Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Μαθήματα κιθάρας φλαμένκο

Μαθήματα κιθάρας φλαμένκο

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα κιθάρας φλαμένκο; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα κιθάρας φλαμένκο Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα κιθάρας φλαμένκο εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Αθήνα 15€
Και Online
Παραδίδονται μαθήματα κιθάρας από διπλωματούχο Καθηγητή,κλασικό, σύγχρονο, φλαμένκο στιλ.
Θεσσαλονίκη 15€
Δια ζώσης
Παραδίδω μαθήματα κιθάρας φλαμένκο και κλασσικής, για όλα τα επίπεδα και ηλικίες. Ιδιαίτερη προσέγγιση και μεθοδολογία στις μικρές ηλικίες, αυτοσχεδιασμός, σύνθεση, συνοδεία τραγουδιού. …
Θεσσαλονίκη Τερπανδου 10 15€
Δια ζώσης
Παραδίδονται μαθήματα κλασσικής κιθάρας και όλων των σύγχρονων στύλ (ηλεκτρικής, ακουστικής, flamengo) για όλα τα επίπεδα από διπλωματούχο Κιθαρίστα με μεγάλη εμπειρία.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
ιδιαίτερα μαθήματα
Θεσσαλονίκη 15€
Δια ζώσης
Παραδίδονται ιδιαίτερα και ομαδικά μαθήματα κλασσικής και ρυθμικής κιθάρας από πτυχιούχο καθηγήτρια μουσικής,με εμπειρία στη διδασκαλία και σύγχρονο τρόπο προσέγγισης.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...