Ιδιαίτερα Μαθήματα Ιταλικών

Αναζητάτε καθηγητή για Ιδιαίτερα Μαθήματα Ιταλικών; Μόλις τον βρήκατε!
119 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαρίνα Μπογονικολού
Πάτρα 15/ώρα 530 Όχι
Καθηγήτρια Ιταλικών απόφοιτος της Ιταλικής Ακαδημίας Αθηνών με υποτροφία απο το UNIVERSITA` PER STRANIERI DI PERUGIA και 16ετή εμπειρία τόσο σε φροντιστήρια όσο και σε ιδιαίτερα παραδίδει μαθήματα ιταλικής γλώσσας όλων των επιπέδων ( CELI, CILS, DIPLOMA, ΚΠΓ ) καθώς και προετοιμασίας για εισαγωγή
Ιδιαίτερα Μαθήματα Vaghelis Stanino
Θεσσαλονικη 6/ώρα 1,232 Όχι
Iταλικά με 6 ευρώ για ταχύρυθμα τμήματα από ελληνοϊταλό καθηγητή (πτυχιούχο στην Ιταλία) με 25ετή πείρα για όλα τα επίπεδα, Ιταλ. Πανεπιστήμια & εράσμους, πτυχίο σε 6-12 μήνες κι ακόμα φθηνότερα για γκρουπ 2-3 ατόμων! Θεσσαλονίκη Κέντρο-ανατολικά
Ιδιαίτερα Μαθήματα  ευαγγελια δ
αθηνα 8/ώρα 1,437 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
καθηγήτρια ιταλικών και με εμπειρία παραδίδει μαθήματα για όλα τα επίπεδα και τα διπλώματα (κρατικό.diploma, celi, plida) με εξειδίκευση στην δυσλεξία σε μαθητές, φοιτητές και ενήλικες ανεξαρτήτως επιπέδου και προετοιμασία για ιταλικά πανεπιστήμια . εμπειρία και σε μαθήματα εξ αποστάσεως.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Nteli Filio
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 7/ώρα 4,137 Όχι
Παραδίδω Ιταλικά μαθήματα σε φοιτητές και ενήλικες για: 1) Εκμάθηση της γλώσσας 2) Προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό 3) Απόκτηση πτυχίου Diploma και σε εντατικά μαθήματα 4) Προετοιμασία σε πανελλαδικές εξετάσεις με πλούσιο υλικό
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα 8/ώρα 2,799 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Αριστούχος καθηγήτρια Ιταλικής γλώσσας, Εθν.Καποδ.Παν.Αθηνών, με επιπλέον σπουδές στο Παν. της Perugia, παραδίδει μαθήματα μέσω Διαδυκτίου (skype).Ευχάριστο μάθημα,πλούσιο διδακτικό υλικό,σωστή προετοιμασία για CELI,PLIDA,ΚΠΓ και εισαγωγικές εξετάσεις στα Ιταλικά Πανεπιστήμια.
Ιδιαίτερα Μαθήματα LYCHNOS GIORGOS
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ - ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ 12/ώρα 16 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΩΝ , ΠΑΝ. ΜΠΟΛΟΓΝΑΣ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ) ΚΑΙ ΠΕΡΟΥΤΖΙΑΣ (ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΥ) ΜΕ ΠΟΛΥEΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΚΑΤ ΟΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΓΚΡΟΥΠ/ (3-4 ΑΤΟΜΩΝ) / ΛΕΞΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ , ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ .
Ιδιαίτερα Μαθήματα Emmy Dimaka
athina 10/ώρα 42 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Ιδιαίτερα μαθήματα ιταλικών παρέχονται απο καθηγήτρια ιταλικής γλώσσας σε παιδια και ενήλικες.Προετοιμασια για όλες τις πιστοποιήσεις.Ταχυριθμα μαθήματα, ιδιαίτερα και γκρουπ 2-3 ατόμων.
ιδιαίτερα μαθήματα
Βριλήσσια 13/ώρα 28 Όχι
Μαθήματα Ιταλικών παραδίδονται σε παιδιά και ενήλικες από πτυχιούχο Ιταλικής Γλώσσας & Φιλολογίας (Εθνικό Καποδιστραικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και σπουδές στην Ιταλία. Πλούσιο διδακτικό υλικό, προετοιμασία για όλα τα επίπεδα και για πανελλαδικές εξετάσεις.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαρία Πάολα
Ξάνθη 10/ώρα 36 Όχι
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα ιταλικών (προετοιμασία για πτυχία, εράσμους, δυνατότητα για γκρουπ)
Ιδιαίτερα Μαθήματα ευα πουρσαιτιδου
βόλος 10/ώρα 72 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Μαθήματα ιταλικών με βιβλία, σημειώσεις, προτάσεις και εναλλακτικές πρακτικές εκμάθησης. Κάτοχος diploma di lingua italiana ιταλικό μορφωτικό ινστιτούτο Αθηνών! Προετοιμασία για όλα τα πτυχία και όλα τα επίπεδα.

Σελίδες