Ιδιαίτερα Μαθήματα Γαλλικών

Αναζητάτε καθηγητή για Ιδιαίτερα Γαλλικών; Μόλις τον βρήκατε!
196 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ευδοκία Μάρα
Ντεπώ θεσσαλονίκη 10/ώρα 58 Όχι
Με λατρεία για τα παιδιά με δημιουργικότητα, πρωτοπορία και συνεργασία με τους ενηλίκους για την κατάκτηση της γαλλικής γλώσσας.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Δάφνη Δικταπανίδη
Κάτω Τούμπα-Θεσσαλονίκη 6/ώρα 658 Όχι
Φοιτήτρια της γαλλικής γλώσσας και φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης παραδίδει μαθήματα κατ'οίκον σε μαθητές Δημοτικού/Γυμνασίου/Λυκείου/Φοιτητές. Αναλαμβάνω προετοιμασία για πτυχία Α1/Α2/Β1/Β2 και έχω πολύ όρεξη για δουλειά!!!!
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ευθυμία Ρουσιά
Νέο Ψυχικό, Χολαργός, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Γέρακας, Παλλήνη 10/ώρα 826 Όχι
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα γαλλικών όλων των επιπέδων από φοιτήτρια της γαλλικής γλώσσας και φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Καθηγήτρια σε φροντιστήριο με παράλληλη εμπειρία σε ιδιαίτερα μαθήματα.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Εύη Κουνάδου
αθήνα 8/ώρα 2,611 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Μαθήματα Γαλλικής Γλώσσας με γνώση, οργάνωση και συνέπεια (μόνο μέσω skype). α. Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. β. Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (πτυχίο 9,00 άριστα)
Ιδιαίτερα Μαθήματα Κωνσταντίνος Θυμιάκης
Θεσσαλονίκη 10/ώρα 4,661 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
- Σωστά επικοινωνιακά γαλλικά με ΦΥΣΙΚΟ ΟΜΙΛΗΤΗ, απόφοιτο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και κάτοχο μεταπτυχιακού. - Προετοιμαστείτε μεθοδικά κι αποτελεσματικά με ταχύρυθμα μαθήματα για:
Ιδιαίτερα Μαθήματα Αθηνά Γεωργία Λεονταρίδου
Θεσσαλονίκη 8/ώρα 3,248 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδονται μαθήματα AΓΓΛΙΚΩΝ σε μαθητές όλων των ηλικίων από καθηγήτρια απόφοιτο ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ Α.Π.Θ. και μεταπτυχιακή φοιτήτρια Αγγλόφωνου Πανεπιστημίου, με εμπειρία στις εξετάσεις.
Ιδιαίτερα Μαθήματα ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
Αττική 8/ώρα 1,849 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Πτυχιούχος του τμήματος Γαλλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου της Σορβόννης (Lettres Modernes-Paris 4), κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών Master 2, πτυχιούχος της Επαγγελματικής Σχολής Μετάφρασης και Διερμηνείας "Γλωσσολογία", με άδεια διδασκαλίας,παραδίδει ιδιαίτερα Γαλλικών.
ιδιαίτερα μαθήματα
Αγια Μαρινα, Κορωπί , Βάρη, Βάρκιζα 9/ώρα 23 Όχι
Καθηγήτρια Γαλλικών, πτυχιούχος του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές και ενήλικες στα ανατολικά προάστια Αττικής.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Αντιγόνη Αλεξίου
Θεσσαλονίκη 8/ώρα 49 Όχι
Παραδίδω μαθήματα Ισπανικών. Μέθοδός μου η εύρεση της μεθόδου που ταιριάζει καλύτερα στον εκάστοτε μαθητευόμενο. Σε άλλους αρέσει να διαβάζουν γραμματική, σε άλλους δεν αρέσει να διαβάζουν αλλά θ έ λ ο υ ν να μάθουν τη γλώσσα. Υπάρχει λύση για όλους.
ιδιαίτερα μαθήματα
Χαλάνδρι 11/ώρα 53 Όχι
Μαθήματα Γαλλικών για όλους αποκλειστικά στα γαλλικά.

Σελίδες