Ιδιαίτερα Μαθήματα Ιταλικών

Αναζητάτε καθηγητή για Ιδιαίτερα Μαθήματα Ιταλικών; Μόλις τον βρήκατε!
Το idietera.gr προτείνει για ιδιαίτερα μαθήματα
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαρία Τακίδου
θεσσαλονίκη 7/ώρα 1,584 Όχι
ΙΤΑΛΙΚΑ όλων των επιπέδων παραδίδει απόφοιτη του τμήματος Ιταλικής γλώσσας και φιλολογίας του Α.Π.Θ με πολυετή φροντιστηριακή εμπειρία και διαμονή στην ιταλία. ΤΙΜΗ : 7 ευρώ η ώρα ( 60 λεπτα ) , από 2 άτομα και πάνω 5 ευρώ η ώρα. Πρώτο μάθημα ΔΩΡΕΑΝ
121 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαρίνα Μπογονικολού
Πάτρα 15/ώρα 685 Όχι
Καθηγήτρια Ιταλικών απόφοιτος της Ιταλικής Ακαδημίας Αθηνών με υποτροφία απο το UNIVERSITA` PER STRANIERI DI PERUGIA και 16ετή εμπειρία τόσο σε φροντιστήρια όσο και σε ιδιαίτερα παραδίδει μαθήματα ιταλικής γλώσσας όλων των επιπέδων ( CELI, CILS, DIPLOMA, ΚΠΓ ) καθώς και προετοιμασίας για εισαγωγή
Ιδιαίτερα Μαθήματα Vaghelis Stanino
Θεσσαλονικη 6/ώρα 1,422 Όχι
Iταλικά με 6 ευρώ για ταχύρυθμα τμήματα από ελληνοϊταλό καθηγητή (πτυχιούχο στην Ιταλία) με 25ετή πείρα για όλα τα επίπεδα, Ιταλ. Πανεπιστήμια & εράσμους, πτυχίο σε 6-12 μήνες κι ακόμα φθηνότερα για γκρουπ 2-3 ατόμων! Θεσσαλονίκη Κέντρο-ανατολικά
Ιδιαίτερα Μαθήματα  ευαγγελια δ
αθηνα 8/ώρα 1,628 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
καθηγήτρια ιταλικών και με εμπειρία παραδίδει μαθήματα για όλα τα επίπεδα και τα διπλώματα (κρατικό.diploma, celi, plida) με εξειδίκευση στην δυσλεξία σε μαθητές, φοιτητές και ενήλικες ανεξαρτήτως επιπέδου και προετοιμασία για ιταλικά πανεπιστήμια . εμπειρία και σε μαθήματα εξ αποστάσεως.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Nteli Filio
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 7/ώρα 4,466 Όχι
Παραδίδω Ιταλικά μαθήματα σε φοιτητές και ενήλικες για: 1) Εκμάθηση της γλώσσας 2) Προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό 3) Απόκτηση πτυχίου Diploma και σε εντατικά μαθήματα 4) Προετοιμασία σε πανελλαδικές εξετάσεις με πλούσιο υλικό
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα 8/ώρα 3,083 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Αριστούχος καθηγήτρια Ιταλικής γλώσσας, Εθν.Καποδ.Παν.Αθηνών, με επιπλέον σπουδές στο Παν. της Perugia, παραδίδει μαθήματα μέσω Διαδυκτίου (skype).Ευχάριστο μάθημα,πλούσιο διδακτικό υλικό,σωστή προετοιμασία για CELI,PLIDA,ΚΠΓ και εισαγωγικές εξετάσεις στα Ιταλικά Πανεπιστήμια.
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα, Περιστέρι 7/ώρα 69 Όχι
Τελειόφοιτη του τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας με σπουδές ενός έτους στην Ιταλία Universita degli Studi di Verona παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα ιταλικών.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Δημητρα Βαβουλιώτη
Ελληνικό 10/ώρα 180 Όχι
ΚΑΘΗΓΉΤΡΙΑ Ιταλικων (Native speaker) παραδίδονται από, κατοχο μαστερ του Universita di Bologna Alma Mater Studitorium, με επάρκεια διδασκαλίας και χρόνια παραμονή στην Ιταλία , σε ενηλικες και παιδια.
ιδιαίτερα μαθήματα
Πάτρα 7/ώρα 199 Όχι
Αναλαμβάνω παιδιά και ενήλικες για ιδιαίτερα μαθήματα ιταλικών..Επίσης μπορώ να αναλάβω και μεταφράσεις κειμένων.
Ιδιαίτερα Μαθήματα LYCHNOS GIORGOS
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ - ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ 12/ώρα 136 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΩΝ , ΠΑΝ. ΜΠΟΛΟΓΝΑΣ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ) ΚΑΙ ΠΕΡΟΥΤΖΙΑΣ (ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΥ) ΜΕ ΠΟΛΥEΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΚΑΤ ΟΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΓΚΡΟΥΠ/ (3-4 ΑΤΟΜΩΝ) / ΛΕΞΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ , ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ .
Ιδιαίτερα Μαθήματα Emmy Dimaka
athina 10/ώρα 196 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Ιδιαίτερα μαθήματα ιταλικών παρέχονται απο καθηγήτρια ιταλικής γλώσσας σε παιδια και ενήλικες.Προετοιμασια για όλες τις πιστοποιήσεις.Ταχυριθμα μαθήματα, ιδιαίτερα και γκρουπ 2-3 ατόμων.

Σελίδες