Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Ιδιαίτερα Μαθήματα Internet Marketing

Μαθήματα Internet Marketing

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα Internet Marketing; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα Internet Marketing Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα Internet Marketing εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Τελειόφοιτος φοιτητής Χημείας ΑΠΘ με Διπλωματική στην Τεχνική Νοημοσύνη και την Μηχανίκη Μάθηση στις Μοριακές Αλληλεπιδράσεις.
Έκπτωση σε αδέρφια 1 Κριτική
Γλυφάδα, Βούλα, Βάρκιζα, Βάρη 30€
Και Online
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα: 1. Πληροφορικής σε μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και σε ενήλικες.
Ρόδος 18€
Και Online
Έμπειρος Πτυχιούχος Λογιστής - Φοροτεχνικός Α' τάξης, απόφοιτος Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας με μεταπτυχιακές σπουδές στις Νέες Μορφές Εκπαίδευσης και Μάθησης από το Πανεπιστήμιο…
Κομοτηνή 10€
Και Online
Είμαι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής του Διεθνούς Πανεπηστημίου Ελλάδος με Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στα Πληροφορικά Συστήματα του Ανοιχτού Ελληνικού…
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 1 Κριτική
Αττική 18€
Και Online
Καθηγητής Πληροφορικής με 25έτη προϋπηρεσία παραδίδει μαθήματα Πληροφορικής, ΑΕΠΠ, Digital Marketing, Microsoft 365.
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Παπάγος-Χολαργός 25€
Και Online
Παραδίδω μαθήματα σε μαθητές λυκείου IB, φοιτητές και μεταπτυχιακούς φοιτητές οι οποίοι σπουδάζουν στον τομέα των οικονομικών, διοίκησης επιχειρήσεων και marketing, και θέλουν να…
Έκπτωση σε ανέργους
Παλαιό Φάληρο 25€
Και Online
Είμαι Πτυχιούχος του Τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης (ΤΕΙ ΑΘήνας) καθώς και Business Administration. Επιπλέον, κάτοχος μεταπτυχιακού Δημοσίων Σχέσεων και επικοινωνίας. 
Έκπτωση για γκρουπ
Πειραιάς 45€
Και Online
ΔΕΝ αναλαμβάνω εκπόνηση εργασίων 
Έκπτωση σε ανέργους 1 Κριτική
Βόλος 9€
Και Online
Παραδίδονται μαθήματα οικονομικών, ΑΟΘ γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ, πληροφορικής και νέων τεχνολογιών, ΑΕΠΠ από καθηγήτρια-ερευνήτρια με χρόνια εμπειρία διδασκαλία
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Έμπειρος εκπαιδευτής που διδάσκω ιδιαίτερα μαθήματα σχεδίασης ιστοσελίδων, ανάπτυξης ιστοσελίδων, UX/UI, SEO και ψηφιακού μάρκετινγκ.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 1 Κριτική
ιδιαίτερα μαθήματα
Κερατσίνι 6€
Και Online
Γεια σας, ονομάζομαι Δημητρίου Φωτεινή. Έχω σπουδάσει Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία στο Α.Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας.
Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Πραγματοποιώ ιδιαίτερα μαθήματα για ηλεκτρονικα καταστήματα, επεξεργασία φωτογραφιών αλλά και εκπόνηση εργασιών. 
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 1 Κριτική
ΧΑΝΙΑ 10€
Και Online
Παραδίνω ιδιαίτερα μαθήματα Web Development & Design, Digital marketing, Google ads, Social Media, S.E.O, Γραφιστικά προγράμματα, Τεχνικές πωλήσεων.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
ιδιαίτερα μαθήματα
Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Απόφοιτος της πληροφορικής, με αγάπη για το αντικείμενο και την εξέλιξή του, ασχολούμαι ενεργά με τη δημιουργία και τη διαχείριση
Έκπτωση για γκρουπ
Γλυφάδα 20€
Και Online
Ονομάζομαι Γεωργία Τσιρανίδη και γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Σικάγο της Αμερικής σε μία πολύ  δημιουργική οικογένεια.

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...