Ιδιαίτερα Μαθήματα Γαλλικών

Αναζητάτε καθηγητή για Ιδιαίτερα Γαλλικών; Μόλις τον βρήκατε!
197 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ευδοκία Μάρα
Ντεπώ θεσσαλονίκη 10/ώρα 298 Όχι
Με λατρεία για τα παιδιά με δημιουργικότητα, πρωτοπορία και συνεργασία με τους ενηλίκους για την κατάκτηση της γαλλικής γλώσσας.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Δάφνη Δικταπανίδη
Κάτω Τούμπα-Θεσσαλονίκη 6/ώρα 877 Όχι
Φοιτήτρια της γαλλικής γλώσσας και φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης παραδίδει μαθήματα κατ'οίκον σε μαθητές Δημοτικού/Γυμνασίου/Λυκείου/Φοιτητές. Αναλαμβάνω προετοιμασία για πτυχία Α1/Α2/Β1/Β2 και έχω πολύ όρεξη για δουλειά!!!!
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ευθυμία Ρουσιά
Νέο Ψυχικό, Χολαργός, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Γέρακας, Παλλήνη 10/ώρα 942 Όχι
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα γαλλικών όλων των επιπέδων από φοιτήτρια της γαλλικής γλώσσας και φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Καθηγήτρια σε φροντιστήριο με παράλληλη εμπειρία σε ιδιαίτερα μαθήματα.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Εύη Κουνάδου
αθήνα 8/ώρα 2,855 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδω Μαθήματα Γαλλικής Γλώσσας με γνώση, οργάνωση και συνέπεια μόνο μέσω skype. α. Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. β. Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (πτυχίο 9,00 άριστα)
Ιδιαίτερα Μαθήματα Κωνσταντίνος Θυμιάκης
Θεσσαλονίκη 10/ώρα 4,883 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
- Σωστά επικοινωνιακά γαλλικά με ΦΥΣΙΚΟ ΟΜΙΛΗΤΗ, απόφοιτο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και κάτοχο μεταπτυχιακού. - Προετοιμαστείτε μεθοδικά κι αποτελεσματικά με ταχύρυθμα μαθήματα για:
Ιδιαίτερα Μαθήματα Αθηνά Γεωργία Λεονταρίδου
Θεσσαλονίκη 8/ώρα 3,470 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδονται μαθήματα AΓΓΛΙΚΩΝ σε μαθητές όλων των ηλικίων από καθηγήτρια απόφοιτο ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ Α.Π.Θ. και μεταπτυχιακή φοιτήτρια Αγγλόφωνου Πανεπιστημίου, με εμπειρία στις εξετάσεις.
Ιδιαίτερα Μαθήματα ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
Αττική 8/ώρα 2,048 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Πτυχιούχος του τμήματος Γαλλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου της Σορβόννης (Lettres Modernes-Paris 4), κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών Master 2, πτυχιούχος της Επαγγελματικής Σχολής Μετάφρασης και Διερμηνείας "Γλωσσολογία", με άδεια διδασκαλίας,παραδίδει ιδιαίτερα Γαλλικών.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Έλενα Γιαμαλίδου
θεσσαλονίκη 10/ώρα 61 Όχι
Παραδίδω ιδιαίτερα Γαλλικών σε περιοχές της Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Βασική εκμάθηση της γλώσσας αλλά και προετοιμασία για πτυχίο. Επίπεδα Α1, Α2, Β1. Τιμή 10 ευρώ την ώρα. Δίνεται επιπλέον υλικό εκτός βιβλίου
Ιδιαίτερα Μαθήματα Mavragani Antigoni
Κέντρο και βόρεια προάστια 11/ώρα 124 Όχι
Καθηγήτρια γαλλικών πτυχιούχος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας ΕΚΠΑ με λίαν καλώς, απόφοιτος Ελληνογαλλικής Σχολής και κάτοχος του ανώτατου Παν/κού διπλώματος Sorbonne C3, προσφέρει μαθήματα στο χώρο της ή στον δικό σας (κατόπιν συνεννόησης) σε μαθητές, φοιτητές και ενήλικες.
ιδιαίτερα μαθήματα
ΑΘΗΝΑ 7/ώρα 147 Όχι
ΓΑΛΛΟΦΩΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ (ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ). ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΙΤΗ -ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΗ .

Σελίδες