Ιδιαίτερα Μαθήματα Γερμανικών

Αναζητάτε καθηγητή για Ιδιαίτερα Μαθήματα Γερμανικών; Μόλις τον βρήκατε!
Το idietera.gr προτείνει για ιδιαίτερα μαθήματα
Ιδιαίτερα Μαθήματα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΖΑΝΕΤΟΣ
Θεσσαλονίκη / Κέντρο 10/ώρα 5,475 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Συστηματικά μαθήματα γερμανικών από Έλληνα Γερμανίας, πτυχιούχο γερμανικού πανεπιστημίου και κάτοχο του C2 του Goethe-Institut. Γερμανικά για όλα τα επίπεδα και στην επαγγελματική γλώσσα.
278 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Κατερίνα Λ.
Χολαργός, Παπάγου, Κ.Χαλάνδρι, Ν.Ψυχικό 15/ώρα 283 Όχι
Ελληνογερμανίδα καθηγήτρια γερμανικών, με μητρική γλώσσα τα Γερμανικά & σπουδές στην Γερμανία, τελειόφοιτη ΕΚΠΑ και επαγγελματική εμπειρία στον τομέα της διδασκαλίας, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ιακωβίνα Κοντοπούλου
Γερμανία 10/ώρα 216 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών μέσω Skype από πτυχιούχο του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακή φοιτήτρια του τμήματος Μετάφρασης στο Πανεπιστήμιο JGU του Mainz στη Γερμανία.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Τσιάβου Βασιλική
αθηνα 15/ώρα 991 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Ιδιαίτερα μαθήματα γερμανικών παραδίδονται σε νήπια, μαθητές δημοτικού ,γυμνασίου και λυκείου καθώς και σε ενήλικες για τα επίπεδα Α1-C2 .
Ιδιαίτερα Μαθήματα Βίκυ Δίμτσιου Γερμανικά Native Speaker
Θεσσαλονίκη 15/ώρα 3,791 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Καθηγήτρια πτυχιούχος γεννημένη, μεγαλωμένη και με σπουδές στην Γερμανία (Native speaker) με νόμιμη επάρκεια & άδεια διδασκαλίας παραδίδει ιδιαίτερα (και ταχύρρυθμα) μαθήματα Γερμανικών σε άτομα που επιθυμούν να μεταναστεύσουν σε γερμανόφωνες χώρες, μαθητές & φοιτητές για όλα τα πτυχία το
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ανέστης Δ.
Καλλιθέα 10/ώρα 713 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Κάτοχος του πτυχίου C2 Großes Deutsches Sprachdiplom από το Goethe-institut Dresden , με σπουδές στο πανεπιστήμιο Bonn και 10 χρόνια διαμονής στην γερμάνια παραδίδει μαθήματα γερμανικών , ιδιαίτερα ή σε τμήματα σε όλα τα επίπεδα και ηλικίες. (60 λεπτά η ώρα).
Ιδιαίτερα Μαθήματα Σπύρος Αγαλιανός
Πάτρα 10/ώρα 502 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών, ιδανικώς σε μαθητές/φοιτητές, πτυχιούχος με μεταδοτικότητα και άνεση επικοινωνίας, προσωπική εμπειρία από διαμονή στην Γερμανία!
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ζωή Κ.
Θεσσαλονίκη 10/ώρα 648 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Ιδιαίτερα μαθήματα γερμανικών παραδίδονται από έμπειρη καθηγήτρια με επάρκεια διδασκαλίας, απόφοιτο της Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Τάνια Μαντά
Αθήνα 11/ώρα 15 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Καθηγήτρια της γερμανικής φιλολογίας με σπουδές στη Γερμανία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών όλων των επιπέδων. Προετοιμασία για όλα τα πτυχία (Goethe/ OSD/ Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας), καθώς και για σπουδές ή εργασία στο εξωτερικό.
ιδιαίτερα μαθήματα
Γερμανία 10/ώρα 607 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Πτυχιούχος του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακή φοιτήτρια του τμήματος Μετάφρασης στο πανεπιστήμιο JGÜ του Mainz στη Γερμανία παραδίδει μαθήματα γερμανικών σε προσιτές τιμές.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαστρογιάννη Παναγιώτα
Αθήνα 12/ώρα 1,650 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Τελειόφοιτη Νομικής, κάτοχος του ανώτατου πτυχίου γερμανικής γλωσσoμάθειας C2 Großes Deutsches Sprachdiplom του Goethe Institut, με πολυετή παραμονή στη Γερμανία, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών, όλων των επιπέδων, κατ'οίκον και μέσω Skype.

Σελίδες