Ιδιαίτερα Μαθήματα Άλλων θεωρητικών επιστημών

Αναζητάτε καθηγητή για Άλλες θεωρ. επιστήμες; Μόλις τον βρήκατε!
157 διαθέσιμες αγγελίες με αυτά τα κριτήρια.
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα 8/ώρα 391 Όχι
ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ(ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ), ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ(ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ).ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.
ιδιαίτερα μαθήματα
θεσσαλονίκη 7/ώρα 31 Όχι
Παραδίδω ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου,Λυκείου(Αρχαία,Λατινικά,Έκθεση,Ιστορία) και ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών, Γερμανικών επιπέδου Α1 έως Β2.Αναλαμβάνω το καθημερινό διάβασμα μαθητών Δημοτικού.Όσον αφορά την τιμή εξαρτάται από την κατηγορία των μαθητών.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Βαξεβάνου Θεοδώρα
Θεσσαλονίκη Θέρμη 7/ώρα 31 Όχι
Φιλόλογος με εμπειρία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Δημοτικού. Παρέχονται πλήρεις σημειώσεις για την καλύτερη κατανόηση του μαθήματος
Ιδιαίτερα Μαθήματα Σωτήρης Καρακούτσης
Καισαριανή, Αθήνα 8/ώρα 60 Όχι
Φιλόλογος, απόφοιτος τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής ΑΠΘ με πολυετή πείρα στις κατ΄οίκον διδασκαλίες παραδίδει ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές/-τριες Γυμνασίου και Λυκείου.
Ιδιαίτερα Μαθήματα ΦΑΝΗ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ
VOLOS 7/ώρα 38 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ.ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Στεφανίδου Κατερίνα
Θεσσαλονίκη/Περαία 5/ώρα 181 Όχι
φοιτήτρια του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ(ΑΠΘ) αναλαμβάνει υπεύθυνα ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ και παραδίδει ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ.ΔΩΡΕΑΝ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ.Αδέρφια και γκουπ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ.ΤΙΜΕΣ:5ευρω/60'(δημοτικό),6ευρω/60'(γυμνάσιο)και 7
ιδιαίτερα μαθήματα
Πάτρα 10/ώρα 103 Παραδίδω και μέσω SKYPE.
Πτυχιούχος εκπαιδευτικός του Παιδαγωγικού Τμήματος Πανεπιστημίου Πατρών με πολύτιμη πείρα (και σε μαθητές με δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίες) αναλαμβάνει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού (σε όλα τα μαθήματα) και γυμνασίου (σε όλα τα θεωρητικά μαθήματα, Γεωγραφία και Βιολογία) σε τιμές πο
Ιδιαίτερα Μαθήματα ΕΛΕΝΗ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ
ΣΕΡΡΕΣ 6/ώρα 64 Όχι
ΕΜΠΕΙΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ, ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ (Α', Β', Γ'). ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ (Α', Β', Γ'), ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΙΤΕΣ!!!
Ιδιαίτερα Μαθήματα Σεφερίδου Δέσποινα
Καβάλα 10/ώρα 42 Όχι
Δασκάλα, με τετραετή εμπειρία στον χώρο των ιδιαιτέρων μαθημάτων καθώς και της δημόσιας εκπαίδευσης, αναλαμβάνει μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου για την καθημερινή τους μελέτη, την κάλυψη κενών και την αντιμετώπιση δυσκολιών μάθησης.
Ιδιαίτερα Μαθήματα Κατσάνη Ιωάννα
Αθήνα 8/ώρα 132 Όχι
Απόφοιτη Φιλολογίας με διδακτική εμπειρία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά Δημοτικού (όλα τα μαθήματα), Γυμνασίου και Λυκείου( φιλολογικά). Τιμές προσιτές και συζητήσιμες.

Σελίδες