Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γυμπάκη Ιωάννα

Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Αριστούχος απόφοιτη της Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, με πολυετή εμπειρία, βραβεία και υποτροφίες. παραδίδω μαθήματα Αγγλικών. Έχοντας εργαστεί ως εξετάστρια σε διάφορα εξεταστικά κέντρα προετοιμάζω άρτια τους μαθητές μου για όλα τα πτυχία με ελάχιστες πιθανότητες αποτυχίας. Έχω εργαστεί ως μεταφράστρια, διερμηνέας και editor σε διεθνείς εκδόσεις και είμαι καταρτισμένη να εκπαιδεύω στη χρήση των Academic English ανάλογα με τις ανάγκες τoυ κάθε μαθητή. Διαθέτω μια ποικιλία διαδραστικών ασκήσεων και παιχνιδιών, τα οποία σχεδιάζω μόνη μου με βάση τις προδιαγραφές της επικοινωνιακής μεθόδου διδασκαλίας. Πιστεύω στην άσκηση της γλώσσας από το πρώτο κιόλας μάθημα ώστε να επέρχεται άμεση και ταχεία βελτίωση . Οργανώνω το μάθημα με ρητό χρονοδιάγραμμα, σαφείς στόχους, διαρκείς επαναλήψεις και συνεχή αξιολόγηση. Αγαπώ τους μαθητές μου και τους ενθαρρύνω να μην εγκαταλείπουν ώσπου να εκπληρώνουν τα θέλω τους και τα όνειρα τους μέσα και έξω από το πλαίσιο της διδασκαλίας.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει
  • Διαθέτω πείρα σε κάθε είδος διδασκαλίας αφού έχω προϋπηρεσία σε σχολεία, φροντιστήρια και κέντρα ειδικής αγωγής
  • Προσφέρω εξατομικευμένες μεθόδους διδασκαλίας ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε μαθητή και μαθήτριας
  • Σχεδιάζω και παρέχω πρόσθετο εκπαιδευτικό υλικό  με σκοπό την ανάπτυξη του λεξιλογίου, τον εμπλουτισμό των ιδεών και τη δημιουργική γραφή 
  • Μέσω της άρτιας γνώσης της επικοινωνιακής μεθόδου διδασκαλίας ενθαρρύνω το μαθητή και την μαθήτρια να αναπτύξει τις προφορικές του δεξιότητες και να μιλάει τη γλώσσα αισθητά νωρίτερα σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους διδασκαλίας. 
  • Διενεργώ συστηματικά tests και projects που σκοπό έχουν την εμπέδωση της γνώσης, την αξιολόγηση της προόδου και την κάλυψη τυχόν κενών. 
  • Χρησιμοποιώ το εγκεκριμένο από το Συμβούλιο της Ευρώπης Πορτφόλιο με σκοπό να αφενός να κατανοώ ολικά την πορεία του κάθε μαθητή από τη στιγμή που θα ξεκινήσουμε τα μαθήματα μέχρι και να επιτύχουμε το σκοπό μας και αφετέρου εκείνος να προβαίνει στην αυτοαξιολόγηση και την αυτοβελτίωση. 
  • Είμαι καταρτισμένη πάνω σε μη-τυπικές μεθόδους μάθησης και βιωματικής εκπαίδευσης που χρησιμοποιούν τα παιχνίδια, τα τραγούδια και τις ταινίες ως έναν πολύτιμο μέσο για τη γνώση. 
Επαγγελματική Εμπειρία

Εργασία με παιδιά με Ειδικές Ανάγκες σε πρόγραμμα χρηματοδοτούμενο από το Συμβούλιο της Ευρώπης (2016)

Πρακτική Άσκηση 6 μηνών στο ερευνητικό κέντρο InterGroup στη Μαδρίτη στο θέμα της διαπολιτισμικής μάθησης και της ένταξης μειονοτήτων στο εκπαιδευτικό περιβάλλον (2017-2018)

Συμμετοχή και συντονισμός εκπαιδευτικών εργαστηρίων για νέους (2017-2019)

Παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων (2013-2020)

 Μεταφράσεις, Διερμηνεία Συνεδρίων (2017-2020)

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές