Ιδιαίτερα Μαθήματα Άλλων θεωρητικών επιστημών

Αναζητάτε καθηγητή για Άλλες θεωρ. επιστήμες; Μόλις τον βρήκατε!
155 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα 8/ώρα 305 Όχι
ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ(ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ), ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ(ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ).ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Σωτήρης Καρακούτσης
Καισαριανή, Αθήνα 8/ώρα 16 Όχι
Φιλόλογος, απόφοιτος τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής ΑΠΘ με πολυετή πείρα στις κατ΄οίκον διδασκαλίες παραδίδει ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές/-τριες Γυμνασίου και Λυκείου.
Ιδιαίτερα Μαθήματα ΦΑΝΗ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ
VOLOS 7/ώρα 14 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ.ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Στεφανίδου Κατερίνα
Θεσσαλονίκη/Περαία 5/ώρα 103 Όχι
φοιτήτρια του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ(ΑΠΘ) αναλαμβάνει υπεύθυνα ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ και παραδίδει ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ.ΔΩΡΕΑΝ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ.Αδέρφια και γκουπ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ.ΤΙΜΕΣ:5ευρω/60'(δημοτικό),6ευρω/60'(γυμνάσιο)και 7
ιδιαίτερα μαθήματα
Πάτρα 10/ώρα 59 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Πτυχιούχος εκπαιδευτικός του Παιδαγωγικού Τμήματος Πανεπιστημίου Πατρών με πολύτιμη πείρα (και σε μαθητές με δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίες) αναλαμβάνει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού (σε όλα τα μαθήματα) και γυμνασίου (σε όλα τα θεωρητικά μαθήματα, Γεωγραφία και Βιολογία) σε τιμές πο
Ιδιαίτερα Μαθήματα ΕΛΕΝΗ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ
ΣΕΡΡΕΣ 6/ώρα 27 Όχι
ΕΜΠΕΙΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ, ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ (Α', Β', Γ'). ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ (Α', Β', Γ'), ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΙΤΕΣ!!!
Ιδιαίτερα Μαθήματα Σεφερίδου Δέσποινα
Καβάλα 10/ώρα 27 Όχι
Δασκάλα, με τετραετή εμπειρία στον χώρο των ιδιαιτέρων μαθημάτων καθώς και της δημόσιας εκπαίδευσης, αναλαμβάνει μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου για την καθημερινή τους μελέτη, την κάλυψη κενών και την αντιμετώπιση δυσκολιών μάθησης.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Κατσάνη Ιωάννα
Αθήνα 8/ώρα 80 Όχι
Απόφοιτη Φιλολογίας με διδακτική εμπειρία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά Δημοτικού (όλα τα μαθήματα), Γυμνασίου και Λυκείου( φιλολογικά). Τιμές προσιτές και συζητήσιμες.
ιδιαίτερα μαθήματα
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 8/ώρα 28 Όχι
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καθηγήτρια Φιλόλογος με 12 ετή εμπειρία παραδίδει μαθήματα (Αρχαίων, Λατινικών, Ιστορίας, Έκθεσης) σε μαθητές Λυκείου και Γυμνασίου και σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες. Διατίθεται δωρεάν πακέτο σημειώσεων και διαγωνισμάτων. Τιμή ανά ώρα από 8 ευρώ.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Stella Moscholaki
Ηράκλειο 10/ώρα 49 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Φιλόλογος με μεταπτυχιακή εκπαίδευση και εμπειρία σε μαθητές με ΔΕΠΥ παραδίδει μαθήματα σε γυμνάσιο και λύκειο. Αναλαμβάνει επίσης την καθημερινή μελέτη των μαθητών ή την προετοιμασία για τις εξετάσεις Σεπτεμβρίου ή για πανελλήνιες. Παρέχεται δωρεάν υποστηρικτικό υλικό. Τιμή συζητήσιμη.

Σελίδες