Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις

Μαθήματα Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα του τομέα γεωπονίας όλων των τάξεων του ΕΠΑ.Λ. καθώς και των ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. προσαρμοσμένα πάντα στους στόχους και τις ιδιαίτερες ανάγκες του μαθητή/τριας.
Έκπτωση σε αδέρφια 1 Κριτική
Αργυρούπολη 20€
Και Online
***ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2024-2025 (ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2025). ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!!!
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Ελληνικό 15€
Και Online
Ονομάζομαι Βασιλική Γεωργατζή είμαι απόφοιτη του τμήματος Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και το μεταπτυχιακό μου είναι στη Βιοτεχνολογία Ποιότητα Διατροφής…
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
ιδιαίτερα μαθήματα
Ναύπακτος 8€
Και Online
Ονομάζομαι Μπερτσιάς Βασίλης, σπουδάζω στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα ζωικής παραγωγής και υδατοκαλλιεργειών. 
ιδιαίτερα μαθήματα
Χαλκίδα 10€
Και Online
​Γεωπόνος Π.Ε. Φυτικής Παραγωγής (Κατεύθυνση Φυτοπροστασία και Περιβάλλον) Γεωπόνος Τ.Ε. Βιολογικής Γεωργίας ΜΔΕ: Διαχείριση Περιβάλλοντος.

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...