Ιδιαίτερα Γαλλικών

Αναζητάτε καθηγητή για Ιδιαίτερα Γαλλικών; Μόλις τον βρήκατε!
191 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ευθυμία Ρουσιά
Νέο Ψυχικό, Χολαργός, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Γέρακας, Παλλήνη 10/ώρα 594 Όχι
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα γαλλικών όλων των επιπέδων από φοιτήτρια της γαλλικής γλώσσας και φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Καθηγήτρια σε φροντιστήριο με παράλληλη εμπειρία σε ιδιαίτερα μαθήματα.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Εύη Κουνάδου
αθήνα 8/ώρα 2,385 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Μαθήματα Γαλλικής Γλώσσας με γνώση, οργάνωση και συνέπεια (μόνο μέσω skype). α. Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. β. Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (πτυχίο 9,00 άριστα)
Ιδιαίτερα Μαθήματα Κωνσταντίνος Θυμιάκης
Θεσσαλονίκη 10/ώρα 4,393 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
- Σωστά επικοινωνιακά γαλλικά με ΦΥΣΙΚΟ ΟΜΙΛΗΤΗ, απόφοιτο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και κάτοχο μεταπτυχιακού. - Προετοιμαστείτε μεθοδικά κι αποτελεσματικά με ταχύρυθμα μαθήματα για:
Ιδιαίτερα Μαθήματα Αθηνά Γεωργία Λεονταρίδου
Θεσσαλονίκη 8/ώρα 2,929 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδονται μαθήματα AΓΓΛΙΚΩΝ σε μαθητές όλων των ηλικίων από καθηγήτρια απόφοιτο ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ Α.Π.Θ. και μεταπτυχιακή φοιτήτρια Αγγλόφωνου Πανεπιστημίου, με εμπειρία στις εξετάσεις.
Ιδιαίτερα Μαθήματα ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
Αττική 8/ώρα 1,686 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Πτυχιούχος του τμήματος Γαλλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου της Σορβόννης (Lettres Modernes-Paris 4), κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών Master 2, πτυχιούχος της Επαγγελματικής Σχολής Μετάφρασης και Διερμηνείας "Γλωσσολογία", με άδεια διδασκαλίας,παραδίδει ιδιαίτερα Γαλλικών.
ιδιαίτερα μαθήματα
θεσσαλονικη 8/ώρα 28 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Καθηγήτρια γαλλικών παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδία ενήλικες και σε group για την απόκτηση πτυχίου όλων των επίπεδων, σε φοιτητές για Erasmus,καθώς και για διαμονή και εργασία στο εξωτερικό.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ιωάννα Γαρουφαλιά
Αθήνα 7/ώρα 166 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Τελειόφοιτη του Τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας. Κάτοχος Proficiency στα αγγλικά και C2 στα γαλλικά παραδίδει μαθήματα αγγλικών και γαλλικών σε παιδιά και αρχάριους.
ιδιαίτερα μαθήματα
Νέα Ιωνία 10/ώρα 34 Όχι
Καλησπέρα σας! Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα γαλλικών για όλα τα διπλώματα (A1,A2,B1,B2,C1,C2) και για τα μαθήματα του σχολείου σε δημοτικό και γυμνάσιο. Επίσης εχω 5ετή εμπειρία και παραδίδω ταχύρυθμα μαθήματα σε εργαζομένους και φοιτητές!
Ιδιαίτερα Μαθήματα Antigone Antigone
ΧΑΛΑΝΔΡΙ 11/ώρα 65 Όχι
Καθηγήτρια γαλλικών αριστούχος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας ΕΚΠΑ,απόφοιτος Ελληνογαλλικής Σχολής με Sorbonne C3 προσφέρει μαθήματα στο χώρο της ή στον δικό σας (κατόπιν συννενόησης) σε μαθητές,φοιτητές και ενήλικες.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Όλγα - Ειρήνη Καλαμούτσου
Χαλάνδρι 7/ώρα 88 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Μαθήματα γαλλικών για αρχάριους (Α1 - Α2) παραδίδονται από φοιτήτρια της γαλλικής φιλολογίας αθηνών ,ώστε να γνωρίσετε την υπέροχη αύτη γλώσσα με τον πιο ευχάριστο τρόπο διδασκαλίας!

Σελίδες