Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Ιδιαίτερα DELF Α2

Μαθήματα DELF Α2

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα DELF Α2; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα DELF Α2 Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα DELF Α2 εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Καματερό 10€
Και Online
Παραδίδω μαθήματα γαλλικών για όλα τα πτυχία Delf, Dalf, Sorbonne, Κρατικό ΚΠΓ. Για τις Εισαγωγικές Εξετάσεις της Γαλλικής Φιλολογίας, των Τουριστικών Επαγγελμάτων και των Σεφ.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Βούλα/ online 20€
Και Online
Παραδίδω μαθήματα Αγγλικών και Γαλλικών σε παιδιά και ενήλικες, ατομικά ή σε γκρουπ. Αναλαμβάνω την ολοκληρωμένη προετοιμασία των υποψηφίων για όλα τα επίπεδα. Ενδεικτικά, α.
Αθήνα/Άνω Πατήσια 13€
Και Online
Καθηγήτρια Γαλλικών,απόφοιτος του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΕΚΠΑ, με άδεια διδασκαλίας και πιστοποιημένη εξετάστρια του Γαλλικου Ινστιτούτου Αθηνών (IFA) με 10 χρόνια…
Νέα Σμύρνη 15€
Και Online
¡Hola! Yo soy Georgina. Είμαι ισπανόφωνη καθηγήτρια με καταγωγή από την Πόλη του Μεξικού, όπου και έζησα τα πρώτα μου 22 χρόνια.
Έκπτωση σε ανέργους
Μοσχάτο 20€
Και Online
Πτυχιούχος του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας Αθηνών με πολυετή εμπειρία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Delf - Dalf , Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας και προετοιμασία…
Έκπτωση σε ανέργους
ιδιαίτερα μαθήματα
Βόρεια Προάστεια ( Μαρούσι, Πεύκη, Μελίσσια, Βρηλίσσια, Χαλάνδρι, Νέο Ηράκλειο, Κήφισιά, Νέα Ιωνία 12€
Και Online
Καθηγήτρια γαλλικής γλώσσας και φιλολογίας, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών από το Πανεπιστήμιο της Ανζέ (Γαλλία) και από το Πανεπιστήμιο της Αθήνας (ΕΚΠΑ) με τίτλο " Διδακτική…
Έκπτωση σε αδέρφια
ιδιαίτερα μαθήματα
Χαλάνδρι 7€
Δια ζώσης
Τελειόφοιτη του τμήματος Γαλλικής φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα γαλλικών σε παιδιά και εφήβους, ατομικά και ομαδικά.

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...