Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Ιδιαίτερα Μαθήματα Τρομπέτας

Μαθήματα Τρομπέτας

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα Τρομπέτας; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα Τρομπέτας Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα Τρομπέτας εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Αθήνα 30€
Και Online
Μαθήματα τρομπέτας για νέους και προχωρημενους μαθητές.
Έκπτωση για γκρουπ
ιδιαίτερα μαθήματα
Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Καθηγητής Τρομπέτας διπλωματούχος του ωδείου Αθηνών με πολυετή εμπειρία παραδίδει ιδιαίτερα μαθηματα είτε δία ζώσης είτε onine 
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Πάτρα 20€
Και Online
Παραδίδονται μαθήματα θεωρίας της μουσικής, προετοιμασίας ειδικών μαθημάτων πανελλαδικών εξετάσεων για εισαγωγή στα Πανεπιστημιακά Τμήματα Μουσικής, Τρομπέτας και Πιάνο.
ιδιαίτερα μαθήματα
Θεσσαλονίκη 20€
Δια ζώσης
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα τρομπέτας από διπλωματούχο καθηγητή (Επισκέπτες-Αγγελάκας, Εκμέκ, Polkar κ.α.) σε δικό του στούντιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα 20€
Δια ζώσης
Παραδίδονται μαθήματα πνευστού οργάνου και Aνώτερων Θεωρητικών από καθηγητή Διπλωματούχο του Ωδείου Αθηνών με πολυετή εμπειρία σε μεγάλα ωδεία της Αθήνας και συμμετοχή σε επιτροπές…
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...