Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κοζάρης Νίκος

Μουσικός
Θεσσαλονίκη Παύλου Μελά
Πτυχία
Μακεδονικό Ωδείο
Πτυχίο - Μουσικός 1992 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Μπουζουκιού και ρυθμικής ( συνοδευτικής ) κιθάρας ΚΑΙ ΜΕΣΩ SKYPE  , {ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ διστακτικοί με τους υπολογιστές , διδάσκω πολλά χρόνια και έχει το ίδιο αποτέλεσμα σαν να είμαστε κοντά , λόγω του δικού μου συστήματος διδασκαλίας  , ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΜΕ  και θα δείτε } όλα με πλήρη εκμάθηση δρόμων , θέσεων , χειρισμών και δακτυλοθεσίας , εκμάθηση θεωρίας μουσικής ( διάβασμα παρτιτούρας ) έχοντας πολύ οργανωμένης ύλης γύρω από το μπουζούκι και την ρυθμική κιθάρα , με παροχή παρτιτούρας από μένα (όποιο επιθυμεί ο μαθητής ) . Ένα μάθημα την εβδομάδα αρκεί .Είμαι πτυχιούχος Ωδείου , που μου δίνει την δυνατότητα διδασκαλίας και εκμάθηση της θεωρίας της μουσικής , ώστε ο μαθητής να την μάθει σωστά και να μαθαίνει τραγούδια με άνεση .

Είμαι επαγγελματίας μουσικός 36 χρόνια , έχοντας λάβει μέρος σε πολλά σχήματα , συναυλίες κτλ. , διδάσκω σε όλες τις ηλικίες (εκτός της προσχολική ), παραδίδω μαθήματα μέσω SKYPE πολλά χρόνια με επιτυχία και κατανοητό τρόπο που αποδίδει σαν να είμαστε κοντά , γλυτώνοντας χρόνο από μετακινήσεις , αλλά και εξυπηρετώντας μαθητές που είναι μακριά .

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

25 χρόνια διδασκαλίας με πλήρη ύλη , κατανοητός τρόπος εκμάθησης με θέσεις δακτυλοθεσία , δρόμους και κατάρτηση τέτοια που επιτρέπει στον μαθητή να έχει γνώσεις και μέχρι επαγγελματικού επιπέδου.

Επαγγελματική Εμπειρία

25 χρόνια.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Προφανώς και για επαγγελματικούς λόγους , αλλά και για να μεταδώσω την πολύχρονη εμπειρία καις γνώσεις και σε άλλους.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κάνοντας μια ακρόαση, και βλέποντάς τον να παίζει ( αν δεν είναι αρχάριος )

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Video

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

8 Κριτικές

Ο Νίκος είναι πάρα πολύ καλός,σ'αυτό που κάνει. Κατανοητός με υπομονή, και βλέπει ακριβώς τη χρειάζεσαι για να προχωρήσεις. Εγώ ξεκίνησα τελείως αρχάριος με το μπουζούκι,και πραγματικά με διδάσκει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να ξεπερνάω την κάθε μου δυσκολία χωρίς να μού φαίνεται βουνό.

Κωνσταντίνος
23.01.2024

Ο κ. Κοζάρης είναι ένας πάρα πολύ καλός δάσκαλος, που αγαπά τη δουλειά του και το μπουζούκι. Έχει μία πάρα πολύ καλή μέθοδο και πολύ καλό υλικό με ασκήσεις.

Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργαζόμαστε! 

 

Αγοραστός
31.08.2023

Πάρα πολύ καλός δάσκαλος,ευρηματικός,ευέλικτος και υπομονετίκος !!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
10.01.2022