Ιδιαίτερα Μαθήματα Ιαπωνικών

Αναζητάτε καθηγητή για Ιδιαίτερα Μαθήματα Ιαπωνικών; Μόλις τον βρήκατε!
12 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Λάμπρος Τερζόπουλος
Θεσσαλονίκη 20/ώρα 625 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα ιαπωνικών όλων των επιπέδων. Προετοιμασία για οποιοδήποτε πτυχίο (JLPT, SAT subject test, κ.α.). Τα μαθήματα μπορούν να γίνονται στο χώρο του μαθητή, του καθηγητή αλλά και online μέσω skype. Ιδιαίτερα προσιτές τιμές.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Νικόλαος Πιστόλας
Αθήνα 20/ώρα 1,116 Όχι
Κάτοχος του Ν1( ανώτατου πτυχίου της ιαπωνικής γλώσσας) παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα ιαπωνικών στην οικία σας για όλα τα επίπεδα, όπως και προετοιμασία για τα πτυχία N5, N4, Ν3 και N2.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Ελισάβετ Ζ.
Γέρακας, Αττική 15/ώρα 13 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδω μαθήματα Ιαπωνικών όλων των επιπέδων, ατομικά, σε γκρουπ (σε πιο συμφέρουσα τιμή) ή μέσω skype. Έχω πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία της ιαπωνικής γλώσσας, καθώς και στην προετοιμασία για τα πτυχία των εξετάσεων JLPT, με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας.
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα 10/ώρα 297 Όχι
Ιαπωνέζα παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα ιαπωνικών. Επευθυνόμενη, κυρίως, σε ενδιάμεσους και προχωρημένους μαθητές που επιδιώκουν να εξασκηθούν στον προφορικό λόγο και στο λεξιλόγιο.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Alexis Halkias
Penteli 8/ώρα 183 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Διδασκαλία Ιαπωνικών προς αρχάριους, online (Skype).
Ιδιαίτερα Μαθήματα Αλέξανδρος Βαγενάς
Γέρακας, Αθήνα 10/ώρα 308 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδω μαθήματα Ιαπωνικών όλων των επιπέδων σε παιδιά και ενήλικες σε όλη την Αττική, με δυνατότητα προετοιμασίας για τα πτυχία JLPT. Δυνατότητα δημιουργίας γκρουπ, καθώς και μαθημάτων μέσω skype.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Νικόλαος Κουτρούπης
Θεσσαλονίκη 20/ώρα 1,210 Όχι
Κάτοχος ανωτάτου πτυχίου ιαπωνικής γλώσσας (JLPT N1) παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα στο χώρο σας.Προετοιμασία για τα πτυχία Ν5, Ν4, Ν3, και Ν2.
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα 15/ώρα 1,581 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Παραδίδονται online μέσω skype ιδιαίτερα μαθήματα ιαπωνικών από έμπειρη καθηγήτρια για τα επίπεδα (Ν5-Ν2), με δυνατότητα συμμετοχής στις επίσημες εξετάσεις.
ιδιαίτερα μαθήματα
ΑΘΗΝΑ/ΓΑΛΑΤΣΙ 10/ώρα 1,443 Όχι
ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ.ΤΙΜΗ 10/ΩΡΑ. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΚΡΟΥΠ ΜΑΘΗΤΩΝ.
ιδιαίτερα μαθήματα
Περιστέρι Αττικής 10/ώρα 1,656 Όχι
Παραδίδω μαθήματα Ιαπωνικών σε αρχάριους.

Σελίδες