Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ψιλλός Κωνσταντίνος

Νέο Ψυχικό Αθήνα
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Τελειόφοιτος Φοιτητής Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών, φυσικής & χημείας σε παιδιά όλων των τάξεων δημοτικού, γυμνασίο & λυκείου.

Διαθέτω 4ετή εμπειρία με ενασχόληση τόσο σε φροντιστήριο όσο και σε ιδιαίτερα μαθήματα με παιδί του Κολλεγίου Αθηνών και του Αρσακείου Εκάλης.

Έχω διδάξει σε μαθητές όλων και ηλικιών καθώς επίσης και σε φοιτητή του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του τμήματος Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Με την δωρεάν παροχή εκπαιδευτικού υλικού, τις προσομοιώσεις εξετάσεων και test, τη διαμόρφωση του μαθήματος με βάση τις δυνατότητες και τις αδυναμίες του μαθητή, με συνέπεια και υπευθυνότητα, διαμορφώνονται οι βάσεις για την συγκρότηση του μαθητή.

Επιπλέον λόγω του νεαρού της ηλικίας ενθαρρύνεται η αμεσότητα με τον μαθητή να συζητάει ελεύθερα τις ανησυχίες και τα κενά του σχετικά με το μάθημα.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Έχω επιλέξει να ασχοληθώ με την εκπαίδευση λόγω της αγάπης μου για τον κόσμο των μαθηματικών,της φυσικής και της χημείας.Σαν μαθητής είχα τύχει σε αρκετές περιτπώσεις καθηγητών που δεν μπορούσαν με σαφήνεια και απλότητα να εξηγήσουν και να μεταλαμπαδεύσουν την σχολική ύλη και έτσι αποφάσισα αν ασχολιόμουν ποτέ με την εκπαίδευση να καταφέρω να δώσω στον μαθητή την δυνατότητα να καταλάβει με ευκολία και ακρίβεια όσο όλα πρέπει να γνωρίζει στα πλαίσια της σχολικής ύλης στα προαναφερθέντα μαθήματα. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές