Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Αρχές Αγροτικής Ανάπτυξης

Μαθήματα Αρχές Αγροτικής Ανάπτυξης

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα Αρχές Αγροτικής Ανάπτυξης; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα Αρχές Αγροτικής Ανάπτυξης Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα Αρχές Αγροτικής Ανάπτυξης εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα του τομέα γεωπονίας όλων των τάξεων του ΕΠΑ.Λ. καθώς και των ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. προσαρμοσμένα πάντα στους στόχους και τις ιδιαίτερες ανάγκες του μαθητή/τριας.
Έκπτωση σε αδέρφια
Θεσσαλονίκη 8€
Και Online
Είμαι 25 ετών και είμαι απόφοιτη του τμήματος Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Έκπτωση σε αδέρφια
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα 40€
Και Online
Παραδίδω μαθήματα Οικονομικών, στις περισσότερες κατευθύνσεις 
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Μεταμόρφωση Αττικής 10€
Και Online
Ονομάζομαι Μπούκουρα Χριστίνα και είμαι πτυχιούχα του τμήματος Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα -Θεσσαλονίκη 10€
Και Online
Απόφοιτος Πολιτικού τμήματος της Νομικής Αθηνών και της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών. ΜΠΣ "Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία", Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Έκπτωση σε αδέρφια
ιδιαίτερα μαθήματα
Χαλκίδα 10€
Και Online
​Γεωπόνος Π.Ε. Φυτικής Παραγωγής (Κατεύθυνση Φυτοπροστασία και Περιβάλλον) Γεωπόνος Τ.Ε. Βιολογικής Γεωργίας ΜΔΕ: Διαχείριση Περιβάλλοντος.

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...