Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ιαπωνικών

Μαθήματα Ιαπωνικών

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα Ιαπωνικών; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα Ιαπωνικών Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα Ιαπωνικών εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Το idietera.gr προτείνει
Αθήνα 10€
Και Online
     Παραδίδω μαθήματα ισπανικής γλώσσας για όλες τις ηλικίες, για αρχάριους και μη που αγαπούν αυτή την θαυμάσια γλώσσα και θέλουν να την μάθουν συστ
Έκπτωση σε αδέρφια 1 Κριτική
Βόρεια Προάστια Αθήνας 17€
Και Online
Είμαι κάτοχος του πτυχίου Ν2 στα Ιαπωνικά και προσεχώς του Ν1 και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα στα Ιαπωνικά με τη δυνατότητα κατάλληλης προετοιμασίας του μαθητή/τριας για συμμετοχή του…
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 3 Κριτικές
Θεσσαλονίκη 25€
Και Online
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα ιαπωνικών από καθηγητή αναγνωρισμένο από το Japan Foundation, με μετεκπαίδευση στην Ιαπωνία.
Έκπτωση για γκρουπ 17 Κριτικές
Θεσσαλονίκη 20€
Και Online
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα, διά ζώσης και διαδικτυακά, όλων των επιπέδων από καθηγητή με διδακτική εμπειρία δεκαέξι ετών στη διδασκαλία της ιαπωνικής γλώσσας.
Έκπτωση για γκρουπ 28 Κριτικές
Αθήνα 30€
Και Online
 アレス「家庭教師」 Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα ιαπωνικών όλων των επιπέδων από καθηγητή με πολυετή διδακτική εμπειρία .
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 8 Κριτικές
Αθήνα 20€
Και Online
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Ιαπωνικών για όλες τις ηλικίες. Εκμάθηση της γλώσσας δια ζώσης στον χώρο σας είτε μέσω διαδικτύου.
Έκπτωση για γκρουπ 8 Κριτικές
Κερατσίνι 15€
Και Online
Πτυχιούχος παραδίδει μαθήματα Ιαπωνικών κατ' οίκoν σε Πειραιά, Κερατσίνι, Δραπετσώνα, Νίκαια και διαδικτυακά σε όλη την Ελλάδα και εξωτερικό.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 8 Κριτικές
Γέρακας, Αθήνα 20€
Και Online
Κάτοχος του ανώτατου πτυχίου Ιαπωνικών JLPT N1 (C2 επίπεδο) με πολυετή εμπειρία διδασκαλίας παραδίδει μαθήματα Ιαπωνικών σε όλη την Αττική όλων των επιπέδων σε παιδιά και ενήλικες,…
Έκπτωση για γκρουπ 1 Κριτική
Παλαιό Φάληρο, Αθήνα 25€
Δια ζώσης
Κάτοχος του ανώτατου 日本語能力試験 (Japanese Language Proficiency Test ) Ν1.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Aθήνα 15€
Και Online
Κάτοχος του JLPT N1 (επίπεδο C2) παραδίδει μαθήματα Ιαπωνικών όλων των επιπέδων, ατομικά, σε γκρουπ (σε πιο συμφέρουσα τιμή) ή μέσω skype.
Έκπτωση για γκρουπ 9 Κριτικές
Χαλάνδρι 15€
Και Online
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Ιαπωνικών  σε όλες τις ηλικίες στα βόρεια προάστια.  Όλο το διδακτικό υλικό  παρέχεται  σε ηλεκτρονική μορφή καθώς και σε φωτοτυπίες . …
Έκπτωση σε αδέρφια
Αθήνα 30€
Και Online
Κάτοχος του Ν1( ανώτατου πτυχίου της ιαπωνικής γλώσσας) και παλιός νικητής του διαγωνισμού ομιλίας στην ιαπωνική γλώσσα, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα ιαπωνικών στην οικία σας αλλά και…
Έκπτωση για γκρουπ
Αθήνα 15€
Και Online
Παραδίδονται online ιδιαίτερα μαθήματα ιαπωνικών από έμπειρη καθηγήτρια για τα επίπεδα (Ν5-Ν1), με δυνατότητα συμμετοχής στις επίσημες εξετάσεις JLPT.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Γέρακας 15€
Και Online
Παραδίδω μαθήματα  ιαπωνικής γλώσσας  με προετοιμάσια για τις επίσημες εξετάσεις ιαπωνικής γλώσσας JLPT.
Έκπτωση για γκρουπ 2 Κριτικές
Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Θεωρείς ότι τα ιαπωνικά είναι μια δυσκολη γλώσσα; Ακούγεται απίθανο και όμως όχι!
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή