Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

διαίτερα Μαθήματα Οικιακής Οικονομίας

Μαθήματα διαίτερα Οικιακής Οικονομίας

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα διαίτερα Οικιακής Οικονομίας; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα διαίτερα Οικιακής Οικονομίας Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα διαίτερα Οικιακής Οικονομίας εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Τελειόφοιτος φοιτητής Χημείας ΑΠΘ με Διπλωματική στην Τεχνική Νοημοσύνη και την Μηχανίκη Μάθηση στις Μοριακές Αλληλεπιδράσεις.
Έκπτωση σε αδέρφια 1 Κριτική
Ανατολική Αττική 10€
Και Online
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα online (και δια ζώσης κατόπιν συνεννόησης). Για όποιον επιθυμεί μπορώ να βοηθήσω στην εκμάθηση νορβηγικών σε επίπεδο Α1 μέχρι Α2.
Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Παραδίδω ιδιαίτερα σε φιλολογικά μαθήματα για μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Πολυετής πείρα στην προετοιμασία μαθητών για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 2 Κριτικές
Αργυρούπολη 20€
Και Online
***ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2024-2025 (ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2025). ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!!!
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Καβάλα , Ξάνθη 20€
Και Online
Είμαι ο Παναγιώτης .... παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα: Μαθηματικών , Οικονομικών , Λογιστικών και Πανελλαδικών !
Έκπτωση σε ανέργους
Αθήνα 5€
Και Online
Έμπειρη καθηγήτρια, διδάκτωρ, κάτοχος άδειας διδασκαλίας, με εργασιακή εμπειρία πάνω από 10 έτη παραδίδει την κινεζική, αγγλική, γερμανική, ιταλική και γαλλική γλώσσα, καθώς και…
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα 40€
Και Online
Παραδίδω μαθήματα Οικονομικών, στις περισσότερες κατευθύνσεις 
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Ιωάννινα 10€
Και Online
Αποφοίτησα από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών και σπούδασα οικονομική ανάλυση και πολιτική σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Θεσσαλονίκη 12€
Και Online
Τελειόφοιτος φοιτητής του τμήματος Χημείας Α.Π.Θ. στη κατεύθυνση της Χημικής Σύνθεσης – Βιοχημείας & Βιοεφαρμογών.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Ηράκλειο Κρήτης 10€
Και Online
Καλησπέρα σας παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα βιολογίας, χημείας, γεωγραφίας, μικροβιολογίας, ανατομία-φυσιολογίας,   υγιεινής σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου, α και β λυκείου, ΕΠΑΛ. …
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Αθήνα 11€
Και Online
Είμαι εκπαιδευτικός/καθηγητής με πολυετή εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης/διδασκαλίας (ιδιαίτερα μαθήματα και μαθήματα σε εκπαιδευτικά ιδρύματα), μεταπτυχιακό με διάκριση στον τομέα…
Χιος 13€
Και Online
Παραδίδω ιδαίτερα μαθήματα Λογιστικής, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του φοιτητή. Παρέχω πλούσιο εκπειδευτικό υλικό και ασκήσεις.
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...