοήθειας σε γερμανικά και αγγλικά
Ιδιαίτερα Μαθήματα Σίσσυ Β.
Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Αγ. Παρασκεύη, Πεντέλη και γύρω περιοχές 15/ώρα 762 Όχι
Αριστούχος, υπότροφος, δίγλωσση καθηγήτρια Γερμανικής Φιλολογίας Παν/μίου Αθηνών, με μεταπτυχιακό στη Γλωσσολογία, απόφοιτος Γερμανικής Σχολής Αθηνών (Deutsche Schule Athen), κάτοχος Abitur και Großes Deutsches Sprachdiplom Ινστιτούτου Goethe Αθηνών, με δεύτερη μητρική γλώσσα τα Γερμανικά και διδ

Σελίδες