Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Ηλεκτρολογία

Μαθήματα Ηλεκτρολογία

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα Ηλεκτρολογία; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα Ηλεκτρολογία Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα Ηλεκτρολογία εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Πάτρα 15€
Και Online
Ονομάζομαι Αλέξανδρος Καίσαρης και είμαι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών.
Έκπτωση σε αδέρφια
Κερκυρα 20€
Και Online
Παραδίδω μαθήματα Hλεκτρολογίας/Ηλεκτρονικής του Πανεπιστημίου (εξ αποστάσεως) Επίσης εκπονώ εργασίες και παραδίδω λύσεις σε θέματα εξεταστικης του πανεπιστημίου.
ιδιαίτερα μαθήματα
Πάτρα 15€
Και Online
Παραδιδονται ιδιαιτερα μαθηματα θετικων επιστημων απο τελειόφοιτο φοιτητη ηλεκτρολογο μηχανικο και μηχανικο υπολογιστων με εμπειρια στην παραδωση ακαδημαϊκών μαθηματων.
Έκπτωση για γκρουπ
ιδιαίτερα μαθήματα
Ηγουμενιτσα 7€
Και Online
Είμαι απόφοιτος Α.Σ.ΠΑΙ.ΤΕ. και διδάσκω σε μαθητές και φοιτητές . 
Έκπτωση σε ανέργους
ιδιαίτερα μαθήματα
Περιστέρι 15€
Και Online
Απόφοιτος πολυτεχνικής σχολής παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε φοιτητές ΣΗΜΜΥ και συναφών σχολών ηλεκτρονικών διά ζώσης και online. Τιμή 15€/ώρα. 
ιδιαίτερα μαθήματα
Καλλιθέα-Νέα Σμύρνη 10€
Και Online
Φυσικός, απόφοιτος Α.Π.Θ., με εμπειρία στο χώρο και μεταπτυχιακές σπουδές παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου και ΕΠΑΛ. Τιμές προσιτές και συζητήσιμες.

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...