Ιδιαίτερα Μαθήματα Ιαπωνικών

Αναζητάτε καθηγητή για Ιδιαίτερα Μαθήματα Ιαπωνικών; Μόλις τον βρήκατε!
12 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Λάμπρος Τερζόπουλος
Θεσσαλονίκη 20/ώρα 698 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα ιαπωνικών όλων των επιπέδων. Προετοιμασία για οποιοδήποτε πτυχίο (JLPT, SAT subject test, κ.α.). Τα μαθήματα μπορούν να γίνονται στο χώρο του μαθητή, του καθηγητή αλλά και online μέσω skype. Ιδιαίτερα προσιτές τιμές.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Νικόλαος Πιστόλας
Αθήνα 20/ώρα 1,160 Όχι
Κάτοχος του Ν1( ανώτατου πτυχίου της ιαπωνικής γλώσσας) παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα ιαπωνικών στην οικία σας για όλα τα επίπεδα, όπως και προετοιμασία για τα πτυχία N5, N4, Ν3 και N2.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ελισάβετ Ζ.
Γέρακας, Αττική 15/ώρα 108 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδω μαθήματα Ιαπωνικών όλων των επιπέδων, ατομικά, σε γκρουπ (σε πιο συμφέρουσα τιμή) ή μέσω skype(10/ώρα). Έχω πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία της ιαπωνικής γλώσσας, καθώς και στην προετοιμασία για τα πτυχία των εξετάσεων JLPT, με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας.
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα 10/ώρα 342 Όχι
Ιαπωνέζα παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα ιαπωνικών. Επευθυνόμενη, κυρίως, σε ενδιάμεσους και προχωρημένους μαθητές που επιδιώκουν να εξασκηθούν στον προφορικό λόγο και στο λεξιλόγιο.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Alexis Halkias
Penteli 8/ώρα 215 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Διδασκαλία Ιαπωνικών προς αρχάριους, online (Skype).
Ιδιαίτερα Μαθήματα Αλέξανδρος Βαγενάς
Γέρακας, Αθήνα 10/ώρα 359 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδω μαθήματα Ιαπωνικών όλων των επιπέδων σε παιδιά και ενήλικες σε όλη την Αττική, με δυνατότητα προετοιμασίας για τα πτυχία JLPT. Δυνατότητα δημιουργίας γκρουπ, καθώς και μαθημάτων μέσω skype.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Νικόλαος Κουτρούπης
Θεσσαλονίκη 20/ώρα 1,256 Όχι
Κάτοχος ανωτάτου πτυχίου ιαπωνικής γλώσσας (JLPT N1) παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα στο χώρο σας.Προετοιμασία για τα πτυχία Ν5, Ν4, Ν3, και Ν2.
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα 15/ώρα 1,616 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδονται online μέσω skype ιδιαίτερα μαθήματα ιαπωνικών από έμπειρη καθηγήτρια για τα επίπεδα (Ν5-Ν2), με δυνατότητα συμμετοχής στις επίσημες εξετάσεις.
ιδιαίτερα μαθήματα
ΑΘΗΝΑ/ΓΑΛΑΤΣΙ 10/ώρα 1,475 Όχι
ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ.ΤΙΜΗ 10/ΩΡΑ. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΚΡΟΥΠ ΜΑΘΗΤΩΝ.
ιδιαίτερα μαθήματα
Περιστέρι Αττικής 10/ώρα 1,683 Όχι
Παραδίδω μαθήματα Ιαπωνικών σε αρχάριους.

Σελίδες