Ιδιαίτερα Μαθήματα Άλλων θεωρητικών επιστημών

Αναζητάτε καθηγητή για Άλλες θεωρ. επιστήμες; Μόλις τον βρήκατε!
160 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα 8/ώρα 516 Όχι
ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ(ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ), ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ(ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ).ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Γκάλπας Γεώργιος
Αθήνα, κέντρο 6/ώρα 59 Όχι
Πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Πολιτική Φιλοσοφία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά δημοτικού και γυμνασίου.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Χρύσα Γραμμένου
Εύοσμος Θεσσαλονίκη 8/ώρα 271 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Φιλόλογος, απόφοιτη ΑΠΘ, κάτοχος μεταπτυχιακού στην Ιστορία της Τέχνης, με 15ετή εμπειρία σε ιδιαίτερα μάθήματα και πλήθος επιτυχιών εισαγωγής σε Ανώτατα Ιδρύματα, παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα στις περιοχές Ευόσμου, Κορδελιού, Ηλιούπολης, Μενεμένης, Αμπελόκηπων, Σταυρουπολης, Νέαπολης, Ευκαρπίας,
ιδιαίτερα μαθήματα
θεσσαλονίκη 7/ώρα 178 Όχι
Παραδίδω ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου,Λυκείου(Αρχαία,Λατινικά,Έκθεση,Ιστορία) και ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών, Γερμανικών επιπέδου Α1 έως Β2.Αναλαμβάνω το καθημερινό διάβασμα μαθητών Δημοτικού.Όσον αφορά την τιμή εξαρτάται από την κατηγορία των μαθητών.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Βαξεβάνου Θεοδώρα
Θεσσαλονίκη Θέρμη 7/ώρα 130 Όχι
Φιλόλογος με εμπειρία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Δημοτικού. Παρέχονται πλήρεις σημειώσεις για την καλύτερη κατανόηση του μαθήματος
Ιδιαίτερα Μαθήματα Σωτήρης Καρακούτσης
Καισαριανή, Αθήνα 8/ώρα 146 Όχι
Φιλόλογος, απόφοιτος τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής ΑΠΘ με πολυετή πείρα στις κατ΄οίκον διδασκαλίες παραδίδει ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές/-τριες Γυμνασίου και Λυκείου.
Ιδιαίτερα Μαθήματα ΦΑΝΗ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ
VOLOS 7/ώρα 112 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ.ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Στεφανίδου Κατερίνα
Θεσσαλονίκη/Περαία 5/ώρα 298 Όχι
φοιτήτρια του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ(ΑΠΘ) αναλαμβάνει υπεύθυνα ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ και παραδίδει ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ.ΔΩΡΕΑΝ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ.Αδέρφια και γκουπ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ.ΤΙΜΕΣ:5ευρω/60'(δημοτικό),6ευρω/60'(γυμνάσιο)και 7
ιδιαίτερα μαθήματα
Πάτρα 10/ώρα 184 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Πτυχιούχος εκπαιδευτικός του Παιδαγωγικού Τμήματος Πανεπιστημίου Πατρών με πολύτιμη πείρα (και σε μαθητές με δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίες) αναλαμβάνει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού (σε όλα τα μαθήματα) και γυμνασίου (σε όλα τα θεωρητικά μαθήματα, Γεωγραφία και Βιολογία) σε τιμές πο
Ιδιαίτερα Μαθήματα ΕΛΕΝΗ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ
ΣΕΡΡΕΣ 6/ώρα 148 Όχι
ΕΜΠΕΙΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ, ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ (Α', Β', Γ'). ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ (Α', Β', Γ'), ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΙΤΕΣ!!!

Σελίδες