Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Τεχνολογία Τροφίμων

Μαθήματα Τεχνολογία Τροφίμων

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα Τεχνολογία Τροφίμων; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα Τεχνολογία Τροφίμων Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα Τεχνολογία Τροφίμων εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Το idietera.gr προτείνει
Ελλαδα 12€
Και Online
Απόφοιτη του τμήματος Χημείας ΑΠΘ και κάτοχος μεταπτυχιακού Οινολογίας από το πανεπιστήμιο του Μπορντό στη Γαλλία παραδίδει online ιδιαίτερα μαθήματα χημείας σε παιδιά…
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 16 Κριτικές
Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα του τομέα γεωπονίας όλων των τάξεων του ΕΠΑ.Λ. καθώς και των ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. προσαρμοσμένα πάντα στους στόχους και τις ιδιαίτερες ανάγκες του μαθητή/τριας.
Έκπτωση σε αδέρφια 1 Κριτική
Τρίπολη 12€
Και Online
Αναλαμβάνω μαθήματα μαθηματικών φυσικής και χημείας σε δημοτικό γυμνάσιο και λύκειο καθώς και σε πανεπιστήμιο.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Ελληνικό 15€
Και Online
Ονομάζομαι Βασιλική Γεωργατζή είμαι απόφοιτη του τμήματος Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και το μεταπτυχιακό μου είναι στη Βιοτεχνολογία Ποιότητα Διατροφής…
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Βύρωνας, Αθήνα 10€
Και Online
Απόφοιτος του τμήματος Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με εξειδίκευση στα λοιμώδη νοσήματα και την εργαστηριακή δημόσια υγεία.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Θεσσαλονίκη 10€
Και Online
Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές
Έκπτωση σε αδέρφια
ιδιαίτερα μαθήματα
Κατερίνη 12€
Και Online
Βιολογός, απόφοιτη από το ΑΠΘ και μεταπτυχιακή φοιτήτρια Ιατρικής ΑΠΘ, με εκπαιδευτική επάρκεια σεμινάριο στην εκπαίδευση.
Έκπτωση σε αδέρφια
Θεσσαλονίκη 8€
Και Online
Είμαι 25 ετών και είμαι απόφοιτη του τμήματος Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Έκπτωση σε αδέρφια
ιδιαίτερα μαθήματα
Ναύπακτος 8€
Και Online
Ονομάζομαι Μπερτσιάς Βασίλης, σπουδάζω στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα ζωικής παραγωγής και υδατοκαλλιεργειών. 
Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης, παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα χημείας, βιολογίας και φυσικής σε μαθητές γυμνασίου, λυκείου, ΕΠΑΛ.
Έκπτωση σε ανέργους
Αθήνα 10€
Και Online
Γεια σας!Είμαι φοιτήτρια Βιοτεχνολογίας 4ου έτους και έχω ιδιαίτερη αγάπη στην μετάδοση γνώσεων στους μικρούς μας φίλους, αλλά και την απασχόλησή τους γενικότερα.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Μεταμόρφωση Αττικής 10€
Και Online
Ονομάζομαι Μπούκουρα Χριστίνα και είμαι πτυχιούχα του τμήματος Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Λάρισα 10€
Και Online
Ιδιαίτερα Μαθήματα σε Βιοχημεία, Βιολογία και Συναφείς Επιστήμες - Εξειδικευμένη Ακαδημαϊκή Υποστήριξη
Έκπτωση σε ανέργους
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα 8€
Και Online
Απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής παραδίδει ιδιαίτερα μαθήμητα σε προπτυχιακούς φοιτητές και σε μαθητές ΕΠΑΛ της ειδικότητας…
Έκπτωση σε ανέργους

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...