Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Δενδροκομία

Μαθήματα Δενδροκομία

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα Δενδροκομία; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα Δενδροκομία Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα Δενδροκομία εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα του τομέα γεωπονίας όλων των τάξεων του ΕΠΑ.Λ. καθώς και των ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. προσαρμοσμένα πάντα στους στόχους και τις ιδιαίτερες ανάγκες του μαθητή/τριας.
Έκπτωση σε αδέρφια 1 Κριτική
Ελληνικό 15€
Και Online
Ονομάζομαι Βασιλική Γεωργατζή είμαι απόφοιτη του τμήματος Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και το μεταπτυχιακό μου είναι στη Βιοτεχνολογία Ποιότητα Διατροφής…
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα 20€
Και Online
Ιδιαίτερα μαθήματα δενδροκομίας 
Θεσσαλονίκη 8€
Και Online
Είμαι 25 ετών και είμαι απόφοιτη του τμήματος Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Έκπτωση σε αδέρφια
ιδιαίτερα μαθήματα
Χαλκίδα 10€
Και Online
​Γεωπόνος Π.Ε. Φυτικής Παραγωγής (Κατεύθυνση Φυτοπροστασία και Περιβάλλον) Γεωπόνος Τ.Ε. Βιολογικής Γεωργίας ΜΔΕ: Διαχείριση Περιβάλλοντος.

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...