Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Ναυτικές Μηχανές

Μαθήματα Ναυτικές Μηχανές

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα Ναυτικές Μηχανές; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα Ναυτικές Μηχανές Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα Ναυτικές Μηχανές εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Πάτρα 15€
Και Online
Ονομάζομαι Αλέξανδρος Καίσαρης και είμαι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών.
Έκπτωση σε αδέρφια
Λάρισα 8€
Δια ζώσης
Παραρδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών,Φυσικής και Γεωγραφίας σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και ΕΠΑΛ, καθώς και τη καθημερινή μελέτη των μαθητών δημοτικού.
Έκπτωση σε αδέρφια
Αθήνα 20€
Και Online
Παραδίδω μαθήματα για μαθητές ΕΠΑΛ του τομέα Μηχανολογίας (Εγκαταστάσεων Ψύξης & Κλιματισμού, Υδραυλικών Εγκαταστάσεων & Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού αερίου,…
Αττικη 20€
Και Online
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε φοιτητές (ΑΕΙ, ΑΤΕΙ) και σε σπουδαστές Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) σε Μαθηματικά, Φυσική, Μηχανολογία, Σχέδιο (Μηχανολογικό, Ναυπηγικό), Αντοχή Υλικών,…

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...